Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/)
-   -   Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/11314-reikisedonaeftdeep-peatpresecionhipnoz-konularina-iliskin-soru-cevaplar.html)

Belgin ∞ 11-07-2008 12:44 PM

Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Arkadaşlar buraya, reiki,sedona,eft,deep-peat,presecion,hipnoz konularına ilişkin sorularınızı kafalarınıza takılanları sorabilirsiniz.Hepimiz bildiklerimizi paylaşmayı,fikir alış-verişi yapmayı seviyoruz.

Hadi buyrun bir soru,bir cevap bölümüne hoşgeldiniz.

Lier22 11-07-2008 12:51 PM

Ynt: Bir soru bir cevap

ilk ben başlayayım o zaman...

reiki eğitimi almak istiyorum ama taşradayım burda öğretmen bulma imkanım yok... olsada güven meselesi var...
reiki öğrenimine başlamadan ne tavsiye ediyorsunuz...
kitap veya başka bir şey
süresi ne kadar...
kendi kendimize nereye kadar yapabiliyoruz...
ve en önemlisi nerden başlayalım...
hismiley smiliyface

Belgin ∞ 11-07-2008 01:06 PM

Bilgim dahilinde cevaplıyım.Öncelikle reiki yi neden almak istiyorsun onu bir saptayalım.Reiki ''Evrensel Yaşam Gücü Enerjisi'' dir.İnisiye olmak için ön koşul aranmadan reiki masterları aracılığıyla verilmektedir.

Ben ilk reikiye inisiye olarak başladım.Daha sonra sedona,eft,deep-peat,presicion ve hipnoz seminerlerine katıldım.Herhangi bir sıralaması yok.Kendiniz neye daha istekli veya meraklı görüyorsanız en doğru başlangıç o olacaktır.Kendinizi geliştirmek sizin elinizde nereye kadar gitmek,ne kadar yol kat etmek istiyorsanız oraya kadar gidebilirsiniz.
Bu yola çıktığınızda ihtiyacınız olan herşey size bir hediye gibi sunulacaktır.Ne okumanız gerektiği,ne araştırmanız gerektiği sorularına o zaman kendi içinizde cevaplar verebileceksiniz.
Sevgiler.

Belgin ∞ 11-07-2008 01:38 PM

Arkadaşlar sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.Konular baştan bu başlık altında yazılacak ve özet geçilicek sanılmış.Bunun için bütün site eğitmenlerinin belirli saatlerde burada olması ve tek tek daha önce yazılan konuları buraya da yazması gerek ve bu pek mümkün görünmüyor şimdilik.Uygulama konusunda kafasına takılan bir soru varsa herkes buraya yazabilsin konu dağılmasın ve belirli bir yer olsun,sorular bir yerde toplansın diyerek bu konuyu açma gereği duydum.

Sorulan soruları herkes bilgisi dahilinde elbet cevaplayacaktır ama burada bir seminer havası yaratmak oldukça güç olacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederim.
Sevgiler.

hayalayaz 11-07-2008 03:50 PM

Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevapla

arkadaşlar
hiç bir fikrinizin olmadığı konularda size ne anlatabilirizki..eft, sedona, yöntemi, deep peat, nlp, vs tüm bu konuları içeren kitapları okuyun uygulama, aşamasında sorularınız olursa biz cevap verelim..reiki öğrenebilmek ve kullanmak için, kendinize en yakın öğretmenden seminer almalısınız..reki kullanabilmek için bu enerjiye uyumlanmanız gerekir..taşrada oturanlar için ben dahil..bir çok öğretmen arkadaşım uyumlanma veriyor..yalnız online seminer alırkende şuna dikkat edin..öğretmen size reiki notlarını göndericem..ve seni şu saatte uyumluycam diyorsa...o öğretmene yaklaşmayın..çünkü reiki zaten olağan üstü geniş bir konu..öğretmen size vakit ayırmak zorundadır..en azından seminer esnasında reikiyi nasıl kullanacağınızı öğretmek..ve uyumlanma sonrasında oluşacak sorularınıza cevap vermek zorundadır...saygılı sevgiler

