Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim

Uyarılar

Alternatif Kişisel Gelişim kişisel gelişim konuşma, kişisel gelişim, kişisel gelişim ve kişisel başarı, mesleki gelişim kişisel gelişim, kişisel gelişim başarı, kişisel gelişim özgüven, kişisel gelişim makaleler, çocuk kişisel gelişim,

SORULARLA SEDONA

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim SORULARLA SEDONA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 1- Kimler Sedona Metodunu kullanmalı? -Büyümek ve gelişmek isteyen, olumsuz duygu yaşayıp bu duygudan kurtulmak isteyip kurtulamamış kişiler, iç kısıtlamalar yüzünden hedeflerine ulaşamayan insanlar. 2-Sedona Metodunu daha once niye duymadım? -“Öğrenci öğrenmeye hazır olunca , Öğretmen ortaya çıkar” Belki de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

SORULARLA SEDONA

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-08-2008, 03:51 PM   #1 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart SORULARLA SEDONA


1- Kimler Sedona Metodunu kullanmalı?

-Büyümek ve gelişmek isteyen, olumsuz duygu yaşayıp bu duygudan kurtulmak isteyip kurtulamamış kişiler, iç kısıtlamalar yüzünden hedeflerine ulaşamayan insanlar.


2-Sedona Metodunu daha once niye duymadım?

-“Öğrenci öğrenmeye hazır olunca , Öğretmen ortaya çıkar” Belki de sizin zamanınız şimdi geldi. Bu metod Amerikada yaygın olan ancak şimdi adını daha çok duyurmaya başlamış bir yöntem.


3-Sedona Metodu ile ne kadar sürede sonuç alabilirim?

-Bu metodu kullanmaya başladığınız günden itibaren sonuç almaya başlarsınız. Zaman geçtikçe sonuçlar daha da belirgin hale gelir. Bir noktada bu metod otomatik olarak devreye girer ve daha az gayret ile daha keskin sonuçlar almaya başlarsınız.


4-Sedona Metodunu kullanmaya başladıktan sonra nelerin olmasını beklemeliyim?

-Kendinizi daha iyi hissetmeyi, daha iyi kararlar vermeye başlamayı ve hayatınızın kontrolunu elinize almayı bekleyebilirsiniz. Ayrıca ilişkilerinizi yönetmekte daha iyi olduğunuzu görürsünüz.


5- Sedona Metodunun terapi veya meditasyondan veya motivasyon çalışmalarından farkı nedir?


Terapinin amacı istenmeyen duygu ve düşüncelerden arınmak olduğu halde, belli aralıklarla terapistinize gitmek zorunda kalırsınız ve ona bir bağımlılık geliştirirsiniz.
Sedona metodu ile kimseye ihtiyacınız olmadan uygulama yapabilirsiniz.
Sedona teknikleri ile gözünüz açıkken ve daha kısa bir zamanda istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Sizi rahatsız eden duygulara sebep olan olaylara karşı olumsuz reaksiyon vermemeniz, yöntemin en önemli testidir.



6- Motivasyon çalışmaları çok hoş değişimler yaratır. Ancak, bu değişim sürekli olur mu?

Motivasyon çalışmasında da bir dış kaynağa bağımlı kalırsınız.Sedona metodunu öğrendikten sonra ise istediğiniz an veya tam da olumsuz duygu kapınızı çaldığında hemen öğrendiğiniz teknikleri kullanarak siz kendinizin terapisti olursunuz.

