Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim

Uyarılar

Alternatif Kişisel Gelişim kişisel gelişim konuşma, kişisel gelişim, kişisel gelişim ve kişisel başarı, mesleki gelişim kişisel gelişim, kişisel gelişim başarı, kişisel gelişim özgüven, kişisel gelişim makaleler, çocuk kişisel gelişim,

Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şimdi bu yüksek enerji ile neler yapabilirsiniz ? İstediğiniz her şeyi. Artık bu enerjiyi bilinçli olarak kullanma zamanınızdır..Unutmayın enerji yaratır.. Sizin nazar dediğiniz sizin büyü dediğiniz negatif enerjinin belli bir yere yada kişiye odaklanmasından başka bir şey değildir..ve bunun tam ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-11-2012, 06:50 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: https://t.me/pump_upp
Mesajlar: 603
Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

Şimdi bu yüksek enerji ile neler yapabilirsiniz ?
İstediğiniz her şeyi.

Artık bu enerjiyi bilinçli olarak kullanma zamanınızdır..Unutmayın enerji yaratır..

Sizin nazar dediğiniz sizin büyü dediğiniz negatif enerjinin belli bir yere yada kişiye odaklanmasından başka bir şey değildir..ve bunun tam tersi yapılabilir yani yaşamınızda istediğiniz her şeyi çekmek üzere kullanılabilir.

Kalp krizinin en büyük nedeni nedir ?.Tüm doktorlar “ stres “der.Peki stres dediğimiz nedir ?Kötü düşünce değil mi ?

Demek görünmeyen bir şey yani kötü düşünce gidip kalp damarlarımızı tıkayarak bedenimizde görünen bir etki yaratabiliyor. Peki neden tam tersi olmasın..
Depak Chopra diye doğuda Hindistanda doğmuş ama batıda tıp bilimi almış meşhur bir bilim adamı var..5-7 yaşındaki çocuklardaki kanser –kalp gibi rahatsızlıkları nasıl tedavi ediyor biliyor musunuz ?

“Her gece uyumadan önce elinize bir altın bir kürek alın ve kalbinizin içindeki siyah ve kötü görünen kumları su birikintilerini temizleyip öyle yatın” diyor küçük çocuklara..

“Sonra altın bir iğne iplikle temizlediğiniz yerleri dikin ki ,tekrar oraya o siyah şeyler girmesin.”.

Biliyor musunuz çocuk hastalıklarının iyileşmesinde ki en umutsuz vakalarda bile % 90 gibi bir başarı oranına sahip..

Çünkü çocuğun inanması daha kolaydır..Onun kutusu henüz dolu değildir..Zihni olumsuz korku ve inançlarla lekelenmemiştir.Doktor ona ne derse inanır ve yapar..

İşte inancın gücü..

Yaşamınızda sadece inanabildiğiniz şeylere ulaşır yada sahip olursunuz..
Ben size trilyonluk bir yalı alabilirsiniz dersem buna inanma oranınız çok düşük olduğu için gerçekleştirme durumunuz da çok sınırlıdır.Ama küçük taksitlerle bir araba sahibi olabileceğinizi söylersem buna inanma olasılığınız ve dolayısıyla gerçekleştirme olasılığınız daha yüksektir.

Yaşamlarında en büyük hayallerini gerçekleştirebilenler bunu yapabileceklerine inananlardır.Onların zihni farklı çalışır.Olamaz yada imkansız kelimelerini bilmezler bile..

İşte o nedenle her ne istiyorsanız bunu hiçbir engel ve sınır koymadan

istemeniz çok ama çok önemlidir..

Yeterince param yok yada yaşım ilerledi ,bunu başaracak gücüm yok ,zamanım yok vs vs dediğiniz müddetçe zaten hiçbir şeyi ortaya koyamazsınız..
İsteyebileceğiniz şeylere ulaşmanızı engelleyecek tek şey sadece ve sadece sizin ona dair kendi düşüncelerinizdir.

Bir silkelenseniz bakın neler çıkacak ortaya..kendinizi ne kadar çok konuda sınırlamış kendinizi nelere inandırmışsınız ?.

Bir avcı titizliğiyle çalışıp tek tek bulun onları..Tek tek yakalayıp yok edin..
Dışarıda sizin hayatını değiştirecek hiç ama hiçbir şey yok.Tek anahtar sizin elinizdedir ve kullanmayı bilirseniz her şeyi değiştirebilirsiniz.

Sonra ne istediğinizi” netleştirin.”.Netleştirin ki ,ona enerji göndermeniz kolay olsun..

Netleştirme konusu çok ama çok önemlidir .Çünkü ne istediğinizi net bir şekilde belirlemezseniz düşünce enerjinizi belli bir noktaya kanalize etmediğiniz için bilinçaltınız tam olarak ne istediğinizi bilemeyecek ve dağınık olarak sizi hedeflerinizden uzaklaştıracaktır.Bunu daha iyi anlatmak için size bir örnek vermek istiyorum.