Pamukk 11-07-2008 06:20 PM

Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevapla

ben de reiki ile ilgili birşey sormak istiyorum ttli3 , reiki uyumlaması aldıktan sonra ,uyumlama alan hocasına genelde ne tip sorularla geliyor,senin en sık karşılaştığın...Bir de şunu merak ediyorum sen bir kere önemle ifade etmiştin ablacım,uyumlama yapan reiki hocanız siz uyumlandıktan sonra da size rehberlik etmesi ,görevlerini yerine getiresi önemlidir,bunlar ne gibi görevler olabiliyor,yani benim bir de merak ettiğim birşey bu uyumlama alındıktan sonra vücudumuz bu uyumlamaya adaptasyon sorunu mu yaşıyor veya başka sorunlar olabiliyor da o yuzden mi hocamızla temasımız kaybetmememiz gerekiyor utananadam b456 kiss3

Mustang 11-07-2008 07:44 PM

Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Redflowersne güzel yapmışta bu bölümü açmışsın .Ben kendi deneyimlerimi yazayım ben öcelikle sitenin en ücra köşelerine kadar okudum ilk girdiğimde ilgilenilen konulerı önce siteden sonra internetten araştırdım ve kitaplarını aldım ve ilk iş EFtyle işe başladım ve yazdığım gibi bir çok faydasını gördüm .BEn bu siteye girmeden öncede secret kitabıyal tanışıp busiteyi bulduk.Her neyaparsanız yapın öncelikle değişmeye karar verin .Bende sitedki yazıları okuyunca vay be ben hiç birşey bilmiyormuşum demiştim ama şimdi öğreniyorum diyorum.Ben çok hızlı gitmiyorum iyice sindirip bir diğerine öğle geçiyorum .Ben önce EFT ile başladım şimdi sedonayı deniyorum ve peatla devam edeceğim .Matrix en son uygulamam olacak.Kitaplarınızı alın araştırmalarınızı yapın ve deneyimleri paylaşalım .Hiç bir şey bilmeden soru sormayın kafanız daha çok karışa bilir.Öncelikle kendinizin farkında olun. art56art56

Belgin ∞ 11-07-2008 07:50 PM

Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Pamuk'cum adaptasyon sorunu yaşanmıyor fakat sorucağın sorular o kadar çok oluyor ki masterınızla teması o yüzden kaybetmemek zorunda kalıyorsunuz.
Ben şimdi ne yapıcam?
Reiki benden akıyor mu?
Şifa verebilir miyim?
Hangi şakraya kaç dakika enerji vermem gerek?
Dengelemeyi nasıl yapmalıyım?
Ben hissetmiyorum şimdi ne olucak?
Gibi ve daha yüzlercesini sormuştum Shamanic'e ve hepsini sabırla cevaplamıştı canım benim ya ne kadar bunaltmışım şimdi anlıyorum.Görev yerine getirmesi sizi yönlendirmesi 21 günlük arınma sürecinde sizinle birlikte olması,her yardıma ya da cevaba ihtiyacınız olduğunda bir telefon kadar uzağınızda olması demek oluyor bence.

Pamukk 11-07-2008 07:55 PM

canımın içi redflowersım çoook teşekkür ederim,şimdi anladım super hocalığın önemini , onayi ark5

sevgiler kiss3 kiss3

üç_gömlek 11-07-2008 10:14 PM

konu reikiden açılmışken reikiye iki aydır uyumluyum ve yaşadıklarımdan ve
bana faydalarından biraz bahsetmek istiyorum.ilk gün hiçbişey hissetmedim.
hatta masterıma defalarca sordum "hocam eminsiniz değil mi benim
uyumlandığıma ben hiçbişey hissetmedim" gulensmiley halbuki
rehberim insan kılığında seminere katılmış seminer boyu yanımdan ayrılmamış
beni yalnız bırakmamıştı ve aramızdaki daha nice sms lerimiz... 44 ilk defa orda karşılaştım onla.hayatımın en özel en mükemmel anlarından biriydi o ilk uyumlandığım gün.verilen el pozisyonlarını uyguladıkça gelişmeleri görmeye başladım.gelişmeler derken aklınıza direkt aydınlanma gibi bişey gelmesin.reikiyi uyguladıkça kendi hatalarımı görmeye başladım.reikiyle hatalarımızı görmeye ve düzeltmeye başlıyoruz.ilk haftalar çok içim sıkılmıştı utanmıştım bazen de. reikiden değil kendi kusurlarımla yüzleşmek.hatalarımı görüp düzeltmem için yaşıyordum.sonra bana zararı olan arkadaşlarımı teker teker farketmeye ve onlardan yollarım ayrılmaya başladı.bu da bi vesileyle oluyor bişey oluyor aranızda bi tartışma çıkıyor ve artık bunla yolumu ayırdım diye karar veriyosun.size zararı olanlardan artık uzaklaşmaya başlıyonuz.
yılbaşından bu yana bi korkum vardı içimde.fobi gibi ama aklımdan aylarca çıkmadı sürekli içimde sıkıntı yapıyordu.öyle ki bu sıkıntıdan rahatça imgeleme bile yapamıyodum.shamanic hayalayaza danıştığım halde hala kurtulamamıştım.taki reikinin bana uygulattığı müthiş plan gerçekleşene dek.o müthişliğiyle planı işletmiş ve beni birkaç saniyede kurtarmıştı aylardır süren sıkıntımdan.
normalde çok soru soran biri olduğum halde masterıma hala hiçbişey sormadım reiki hakkında.
kısacası kendi hatalarınızı farkedip düzeltmek istiyorsanız şifalanmak istiyorsanız reiki derim.