Olumsuz duygularınızdan arınmak için yaptığınız çalışmalar sizi istediğiniz sonuca götürmediyse veya geçici olarak kendinizi iyi hissedip , sonra yine aynı olumsuz duygulara geri döndüyseniz, Sedona Metodu ile çalışmayı deneyin.



alıntı

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2008, 05:36 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
swanp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 6
Tesekkür: 3
6 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
swanp is an unknown quantity at this point
Standart

Bu metodla ilgilenmeye başladım. Oldukça mantıklı ve basit bir metod. Yarın bununla ilgili bir kitap almak istiyorum. Konuyla ilgili gelişmeleri paylaşırım. Sevgiler.
swanp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2008, 09:27 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
didle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 118
44 Mesajinıza toplam 314 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
didle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura about
Standart

benim de ilgimi çekti diyebilirim, biraz araştırmam lazım diye düşünüyorum. Bu tekniği duymuştum fakat araştırmaya fırsatım olmamıştı. Hemen bakmaya başlıcam. Alıntı için teşekkürler sanemce :)
didle isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2009, 05:03 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
swanp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 6
Tesekkür: 3
6 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
swanp is an unknown quantity at this point
Standart

Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık bir haftadır bu yöntemi kullanıyorum. Oldukça basit ve etkili. Gün içinde ya da aklıma ne saman kötü bir his gelirse uyguluyorum. Herkese tavsiye ediyorum şiddetle. Sanırım bilinçaltımı temisleyeceğime dair inancım yüsde yüs arttı.
Sevgiler.
swanp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2009, 11:17 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
balkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 66
Tesekkür: 41
28 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balkan will become famous soon enoughbalkan will become famous soon enough
Standart

Sedona Metodu




Bu tekniğin temeli, Özbenlik olarak
adlandırabileceğimiz "Gözlemcinin", duygulardan ayrışmasıdır. Yani
Özne olan Gözlemci, Nesne olan Duygulardan ayrışmakta ve bu ayrışma
sonucunda duygu otomatik olarak dönüşmektedir. Buna bir örnek vermek
gerekirse, Gözlemci olan Şuurumuzu, elimiz olarak düşünelim ve
duyguları da bir kalem gibi düşünelim. Elimize bu kalemi alıp
sımsıkı tutmak, duygularımızla özdeşleşmenin sembolü olsun.
Duygularımızla böyle bir özdeşleşme gerçekleştirdiğimiz anda, biz
tamamen duygu haline geliriz ve bu durumdayken çözüm üretemeyiz ve
kısır bir döngü içine gireriz. Oysa duygu ve özbenliğin ayrı
olduğunu farkettiğimiz anda, örneğimizden misalle; elimiz açılır ve
kalem yere düşer. Özdeşleşme kırılır. Bu bildiğiniz gibi meditasyon
denilen çalışmanın yapmak istediği şeydir. Buna tasavvuf
çalışmalarında da Murakabe ismini vermişlerdir.

Sedona Method denilen bu çalışma, bu öğretilerin içeriklerini
boşaltıp sadece tekniği geride bırakmıştır. Böylece olayı
basitleştirip herkesin kullanabileceği bir şekle sokmuştur.

1- Rahatsız olduğunuz bir durumu hayal edin, bu duygunun ortaya
çıkmasını sağlayacaktır. Örnek olarak "kıskançlık" duygusunu ele
alalım. Sevgilinize birisinin ilgi gösterdiğini hayal ettiğinizde
kıskançlık duygusu ortaya çıkacaktır. Duygu ortaya çıktığında bunu
vücudunuzun neresinde hissettiğinize dikkat edin.

2- Duyguya dikkat ettikten sonra kendinize arka arkaya şu soruları
sorun ve bir kaç saniye bekleyip her sorduğunuz soruya "evet"
yada "hayır" şeklinde cevap verin:
a) Kıskançlık duygusunu gitmesi için bırakabilir miyim?
b) Buna istekli miyim?
c) Bu duyguyu "Ne Zaman" bırakabilirim?

