Registered Member Login:
Not a member? Register today!
New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  


New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

Uyarılar

Alternatif Kişisel Gelişim kişisel gelişim konuşma, kişisel gelişim, kişisel gelişim ve kişisel başarı, mesleki gelişim kişisel gelişim, kişisel gelişim başarı, kişisel gelişim özgüven, kişisel gelişim makaleler, çocuk kişisel gelişim,

Karma Felsefesi

 Kişisel Gelişim Klubü de ve  Alternatif Kişisel Gelişim Forumumuzda Bulunan  Karma Felsefesi Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   Karma Felsefesi için kişisel gelişim konusunda www comKarma Felsefesi Karma felsefesi basit bir etki tepki felsefesidir.”Ne ekersen onu biçersin”.*Karma terimi duruma göre”eylem (hareket),eylemin gücü,eylem veya deneyimin izlenimi”gibi çeşitli anlamlara gelebilir.Batıda ise genellikle kötü hareket(eylem) ve kötü hareketin sonuçlarıyla ilişkilendirilmektedir.Fakat aslında Karma sözcüğü iyi veya kötü herhangi bir izle indir dinle
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11-01-2008, 10:55 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 285
Tesekkür: 1
55 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart Karma Felsefesi





Karma felsefesi basit bir etki tepki felsefesidir.”Ne ekersen onu biçersin”.*Karma terimi duruma göre”eylem (hareket),eylemin gücü,eylem veya deneyimin izlenimi”gibi çeşitli anlamlara gelebilir.Batıda ise genellikle kötü hareket(eylem) ve kötü hareketin sonuçlarıyla ilişkilendirilmektedir.Fakat aslında Karma sözcüğü iyi veya kötü herhangi bir anlam taşımaz,yalnızca eylem veya faaliyetle ilişkilidir.İyi karma iyi hareket(eylem) demek, kötü karma ise kötü hareket(eylem)demektir;fakat karma kelimesinin kendisi hareket(eylem)anlamındadır.Enerjinin sakınımı ilkesi karma kuramını desteklemektedir.Kişinin yaptığı her faaliyetin, o kişiye ve çevresine geri dönen sonuçları ya da tepkileri olur.İnsan düşündüğü zaman,düşünme süreci düşünme eyleminin icrasıdır.Aynı şekilde konuşmalarımız, hareketlerimiz, davranışlarımız ve herhangi bir şeyi deneyimlememiz hareketin (eylemin)farklı düzeyleridir.
Havuza bir taş attığınızda taş batar ama yüzeyde hareket halinde dalgalar bırakır.Dalgalar kıyıya ulaşıncaya kadar yayılır,kıyıdaki kum parçacıklarına çarparak onları öteye iten ya da geriye,havuza çeken bir etki yapar.Etki her yerdedir,havuz ve kıyının her tarafında görülür.Hareket ya da eylem onu yapanı ve çevresini işte bu şekilde etkiler.
İnsan her düşüncesi, sözü ve davranışıyla çevresindeki atmosferi etkileyen dalgalar yayar.Etkinin niteliği yapılan eylemin niteliğine bağlıdır.Şu halde,hayatımızda her an soluk alma, düşünme, konuşma ve davranış eylemleriyle atmosferde bazı etkiler üretmekteyiz.Ne kadar zayıf olursa olsun bir faaliyetin yapılmasıyla üretilen titreşimler,yapanın çevresine yayılır,çevresindeki her şeye çarpar,çok uzaklara Ay’a, Güneş’e,yıldızlara çarpar ve karşılaştığı her şeyi etkileyerek bütün evrende ilerler.Etkinin nasıl olduğu da eylemin niteliği ve yapılış gücüne bağlıdır.
Bu titreşimlerin evrendeki her şeye çarparak yarattığı tepkiler tıpkı duvara fırlatılan lastik topun atana geri dönmesi gibi yapan kişiye geri döner.Şüphesiz,yakın çevreden dönen tepki,uzak çevreden dönene göre eylemi yapana çok daha çabuk ulaşır.
Örneğin, birinin söylediği söz çevresinde titreşimler üretir. Bu titreşimler yayılıp bir ağaca çarparsa,ağaçta bir etki yaratarak tekrar söyleyene geri döner,yayılmaya devam eder ve bir ağaca çarpıp geri dönmesi daha uzun sürer.Ay’a çarpıp dönmesi daha da uzun zaman alır.Güneş’e ulaşması ve yapana geri dönmesi daha uzun zaman alır.Gökyüzünün derinliklerinde öyle yıldızlar vardır ki ışıklarının dünyaya erişmesi milyonlarca yıl alır,böylece bir eylemin etkisinin galaksilerdeki yıldızlara ulaşması ve yapana geri dönmesi milyonlarca yıl alabilir.İşte yapılan bir eylemin tepkisinin yapan kişiye dönmesi de böyle olur.Eylem etkisini tüm evrene yayar ve geri yansıdığında yapan kendi eyleminden etkilenir.O zaman şu soru akla geliyor:Bir eylemin meyvesi binlerce, milyonlarca yıl sonra yapana nasıl ulaşır?İnsan ömrü milyonlarca yılla kıyaslandığında oldukça kısadır,belki 100 yıl olabilir.Bu durumda atmosferde oluşan tepki, yapana artık yaşamadığı bir sırada nasıl geri dönecektir?
Evinden uzakta yaşayan birisi babasına mektup gönderirse ve mektup ulaştığında baba başka kente taşınmışsa,mektup yeni adrese gönderilir.Oradan da yeni bir yere taşınmışsa, mektup şimdiki yeni adrese gönderilir.Baba izlenebildiği sürece ,mektup yeni adrese gönderilir.Eğer babanın izi kaybolursa mektup mirasçısına,oğluna ya da en yakın akrabasına postalanacaktır.Kan bağı tepkinin yapana ulaşma aracıdır.Bir eylemin sonuçları,binlerce yıl içinde deolsa,evrenin neresinde olursa olsun onu yapan ruha ulaşacaktır.
Karma,tepki,nasıl büyük bir sürüde yavru annesini şaşmadan buluyorsa,eylemin meyvesi de şaşmadan onu yapana ulaşır.”Ne ekersen onu biçersin “atasözünün anlamı budur.