medusa 16-07-2008 07:29 PM

Selam Arkadaşlar.

Ben EFT ile ilgili kitaplar adım okudum uyguladım.
Deep Peat tekniğinin EFT den daha hızlı sonuç verdiğini duydum.
Bir tane Deep Peat kitabı aldım. Hemen hemen bendeki EFT kitabının aynısıydı.
Tam olarak farkı ne acaba bu tekniğin?

Belgin ∞ 16-07-2008 07:48 PM

Alıntı:

medusa Nickli Üyeden Alıntı
Selam Arkadaşlar.

Ben EFT ile ilgili kitaplar adım okudum uyguladım.
Deep Peat tekniğinin EFT den daha hızlı sonuç verdiğini duydum.
Bir tane Deep Peat kitabı aldım. Hemen hemen bendeki EFT kitabının aynısıydı.
Tam olarak farkı ne acaba bu tekniğin?

Merhaba medusa.Bilgim dahilinde cevaplıyım sorunu.

DEEP_PEAT:Göğüs noktasına iki parmak konularak onaylama cümlesiyle başlanır.Ve göz çevresinde tur atılarak devam edilir.Vuruş yoktur.Dokunuş tekniğidir.Keopsun verdiği bir örneği veriyim sana ''otobüste giderken deep-peat yaparsanız kimse anlamaz ama eft için aynı şeyi söyleyemem.''Deep-peat biraz daha naziktir.Ve göz çevresinde dolaşmak,nefesle duyguyu boşaltmak kafidir.

EFT:Kaş,göz yanı,göz altı,burun altı,çene,köprücük kemiği,kol altı,başparmak,işaret parmağı,orta parmak,küçük parmak ve karate kesme noktasına 7 kez vurularak yapılır.Ayrıca dokuz gamut denilen küçük parmak ve yüzük parmağından aşağı inilerek kemiklerin üçgen yaptığı yere sürekli vuruş yaparken göz hareketleri vardır.

Fark ortada.Bilmem açıklayıcı oldu mu?
Sevgiler.

bulentaltinkaya 16-07-2008 08:14 PM

Deep PEAT ile EFT'nin esas farkı, vuruş yapmak ya da dokunmak değildir. Nokta sayılarıda değildir. Zira nokta sayıları önemsizdir. Bunlar arasındaki esas fark, bir sorunla ilgili yapılan çalışmada ulaşabildikleri derinliklerdir. Deep PEAT, EFT'den daha derin yüzeyde temizlik yapar. Bunun haricinde, Deep PEAT'de kutupsallık çalışması denilen ve EFT'de bulunmayan çok etkili bir uygulama daha vardır. Bu zıt duyguları (Ör: korku ve cesaret ) ve ana kutupsallıkları temizleme çalışmasıdır. Bu sayede kök duyguları temizlemeye başlarsınız.

Ana kutupsallıklar, kişinin hayatındaki temel öğelerdir ve kişi farkında olmadan hep bu kutupsallık arasında savrulur durur. Bunu bir kitabın kapağına benzetebiliriz, kişideki diğer kutupsallıklar ise bu kapağın altındaki sayfalardır. O yüzden yöntemin kurucusu Zivorad'ın "Primes" ismini verdiği bu ana kutupsallığa ulaşmak PEAT ile mümkündür. Yöntem ismini buradan almaktadır; PEAT yani Primordial Energy Activation and Transendence, buradaki Primordial ifadesi bu ana kutupsallığa işaret eder. Ana kutupsallıklara bazı örnekler: Ben ve Hiçkimse, Ben ve Boşluk, Ben ve Hiçbirşey, Ben ve O vs..