Örneğin zihninizle düşünürken “ben bir ev istiyorum “ ya da “ bir araba istiyorum “ demeniz yeterli değildir. Bu bir taksiye binip “Avrupa yakasına gitmek istiyorum” demenize benzer. Şoför sorar “ Tamam da Avrupa yakasında hangi semte gitmek istiyorsunuz ?”..Cevap verirsiniz ; “ Sarıyer’e gitmek istiyorum “..

Bu cevap şoför için yine yeterli değildir.Tekrar sorar ; “Sarıyer çok büyük bir bölge ..hangi mahallesinde hangi numaralı eve gitmek istiyorsunuz ?”
İşte Bilinçaltınızda sizden böyle net bilgiler ister..Örneğin bir istiyorsanız ,hangi semtte ,hangi büyüklükte ve özelliklerde bir ev istediğinizi net olarak belirlemeniz gerekir.Örneğin şöyle ;

“Ben Üsküdar semtinde denize bakan 150 metrekarelik sakin havadar güzel bir daire istiyorum..Sonrasında salonundan odalarına kadar hatta kullanacağınız eşyalara kadar detaylandırmanız ve “şimdi “ zamanında istemeniz önemlidir.

Eğer sadece bunu gelecekte istiyorum derseniz bilinçaltınız bunu sürekli erteleyecektir.

Ev,araba,para ,güzel bir ilişki her ne istiyorsanız bunu sürekli zihninizde tutmanız ve bilinçli olarak imgelemeniz istediğiniz şeye hızla enerji yükleyerek size doğru gelmesini sağlayacaktır.Burada önemli olan isterken ,kendinizi sınırlamamanız ve olacağına dair olumsuz inanç ev engeller oluşturmamanızdır.

Unutmayın ! Sadece inandığınız ve elde edebileceğinize inandığınız şeylere kolayca erişebilirsiniz.Size bir ferrari imgeleyin desem belki bunu uzak bir olasılık olarak düşüneceğiniz için inancınız dolayısıyla enerjiniz zayıf kalacaktır..Bu nedenle daha küçük basit şeylerle başlayabilirsiniz..Bir mobilya ,bilgisayar vs..Bunları bilinçli olarak imgelediğinizde ne kadar çabuk elde edebildiğinizi görebilmeniz sizin daha inançlı olarak istediklerinize yönelmenizi sağlar.

Evet !..Gelelim..imgelemenin nasıl yapılacağına..

İmgelemenin zamanı önemlidir..Hayal gücünüzü çalıştırmayı ve bir noktaya konsantre olmayı öğrenmeniz gerekiyor..Günde 10 dakika sakin sessiz bir mekanda tek bir nesneye (mum yada bir çiçek ) odaklanıp bunu bir hafta süreyle yaparsanız kısa zamanda konsantrasyon yeteneğinizin çok arttığını fark edeceksiniz.

Sonra hayal gücünüzü mümkün olduğu kadar çalıştırın..Bunu kendiliğinden rahatlıkla yapabilenleriniz vardır ama genelde insanlara çocukluklarından bu yana hayal kurmanın boş ve anlamsız olduğu insanı gerçek hayattan kopardığı ileri sürüldüğü için aslında bu yetenekleri varken kullanmaya kullanmaya körelten insanlar vardır.Bir limon düşünerek başlayın..Sapsarı sulu bir limon..Onu kokladığınızı sonra bir bıçakla kestiğinizi ,kokusunun keskinleştiğini, suyunun yüzünüze sıçradığını,sonra dilinizle tattığınızı ve yüzünüzün ekşidiğini hayal edin

İmgelemenin en önemli püf noktası onu gerçekten yaşıyormuş gibi hissedebilmenizdir.Bu bir evse örneğin, o evin içinde yaşadığınızı ,kokusunu ,pencereden içeri hafifçe giren rüzgarı,çalan müziği ,mutfaktan yükselen kokuyu ,koltuklarda oturup yatağınızda yatmanın verdiği hissi gerçekten duymanız çok ama çok önemlidir. Bu istediğiniz her şey için geçerlidir..İçindeymiş gibi hissetmek o duyguyu net olarak yakalamak..

NLP de alt modalite dediğimiz tüm duyularımızı kullanmamız gerekir.Ben bir insana baktığımda beynimde aynı bölge uyarılır.O insanın yerine bana resmini gösterdiklerinde de aynı bölge uyarılır.Keza Resmi kaldırıp sadece o kişiyi imgelediğimde de aynı bölge harekettedir. Yani benim bilinçaltım gerçekten o insana bakıyor muyum yoksa gözlerimi kapatıp imgeliyor muyum bilmez..Bu muhteşem bir bilgidir..