Astroloji Okulu Vedik Astroloji Dersleri Astroloji Dergisi
Dirah Academy İnternational Astrozenith Çağdaş Sinema Oyuncuları




__________________
Facebook'ta Paylaş

Yaşadığım her gün için, tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için şükürler olsun...
fatale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın fatale ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var:
arca (19-08-2009), ebru_li (27-03-2009), olsun (27-05-2009), sudem8 (27-06-2009)
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karma Matbaa bluemoon24 İş Yerleri 0 29-12-2008 03:28 PM
Karma Ekonomi bluemoon24 Öğretici Bilgiler 0 29-12-2008 11:38 AM
Hayat felsefesi bluemoon24 Hayat Soruları 0 29-12-2008 04:43 AM
ahlak felsefesi... suzzy Yaratıcı Yazarlar Klubü 0 14-06-2008 09:33 PM
karma konusu :) jaunty Öneri ve İstekleriniz 0 08-04-2008 08:31 PM

Karma Felsefesi

 Kişisel Gelişim Klubü ve  Alternatif Kişisel Gelişim   Karma Felsefesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link portal tıklayınız . Karma felsefesi basit bir etki tepki felsefesidir.”Ne ekersen onu biçersin”.*Karma terimi duruma göre”eylem (hareket),eylemin gücü,eylem veya deneyimin izlenimi”gibi çeşitli anlamlara gelebilir.Batıda ise genellikle kötü hareket(eylem) ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var   Karma Felsefesi telkin cd indir izle İstanbul Karma Felsefesi Ankara nedir nerededir kimdir Karma Felsefesi forum İzmir bursa Karma Felsefesi hipnoz Karma Felsefesi seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Karma Felsefesi hakkında bilgi Karma Felsefesi kitap haberi
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 PM.

Bize Yazin - hayatimdegisti.com Telkinli Kişisel Gelişim Cd'leri - Arşiv - Yukarı git


Powered by vBulletin® Version 3.7.6
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.1

vbulletin tema
Hayatım Değişti Seminerleri Tarihleri için Tıklayınız
Sizce hayatimdegisti.com'u bulmanız tesadüf mü?Aşağıda ki videoyu inceledikten sonra bu linke tıklayınız
Sadece Ziyaretçilere Görünür Kapat !