Diğer duyguların içerdiği kutupsallıklardaki kaynak temizliğini ise şöyle ifade edebilirim: Örneğin, köpek korkunuz var, topluluk önünde konuşma korkunuz var ve babanızdan da korkuyorsunuz. Bunlara tek tek çalışma yapmak EFT'de mümkündür, PEAT'te de mümkündür ve PEAT daha derin seviyeden temizler. Fakat PEAT bunun haricinde, bu 3 örnekte yer alan "korku" duygusunun kaynağındanda temizlik yapabilecek yöntemlere sahiptir. Çünkü dikkat ettiyseniz, biz herhangi bir şeyden korkarken hep aynı korku kaynağını kullanmaktayız, bu bütün diğer negatif duygular içinde aynıdır.. örneğin, anneme öfkelendim, patronuma öfkelendim, faturalara öfkelendim :) bu örnektede yine öfke denilen kaynak duyguyu bir çok yere yayarak kullanmaktayım. O yüzden kaynaktan temizlik yapmak, arınma sürecini çok hızlandırır. Bunun haricinde Deep PEAT 3 dediğimiz yöntem, boşalan bütün duyguların yerine, "Yeni karakter entegrasyonu" dediğimiz modelleri koymamızı rekor sürelerde sağlar. Konu detaylı ama kısaca farkları böyle. Sevgiler.

Belgin ∞ 16-07-2008 08:25 PM

Bülent Bey teşekkürler.Benim göz ardı ettiğim noktaları açıklamışsınız.Eğitmen gözüyle ayrıcalıklar daha farklı tabii.Ben kolaylık yönünden baktım şimdiye kadar.Ve Deep-PEAT dan çok faydalandım hala faydalanıyorum.

bulentaltinkaya 16-07-2008 08:31 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Bülent Bey teşekkürler.Benim göz ardı ettiğim noktaları açıklamışsınız.Eğitmen gözüyle ayrıcalıklar daha farklı tabii.Ben kolaylık yönünden baktım şimdiye kadar.Ve Deep-PEAT dan çok faydalandım hala faydalanıyorum.

Merhaba,

Faydalanmanıza sevindim. İlave olarak söyleyeceğim şey; yukarıda yazdığım ve PEAT'in içerdiği bu farklılıkları (kutupsallıklar, karakter entegrasyonları) kişi kullanırsa gerçekten köklü değişimler ve mucizeler o kişiyi bekliyor demektir. Sadece noktaları kullanarak belli olaylar konusunda temizlik yapılıyorsa o zaman PEAT'in gerçek potansiyelini henüz kullanamamış demektir. Bunu da yine önemle vurgulayayım. Teşekkürler.

Belgin ∞ 16-07-2008 08:41 PM

Alıntı:

Bülent Altınkaya Nickli Üyeden Alıntı
Ana kutupsallıklar, kişinin hayatındaki temel öğelerdir ve kişi farkında olmadan hep bu kutupsallık arasında savrulur durur. Bunu bir kitabın kapağına benzetebiliriz, kişideki diğer kutupsallıklar ise bu kapağın altındaki sayfalardır. O yüzden yöntemin kurucusu Zivorad'ın "Primes" ismini verdiği bu ana kutupsallığa ulaşmak PEAT ile mümkündür. Yöntem ismini buradan almaktadır; PEAT yani Primordial Energy Activation and Transendence, buradaki Primordial ifadesi bu ana kutupsallığa işaret eder. Ana kutupsallıklara bazı örnekler: Ben ve Hiçkimse, Ben ve Boşluk, Ben ve Hiçbirşey, Ben ve O vs..

Bülent Bey bunu biraz açabilir misiniz?
Ana kutupsallıklara bazı örnekler: Ben ve Hiçkimse, Ben ve Boşluk, Ben ve Hiçbirşey, Ben ve O vs..

Burada PEAT ı nasıl uygulayabiliriz?Teşekkürler.

bulentaltinkaya 16-07-2008 09:00 PM

Her kişide 1 tane ana kutupsallık vardır, geri kalanların hepsi alt kutupsallıklardır.