Bilinçaltım benim imgelediğim herşeyi gerçek olarak algılıyor..Hayatımızın % 90 ‘ı bilinçaltı tarafından yaratıldığına göre demek onun dilini kullanmayı bilirsem istediğim herşeyi yaratabilirim..

Unutmayın..bilinçaltınız gerçekle ,hayal ettiğiniz arasındaki farkı bilmez..İşte o nedenle gerçekmiş gibi inanır ve aynı tepkiyi verir..İşte limonu imgelerken ağzınız bu nedenle sulanır..İzlediğiniz bir korku filmine bu nedenle tepki verir..Bu bir nevi bilinçaltınızı kandırmak gibidir..Bilim adamlarının bu konuya dair bir çok deneyi vardır.

Koşuculara 100 metre koştuklarını imgelemelerini istediklerinde ,koşucuların gerçekten de 100 metre koşmuş gibi terledikleri ve kalp atışlarının hızlandıkları görülmüştür.


NLP ‘nin tüm temeli de bunun üzerine kuruludur.Satışçılara eğitim verilirken ..örneğin bir satışa girmeden yada işi bağlamadan önce ,sanki satışı yapmış işi bitirmiş gibi el sıkıştığını ve gülümsediğini imgeletirler..Yani daha gitmeden bu işi zihninde başarıyla tamamladığını imgeler satışçı..

Aynı şekilde profesyonel sporcuları da koçları böyle eğitir..Sürekli kazandıkların kupa ellerinde havaya kaldırdıklarını imgeletirler..Çünkü işin sırrı tam da buradadır..Zihnine ve bunu sık sık düşünerek bilinçaltına bu görüntüyü gönderen insanın işi zaten artık çok kolaydır..Bilinçaltı o noktada devreye girerek o görüntüyü yaratacaktır..

Unutmayın % 90 bilinçaltımız tarafından yönetiliriz..Dilimiz istediği şeyi söylesin biz her konuda istediklerimizi yada istemediklerimizi deklare edelim bu fazla önemli değildir..Israrla evini satmak istediğini söyleyen bir insan eğer bilinçaltında bunu istemiyorsa o evin satılması mümkün değildir..

Çeşitli nedenlerle belki manevi bağlılığı belki satılırsa bir daha alamama korkusu gibi o satışa bağladığı bir çok şey vardır..Çoğu zaman kişinin kendisi bile farkında olmaz bunun..

Ya da eşinden sevgilisinden ayrılmak istediğini söyleyen bir insan bilinçaltında bunu istemiyorsa bu da gerçekleşmeyecektir.


Tekrarlamak gerekirse imgelemenin ilk temel noktası istediğiniz şeyi şimdiden olmuş gibi yaşamanız ve hissetmenizdir.

İkinci önemli noktada bu imgelemeyi yapma yeri ve zamanıdır. Sessiz ve sakin bir yer olması önemlidir.Mümkünse dış etkenlerin sizi fazla rahatsız etmeyeceği bir mekan olmalı..Dışarıdan geçen araba yada satıcı sesleri konsatrasyonunuzu bozmamalıdır.
Aslında bunu yapmanız için en güzel zaman dilimi gece yatmadan önceki zamandır.

Teta frekansı, beynin yaydığı 4 frekansdan biridir. ( Alfa ,beta ,teta ,delta )
Bu frekans uykuya geçiş esnasında devreye girer.
Buna bazıları yakaza halide demektedir.

Bu frekansta iken, yayılan titreşim evrenle denk haldedir.
Verdiğimiz komut yada imgeleme sonuç vermektedir.

Birçok kişi bu frekansa bilinçli girerek bunu başarmaktadır.
Teta ile titreşimimiz, iyonsferle aynı olduğu için; komutumuz anında cevap verir.

Durugörü, duruişiti, telepati gibi psişik yetenekler, gerçekleşmeye başlar.

Daha da önemlisi bütün kişisel gelişim çalışmalarındaki bilincin direncini kırıp; beynin bilinçaltını kandırıp; olumlamalarla şartlayıp yeniden programlama vardır. Ama teta da bilinç devre dışıdır. Yani direk bilinçaltını programlayabilirsiniz.

Teta bir çok imgeyi gerçekleştirmede, komut göndermede, bilinç altını programlamada çok kısa sürede sonuca ulaştıran kavramdır.


İşte teta frekansında istediklerinizi imgeler ve sonrasında uyursanız istekleriniz direkt bilinçaltınıza gider ve sizin için yaratmak üzere işe koyulur

Tüm bunlar için İlkönce kendinize inanmanız gerekir..İnsanlar genellikle sahip olduğu potansiyelin farkına varmadan yaşayan rastgele düşünen ve bu nedenle rast gele yaşayıp ,her şeyin kader olduğunu düşünen varlıklardır.
Oysa her birimizin içinde tanrısal bir yanımız var..