Bu sorulara "evet" yada "hayır" diye cevap vermeniz sonucu
değiştirmeyecektir. Bunlar kişinin duyguyu farketmesini sağlamak
için hazırlanmış tuzak sorulardır. Siz bu soruları sormaya
başladığınızda ister istemez duygu ile gözlemci(yani siz) arasında
bir ayrışma meydana gelir ve duygu çözülmeye başlar. En son
sorulan "Ne zaman?" sorusu da bunu ancak "Şimdi" yapabileceğinize
işaret eder. Bu 3 soruyu belirlediğiniz bir duygu için arka arkaya 9
tur tekrar edin ve sonra duyguyu tekrar kontrol edin. İlk baştaki
yoğunluğa sahip olmadığını ve hatta tamamen kaybolduğunu
görebilirsiniz. İyi uygulamalar…
Alıntı.......

Bu uygulamadan anlaşılıyorki nelerden rahatsız olduğumuzu fark etmek.Ne yaptığımızı fark etmek bir insanın hayatında çok şeyler değiştiriyor.OSHO'NUN FARKINDALIK isimli kitabı bunu çok iyi anlatıyor.
Saygı ve sevgiyle kalın
__________________
Kaderi şans değil, seçimler belirler.
balkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2009, 02:16 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart

sevgili sanemce bu metod nasıl çalışıyor birde siz anlatabilirmisiniz siz nasıl bir uygulma yapıyorsunuz?
__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2009, 01:32 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 170
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: SORULARLA SEDONA

Yaa anlamadım şimdi bilinç altımızdaki kalıpları değişirmek istiyoruz; mesela benim sanırım parayla ilgili olumsuz bir kalıbım var bu nedenle parayla ilgili her iş ters gidiyor bu kalıbı nasıl kaldıracağım ne soracağım
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2009, 01:54 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart Cevap: SORULARLA SEDONA

bak turhancım ,

bende bu aralar bu konu ile ilgileniyorum . bol bol soru sormak gerekiyor ... neden ben para tutamıyorum ? para benim için ne ifade ediyor? kısavası para denince aklına gelen ne ? o ana ne hissediyosun? ben paraile olan ilişkimin bozuk olmasının sebebini böyle soru sorark buldum ... sebep babam ... ben parayı hiç sevmedim derdi .. para ...... yakışır vb .. buda şu demek oluyor: babam para ile ilgili kötü deneyimler yaşamış ... yazıkk... işte aslında rahatsızlıklarımızın bir bölümüde böyle atalardan dedelerden geliyor. R..Şanal bu konuyu programında çok güzel işledi...sana tavsiyem telkinleri dinlemen biiirrrr, birde bizim arınma hattımız var hoş orasıda bugünlerde biraz yoğun ama yinede bir göz atderim. çünki problemlerimizden arınmazsak kısır döngü devam ediyor maalesef

sevgiler

__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2009, 02:15 PM   #9 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: SORULARLA SEDONA

sevgili Tiriniti ocak ayında bana soru sormuşsun görmemişim

Turhan arkadaşımıza verdiğin cevabı okuyunca rahatladım yoksa üzülecektim

sevgiler
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2009, 02:21 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart Cevap: SORULARLA SEDONA

ben sedona ile ilgili şöyle bir şey duymuştum soru sormak konusu doğru ama bilinçaltımızı olumlu yönde harekete geçirecek sorular sormak çok daha önemli sanırım.
bu yöntemi bende bir kaç kez denedim çok tecrübeli sayılmam belki yanlışta biliyor olabilirim ama neden para kazanamıyorum? gibi sorular sorduğumuzda bilinçaltımız buna onlarca olumsuz cevap verebilir.bence şöyle sormak daha doğru nasıl daha kolay para kazanabilirim? yani o makalede okudğum soru şekilleri böyleydi umarım yanılmıyorumdur:)
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


SORULARLA SEDONA

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim SORULARLA SEDONA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 1- Kimler Sedona Metodunu kullanmalı? -Büyümek ve gelişmek isteyen, olumsuz duygu yaşayıp bu duygudan kurtulmak isteyip kurtulamamış kişiler, iç kısıtlamalar yüzünden hedeflerine ulaşamayan insanlar. 2-Sedona Metodunu daha once niye duymadım? -“Öğrenci öğrenmeye hazır olunca , Öğretmen ortaya çıkar” Belki de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.