Kişideki Ana kutupsallığa, yüzeysel bir sorunla başladığımız çalışmalarla ulaşırız. Zivorad'ın bana yaptığı çalışmayı örnek olarak vereceğim ki daha iyi anlaşılsın. Zivorad'ın eğitimine gittiğimde bende derin yalnızlık sorunu vardı ve Zivorad, yöntemin teorik kısmını anlattıktan sonra uygulama yapmak için beni çağırdı, derin yalnızlık sorununa çalışmaya başladığımızda, katmanlar soyulmaya başladı, üzüntü, içerleme, öfke, korku gibi katmanları geçtikten sonra, en dipte "Hiçkimse" diye bir duruma ulaştık, Zivorad, bunun kutupsallık olduğunu farkedip "Ben ve Hiçkimse" kutupsallığını bana nötrletti ve o günden sonra yani yaklaşık 3 senedir bir daha o duygu geri gelmedi. Benim ulaştığım ana kutupsallığım "Ben ve Hiçkimse" idi ve buna benim hayatımda yaşadığım ve bilebildiğim bir sorun olan derin yalnızlığa yaptığımız çalışma sayesinde ulaştık. Yani Ana kutupsallıklara, hayatınızda genel olarak yaşadığınız ve bu nedenle zihninizin bildiği yüzeysel sorunlara çalışırken ulaşılır çünkü bu yüzeysel sorunların en derininde bu Ana kutupsallık yatar.

Bu arada bi ara not olarak belirteyim, her derin yalnızlık sorununa sahip olan kişide aynı kutupsallık çıkacak diye bi şey yoktur.. Hatta zivorad o gün bende çıkan o ana kutupsallığı not aldı çünkü dünyada henüz çalışma yaptığı kişilerin hiçbirinde bende çıkan bu kutupsallığa rastlamamıştı. Bu sayede çalışma yaptığı kişilerde bulabildiği bütün kutupsallıkları not ediyordu.

Kutupsallıkları ortaya çıkartmak için PEAT yöntemini hem kendinizde hem de başkalarında yüzlerce kez uygulamış ve yetkinlik sahibi olmuş olmanız gerekmektedir yoksa çoğunlukla farketmezsiniz ve sadece yüzeyden başladığınız konuyu temizler ama kaynak temizliğinde yeterli dereceye ulaşamamış olursunuz.

Ana kutupsallık nötrlendikten sonra, diğer alt kutupsallıklar çok daha hızlı yüzeye çıkar ve temizlenmeye başlarlar. Yazarak anlatmak biraz güç oluyor.

medusa 17-07-2008 11:05 PM

Merhaba dostlarım. t678
Bugün sedona yöntemini kullanayım dedim.
Bir iş görüşmesine giderken yolda duyduğum hisse odaklandım. Aslında bu his iş görüşmesi ile ilgili değildi. Her zmana bende artık durağan hale gelmiş bir his. Tam adını da koyamadım ama bir tedirginlik hali sanki tam güvende değilmişim gibi her an birşeyler olabilirmiş gibi bir tetiktelik durumu. Bu da benim hayatımı olumsuz etkiliyor. Net olamıyorum ve tedirginliğim her alanda güvensizliğe neden oluyor.

Bugün bu hisse odaklanıyorum odaklandığımdan bir kaç saniye sonra zaten his kayboluyor. Sonra 1-2 saniye sonra tekrar yerine yani göğsümün üstü ile boğazıma kadar olan bölgeye yerleşiyor. Sanki hey ben burdayım seni hiç bırakır mıyım der gigi hemencecik geri dönüyor. Zaten eft yaparkende aynı durum oluyordu anlık gidiyhor du sonra geri geliyordu. Sedonada da aynı durum oldu. Bazen de gitmedi. Ben de duygunun güvensizlik olduğunu tahmin ettim.

şu anda ne hissediyorsun?

bu hissi serbest bırakabilir miydin?

bunu yapar mıydın?

dedim burda duygu nasıl serbest bırakılıra takıldım. ORadan devam edemedim. Bıraktım varsaydım ama duygu hep oradaydı.
Ne yapılabilr acaba bu durumda arkadaşlar?

