PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pratik Bilgiler


Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14

  1. Yumurtayı soğutmak için...
  2. Yumurta fazla pişerse...
  3. Zeytin siyah zeytin
  4. Donmuş gıdaları kızartırken
  5. Gratine etmek nedir?
  6. İyi kızartmalar
  7. Kızartılacak yiyeceklerin baharatlanması
  8. Kızartılan yiyecekleriniz yağ çekmesin
  9. Kızartmalarda yağın sıcaklığı
  10. Kızartmanın inceliği...
  11. Kızartma yağının ısısı
  12. Kızartma yağının kalitesi
  13. Kızartma yaparken yağın ayarlanması
  14. Kullanılan yağın ömrünü uzatın
  15. Tart hamuru
  16. Tatlılarda tarçın tadı
  17. Yumurtanın beyazını ayırmak
  18. Yumurtanın sarısını ayırmak
  19. Yumurta akını çırparken
  20. Başarılı omletin sırrı
  21. Keki kalıptan çıkarmak
  22. Keki kalıptan kolay çıkarmak
  23. Kek üzerine çikolata
  24. Kek yaparken...
  25. Kurabiyeleriniz parçalanmasın
  26. Lezzeti arttırmak
  27. Lezzetli kekler
  28. Mayalı hamur hazırlarken
  29. Meyveli pasta yaparken
  30. Pastadaki meyveler
  31. Pastalara konan meyveler kararmasın
  32. Pastalardaki şekerlemeler
  33. Şerbetin kıvamını tutturmak için...
  34. Sufle yaparken başarılı olmak için
  35. Terbiye yöntemleri
  36. Yumuşak köfteler için
  37. Böreğiniz daha lezzetli
  38. Böreğin lezzetini arttırmak
  39. Böreklerin üstüne
  40. Cheese cake yaparken
  41. Çikolata sosu kuruyorsa
  42. Daha iyi hamur yapmak
  43. Daha lezzetli hamur kızartmaları
  44. Evde ekmek yaparken
  45. Evde pasta hazırlarken
  46. Gözleme dünden mi kaldı?
  47. Hamur işlerini servis etmeden önce
  48. Hazırladığınız kekin
  49. Jöle kalıbından çıkarırken dağılıyorsa
  50. Kahvaltı ya da çay saati için
  51. Keke konan malzemeler eşit değılsın
  52. Kekiniz daha lezzetli olsun
  53. Kekiniz kabarsın
  54. Kekin yapışmaması için
  55. Etin lezzetini arttırmak
  56. Etin terbiyelenmesi(marinat) neden gerekir?
  57. Eti inceltirken...
  58. Eti kavururken dikkat
  59. Et pişmiyor mu? Çaresi var...
  60. Et suyu kullanıldığında dikkat
  61. Et suyu pişirmek için en doğru ve pratik yöntem
  62. Fırında et yaparken
  63. İlikli kemikle neler yapılabilir?
  64. Izgara etin sertleşmemesi için
  65. Izgara etin soğumaması için
  66. Izgara etlere değişik bir servis
  67. Kebapların daha lezzetli olması için
  68. Koyun ve kuzu eti
  69. Mangalda et
  70. Rosto yaparken
  71. Şarap yerine sirke...
  72. Etiniz yumuşak olsun
  73. Parlak ve renkli balıklar
  74. Çiğ köftenin püf noktaları
  75. Maydanozları saklarken
  76. Muzu saklamak
  77. Parça etleri saklarken...
  78. Peynirin uzun ömürlü olmasını istiyorsanız
  79. Pişmiş tavuğu saklarken
  80. Pörsüyen marullar
  81. Çorbanın suyu fazlaysa
  82. Çorba çok tuzluysa
  83. Lezzetli hazır çorbalar için
  84. Maydanozun saplarını değerlendir
  85. Balıkların daha lezzetli olması için
  86. Balıkları temizlemeden yarım saat kadar dondurucuda bekletirseniz
  87. Balık çorbası yaparken
  88. Balık kızartırken
  89. Balık nasıl temizlenir?
  90. Balık saklama ve pişirme teknikleri
  91. Deniz ürünleri haşlanırken
  92. Istakozların pişirilmesi
  93. Kalamarın lezzetini arttırmak için
  94. Karides
  95. Dondurmadan önce sebzelerin haşlanma süreleri
  96. Dondurucudaki etlerin yapışmaması için
  97. Donmuş çikolata ve yağlar
  98. Ekmekler daha uzun süre taze kalsın
  99. Etlerin saklanması
  100. Gıda saklama koşulları
  101. Gravyer peyniri
  102. Hardalın saklanması
  103. Kahveniz taze kalsın
  104. Kavanozdaki hardal kurumaya başladıysa
  105. Kesik limonlarınız hemen kuruyorsa
  106. Kesilmiş limonlar atılmasın
  107. Konserveler hava almasın!
  108. Kurabiyeleriniz sertleşmesin
  109. Kurutulmuş sebzeleriniz nemlenmesin
  110. Limonun saklanması
  111. Marulların uzun süre taze kalması için
  112. Dondurduğunuz sebzelerin
  113. Domatesler taze kalsın
  114. Domates hakkında bilmedikleriniz ve birkaç saklama önerisi
  115. Açılan konservelerin saklanması
  116. Bakliyatlarınız kurtlanmasın
  117. Balı Saklarken...
  118. Bal nasıl saklanır?
  119. Besinler buzdolabında ne kadar saklanabilir?
  120. Buzdolabında doğru saklama yöntemleri
  121. Buzdolabı yerleştirmek sanattır
  122. Çay nasıl saklanır?
  123. Çikolatayı saklarken
  124. Dereotunu saklamak için
  125. Yiyecekleri sotelerken
  126. Yeşil sebzeleri pişirirken...
  127. Tuz miktarı
  128. Yemekteki fazla tuz
  129. Pudingin üzerindeki kabuklar
  130. Renk ve lezzet için bazı püf noktaları
  131. Sarımsak soyarken
  132. Sebzeleri Haşlarken
  133. Sebze ve meyvelerin temizliği
  134. Tariflerdeki kelimeler ne anlama geliyor?
  135. Cevizlerin kabuklarını kolayca açabilmek için
  136. Dolma ve sarma yaparken...
  137. Domates soyarken
  138. Donmuş gıdaların çözdürülmesi
  139. Düdüklü tencereleri kullanırken
  140. Eldiven kullanın
  141. Fırında yemek pişirmek...
  142. Gıdalar ve ölçüler
  143. Karnabahar beyazlığı
  144. Kaşığınıza hamur yapışmasın
  145. Kepçenin yararları
  146. Kestanelerin kabukları
  147. Kuş üzümlerini ayıklamak
  148. Lahana yapraklarını ayırırken
  149. Limondan daha fazla su elde etmek istiyorsanız
  150. Mantarları nasıl temizleyeceksiniz?