Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   İlişkilerde Kıskançlık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/625263-iliskilerde-kiskanclik.html)

Ayse35 10-08-2015 01:25 AM

İlişkilerde Kıskançlık
 
İlişkilerde Kıskançlık
Merhaba, bu makalemizde sizlere ilişkide kıskançlık hakkında bir takım yazılar ve bilgiler hazırladık, bütün ilişkilerde sorun olan bu olayı bir kaç kelime ile anlatmayı ve çözmeyi hedefledik, umarım bunu yapabilirsiniz ve okurken keyif alırsınız sizlere şimdiden iyi okumalar diliyoruz.

Kıskançlık ilişkimizde kötü sonuçlara yol açıyor, bunu tüm ilişki içinde olan bireyler çok iyi bir şekilde biliyordur, her iki taraf için hemde arkadaşlar. Bütün ilişkilerin yarısı kıskançlık yüzünden çıkan kavgalar yüzünden sona eriyor.. Kaç yıllık evlilikler ve ya kaç yıllık beraberlikler..

İlişkimizde kurallar belirleyin, her iki taraf aklında ki sorunları,soruları ve neler istediğini açıkca ortaya koymalıdır ki, her iki tarafda nelerden hoşlanmadığını söylemelidir ki iki tarafında kulağına küpe olmalıdır bu cümleler..

İki kişide arasında ki sonsuz bağı güçlendirmelidir, bunu nasıl yapacağız diyorsanız eğer güven sorunuzu ne çıkartıyor ortaya, bunu bulun ve o sorunu çözmek için uğraşın eğer bu sorun çözülürse ortada ki sevgi,aşk dolu bağ bir tık daha güçlenecektir ve buda iki taraf için mutluluğa doğru sonuçlanacaktır.

Sizde bu konuda isme özel subliminal telkin yaptırabilirsiniz
İlişkide Kıskançlık! - Telkincd.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.