Su_Duru 18-07-2008 09:16 PM

Arkadaslar Deep Peat le ilgili kitap almak istiyorum.. benim turkcem cok iyi sayilmaz
cok agir kitaplari zor anliyorum. dusun .. bana onereceginiz kitaplar varsa cevaplarinizi bekliyorum

sevgiler

medusa 18-07-2008 09:45 PM

Alıntı:

Su_Duru Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar Deep Peat le ilgili kitap almak istiyorum.. benim turkcem cok iyi sayilmaz
cok agir kitaplari zor anliyorum. dusun .. bana onereceginiz kitaplar varsa cevaplarinizi bekliyorum

sevgiler

selamlar.

ben kitapevinde bir tane deap peat ile ilgili kitap bulabildim... O da bu linkteki kitap.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=111254

Sevgiler.

alen 18-07-2008 11:31 PM

merhaba,
eft,sedona,reiki,hipnoz,meditasyon,kuantum düşünce ne kadar çok şey var...ben birinden faydalanmak istiyorum...ama hangisinden bilemiyorum,hangisinden faydalanacağıma nasıl karar vereceğim?.. birde diyelim ben eft eğitimi almak istiyorum...kaç paradır bu kurslar? halk eğitim merkezlerinde vermiyolarmı bunların eğitimini dl78 y789 ya ne bileyim,kaç para işte :=) :=):=)

qwermur 21-07-2008 09:28 AM

Merhaba Reiki hakkında bilgi istiyorsanız detaylı açıklamalı eğitim dokümanlarını mail olarak gönderebilirim.

Alıntı:

Dex_Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
ilk ben başlayayım o zaman...

reiki eğitimi almak istiyorum ama taşradayım burda öğretmen bulma imkanım yok... olsada güven meselesi var...
reiki öğrenimine başlamadan ne tavsiye ediyorsunuz...
kitap veya başka bir şey
süresi ne kadar...
kendi kendimize nereye kadar yapabiliyoruz...
ve en önemlisi nerden başlayalım...
hismiley smiliyface

eylülzen 01-11-2008 08:13 PM

Merahaba öncelikle bu tarz konuları araştırıyorum hatta kitaplar aldım ama kafam karıştı herşey bir kitaptan öğrenilecek kadar basit değil benceşimdi sedonayla ilgili kitabı okumaya başladım örneğin ancak nerden başlıycaz bu sorulara olumsuz bir hissimi imgeleyelim yoksa o hissin gelmesinimi bekliyelim sedonayı sürekli uygulayan birisi ilk defa nasıl başladığını yazarsa sevindirici olur

jaunty 02-11-2008 02:49 AM

Alıntı:

eylülzen Nickli Üyeden Alıntı
Merahaba öncelikle bu tarz konuları araştırıyorum hatta kitaplar aldım ama kafam karıştı herşey bir kitaptan öğrenilecek kadar basit değil benceşimdi sedonayla ilgili kitabı okumaya başladım örneğin ancak nerden başlıycaz bu sorulara olumsuz bir hissimi imgeleyelim yoksa o hissin gelmesinimi bekliyelim sedonayı sürekli uygulayan birisi ilk defa nasıl başladığını yazarsa sevindirici olur

Kendi deneyimlerime göre söyleyeyim.
Bu konulara ne kadar ilgimiz olduğu ne zamandır ilgilendiğimiz elbetteki önemli.Mesela ben yaklaşık 3 senedir ilgilenen birisiyim.
Bir arkadasım bana Düşünce Gücüyle Tedavi kitabından bahsetmisti ve uzunca bir sure o kitap başucu kitabım olmuştu.Sanki bu konuda yazılmış tek kitap oymuş gibi nedense araştırma yapmamış ve herseferinde aynı zevkle o kitabı defalarca okumuş ve her okuduğumda yeni bir şeyler keşfetmiştim.
Onun için bu tarz kitapları eğer bizi çeken birşeyler varsa bir kere okuyup rafa kaldırıp koymama taraftarıyım.
Ve en güzel olan şey de ; evren tam yerinde ve zamanında bizim karşınıza ihtiyacınız olan kitapları, yayınları, bilgileri, dökümleri çıkarıyor..
Benim alıp da anlamadığım veyahut uygulamaya çalışıp beceremediğim ''öffff bu ne'' deyip rafa attığım kitaplar da vardı hala da var.
Sonra bir gün geliyor bunların da bir çoğunu bir gün açıp anlayıp uygulamaya başlıyorsunuz.Hersey yerinde ve zamanında..