Ruhumuz var..O hep bizimleydi..Bedenimiz yok olup gittikten sonra da olacak..Ruhumuzun asıl doğası neşe ve mutluluktur ve kendimizi mutlu hissettiğimiz anlar aslında ruhumuzla bir ve en yakın olduğumuz anlardır.Mutsuz ve depresif olduğumuz zamanlar ise Tanrıyla ve ruhumuzla bağlantımızın koptuğu zamanlardır .

Alıntıdır....

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2012, 07:02 PM   #2 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 1,081
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

Harika bir paylasim...

Tam olarak cekim yasasinin tanimli hali budur iste, ISTE, IMGELE VE SAHIP OL!!!!:)))
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-11-2012, 11:40 AM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
hatiicee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 534
Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hatiicee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

Yine harika bir paylaşım Heromaster paylaşan yüreğine sağlık..Çekim yasası tane tane ne güzelde anlatmışlar:)))
__________________
HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE
GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR
hatiicee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2013, 01:13 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 209
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

bu imgelemeyi yapabilmemiz için mutlaka ona inanmamız lazım değil mi ? ama ya peki içimizde inanmıyorsak ... o inancı nasıl değiştirebiliriz işe yaramayacak olmayacak inancını..
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2013, 11:48 AM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

The Secret'ta bunları okumustum.tekrar okumam ıyı oldu.cunku olumlama ve ımgelemenın gucune ınanıyoru ve uyguluyorum.fakat su sorun var.yataga gırdıgımde,gozlerımı kapayıp ımgelemeye basladıgımda uykum kacıyor :) ınsan ımgeledıkce dusundukce de uyku hepten yok oluyor.halbukı ne cok ısterdım hayalını kurduklarımla uykuya dalmayı,bunu basarabılen var mı
sevgıler...
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2013, 12:54 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
nuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2013
Mesajlar: 451
Tesekkür: 111
424 Mesajinıza toplam 796 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nuru is on a distinguished road
Standart Cevap: Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

teşekkurler cok guzel anlatmıss..
__________________
mutluyum mutlusun mutlu
nuru isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2013, 06:58 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
exilee24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2013
Mesajlar: 113
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
exilee24 is on a distinguished road
Standart Cevap: Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

teşekkürler :-)
exilee24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-04-2013, 02:22 AM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2013
Mesajlar: 65
Tesekkür: 31
38 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dafidaf is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

başarabilen var mı çok merak ediyorum hayal edipte istediğine sahip olan ? BEN HAYAL BİLE EDEMİYORUM DA O YÜZDEN
dafidaf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-06-2013, 03:14 PM   #9 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 11
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
beyinsel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

Bu yazı 6 ay evvel yazılmış...Var mı arkadaşlar uygulayıp başarı elde eden??
Yoksa başarılı olanlar buradan tüydü mü? :))))
Ya şunu merak ediyorum arkadaşlar, cidden kendimizi kandırmayalım ya...
SADECE İSTEMEKLE BİR ŞEY OLUYOR MU...
BU NASIL OLUYOR ABİ...
VAR MI GERÇEKTEN BUNLARI YAPIP BAŞARAN???

TAMAM ENERJİ ÖNEMLİDİR VE BİR ÇOK ŞEYİ ETKİLER AMA BURADA BİR PROBLEM VAR.
BU KADAR BASİT OLMAZ....
beyinsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-06-2013, 06:49 PM   #10 (permalink)
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

Bir kaç yıl öncesine dair bir kaç olumlama buldum. Yazmışım. Evim var. Kazancım çok iyi çocuklarımla beraberim mutluyum gibi. Altına imzamı atmışım. Sonra birde evime anahtarlık aldım ve o anahtarlığa kendi evimin anahtarını takacağımı söyledim ve ayırdım onu kullanmadım. Geçen evimin anahtarını taktım o anahtarlığa ve bir kaç gün sonra evime taşınıyorum. Ve evi ben satın almadım bana annemin hediyesi. Demek ki olabiliyor ne dersiniz?
Tabi ki Allahımdan her şey insanlar sadece vesile. Şükürler olsun Allahıma ve diğer dileklerim için gün sayıyorum
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun)

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim Kuantum enerjinizi kullanın ! (okuyun) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şimdi bu yüksek enerji ile neler yapabilirsiniz ? İstediğiniz her şeyi. Artık bu enerjiyi bilinçli olarak kullanma zamanınızdır..Unutmayın enerji yaratır.. Sizin nazar dediğiniz sizin büyü dediğiniz negatif enerjinin belli bir yere yada kişiye odaklanmasından başka bir şey değildir..ve bunun tam ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.