Hiç ama hic bir bilgisi olmayanlara,ilgilenmek isteyenlere ilk bu Düşünce gücüyle tedavi kitabını ve Secret'i tavsiye ederim.
Sedona yöntemi bence hiç bilgisi olmayan biri için çekici olmayabilir.Çok anlaşılır ve uygulanabilirliği kolay fakat bir filmi ortadan seyretmek gibi bana göre.Belli de olmaz tabi bu benim genellemem.

Sedona yöntemi uygulamaları için ''nereden başlıyacağız'' sorunuzun bendeki ilk çağrışımı evet bu kitabı yeri gelinceyeniden okuyacak oldu. ttli3
Hem boylelikle de şu an hiç bir konuda yılmamanı tavsiye etmiş oldum. sevincli Yılmayın ve Israrla konuya asılmayın bırakın yeri gelecek.

Ben Sedona yöntemini ilk bulup okuduğum an bir ziynet bulmuş kadar heyecanlıydım.(her yeni bilgide buna benzer olurum)ve bir çırpıda yaklaşık 50-60 sayfa okuyup ''amaaan bu kadar komik birşey olabilir mi 3 satır bu kadar basitmi?yada zor da basit gösteriliyordur bu muhakak,dur bakayim deneyeyim'' deyip, kitabın başına U dönüşü yapıp,başından itibaren her örneği, her alıştırmayı beni ilgilendirmeyen konu da olsa denemiştim.
Hayatımızda sorunlar olsada olmasa da durumumuzdan memnun da olsak serbest bırakmalar yapılabilir diyordu, bırakmanın nasıl bir duygu olduğunu etraflıca fiziksel ve duygusal boyutta anlatan satırları da vardı bende yaptım işte.Oluyormu diye çok da takmadım amacım sadece özgürleşmekti,hafiflemekti.Ve mutlaka ve bir işe yarıyordur diye düşündüm.
Okudukça ihtiyaçlarımı ve neleri bırakmam gerektiğini sordum.
Direndiğim konuları gördüm, halende kendimde ''evet bunu da etraflıca uygulayayım'' dediğim yeni yeni konulara dönüyorum.
Gün içinde hislerim oluştuğunda ayak üstü bırakıyorum,direndiğim konuları ayak üstü tv seyrederken 2 dk ara verip yapıyorum mesela.

Başka bir arkadaş sedona,hipnoz reiki,meditasyon, deappeat hangisinden başlayayım diye sormuş.Bence size en uygun gelen en iyi anladığınızdan başlayın,çalışın uygulayın olmuyorsa diğerine geçin olmuyorsa, birdiğerine göreceksiniz zaten ve önceliğinizi kendiniz belirleyeceksiniz.Tüm çalışmalarda ortak bir yan bulacaksınız hepsinin aynı kapıya çıktığını, hatta bazı çalışmaların birbirnin nerdeyse perçini olduğunu göreceksiniz.Harmanlayacaksınız,pratikleştiklerini z arttıkça bunları alternatif çözümler olarak zevkle kullanacaksınız.
Yollar yöntemler şükür ki hiç bir zaman bitmeyecek..
Bu bir bahçeyi temizlemeye nerden başlıyayım demek gibi bir soru.. Size en uygun gelen yerden.Bize en kolay ve en pratik gelen yerleri biz keşfedeceğiz.Zor gelen yerleri sabırla, zaman harcayayarak belkide defalarca üzerine giderek çözeceğiz.

Özetle smiliyface (daldan dala heyecanlı bir yazımı oldu ne?) özetle ..., baştan bütün testleri bir oyun gibi yapabilirsin.Herhangi bir duyguyla başla.Orada çizilmiş tablolarda örnekler sana ışık tutar zaten.Bunun pek de bir kuralı yok rahat olmanı tavsiye ederim.Ayrıca bırakmanın nasıl birsey olduğunu anlatan alıştırmaları yapabilirsin.

Umarım yazdıklarınızı doğru anlamış ve sizi biraz olsun da aydınlatabilmişimdir.
sevgiler kiss3

Su_Duru 02-11-2008 02:42 PM

Sevgili Jaunty cok tesekkur ederim, bu yazini tam ihtiyacim oldugu anda okudum, ve o kadar iyi geldiki, bir an kendimi toparlayip bildigim kadariyla Sedonayi uyguladim, kendimi hic kasmadan, acaba dogrumu yanlismi demeden, bu sitededen okudugum bilgilerle yapmaya calistim, malesef kitabim yok fakat, sitede edindigim bilgilerle kendimde uyguluyorum, ve senin gibi kendi deneyimlerini bizlerle paylasan arkadaslar sayesinde, bende kendimce yavasda olsa, fakat adim adim ilerledigimi biliyorum. paylastigin icin cok tesekkur ederim ilac gibi geldi super

eylülzen 02-11-2008 04:40 PM

Bende teşekkür ediyorum jaunty benim içinde açıklayıcı bir yazı oldu dahada önemlisi uygulayan bir insanın söylediği çok yol gösterici oluyor çünki çevremde uygulayan yok ancak netten sizlerin yardımıyla birşeyler yapmaya çalışıyorum detaycı ve kolay tatmin olmayan bir yapım var ve bir şeyi yaparken illaki mükemmel yapmaya çalışıyorum öncelikle bunu kırmam lazım dediğin doğru ihtiyacımız olan şey bizlere sunuluyor yaradan tarafından bende bu tarz konulara dirençli olmama ramen çekildiğimi hissediyorum şimdi ilk yapıcağım şey seninde söylediğin gibi üstüne düşmeden çokda düşünmeden uygulamaya başlamak olucak sevgiyle kal smiliyface

medusa 09-11-2008 10:45 PM

Merhaba Arkadaşlar;

PEAT kitabını ikinci defa okumaya başladım. Kitapta ekler bölümünde YÜZEYSEL PEAT ve DERİN PEAT için özet anlatımlar yapmış.
DERİN PEAT'i açıklarken DERİN PEAT PROTOKOLÜ atölye çalışmalarında anlatılacaktır demiş. Bu DERİN PEAT PROTOKOLÜ'nün YÜZEYSEL PEAT YÖNTEMİ'nden farkını biliyor musunuz?

pisiii 09-11-2008 11:03 PM

cahilliğime verin ama bende bilmiyorum , gerçekten nedir bu b456

medusa 10-11-2008 10:56 PM

Arkadaşlar bu DEEP PEAT harika birşeye benziyor.
Çok etkilendim kitaptan. Kitap zaten bambaşka bir hazine. Bilgi fışkırıyor.
Özellikle bu 3 nokta ve nefes alıp verme harika etkili.
Ayrıca bunu heryerde yapabilirsiniz kimseye çaktırmadan.
Gözünüzle kaşınızla oynarmış gibi.
Her soruna şu şekilde bakınca çok daha kolay oluyor herşey.
"Bütün olumsuz duyguların nedeni vücudun enerji sisteminin bozulması."

Sihirli cümle bu .
Yani aklınıza gelen sizi yıpratan ne varsa bunları artık düşünmeyin. Bu düşüncelerin nedeni yukarıdaki cümlede. Bunu düşün ve sadece enerji sisteminin düzelmesi için bu teknikler gibi basit olan yöntemleri uygula ve özgürleş. sung66

pisiii 10-11-2008 10:59 PM

Alıntı:

Sihirli cümle bu .
Yani aklınıza gelen sizi yıpratan ne varsa bunları artık düşünmeyin. Bu düşüncelerin nedeni yukarıdaki cümlede. Bunu düşün ve sadece enerji sisteminin düzelmesi için bu teknikler gibi basit olan yöntemleri uygula ve özgürleş. sung66

blook ya ben çoj merak ediyorum bunu. başarabilirmiyimki. sanki bu tempoda ruhum hiç arınmıyor ve hiç konsantıre rahatca olamıyorum. sadanim o yüzden eft yide başabilecekmiyim bilmiyorum

Belgin ∞ 10-11-2008 11:10 PM

Alıntı:

Sihirli cümle bu .

Medusa'cım sen olayını çözmüşsün,tebrik ediyorum.Güzel arınmalar diliyorum.

01nisan 11-11-2008 08:17 PM

Merhabalar..
Medusa' nın deep peat konusunda yazdıklarını etkileyici buldum...o kadar çok yöntem, uygulama var ki hangisinden başlayacağımı bilmiyorum..iki noktayı denemeye çalışıyordum... henüz başaramadım... biraz yöntem karmaşası yaşıyorum....ben 2-3 yıl önce Reiki1-2 ve NLP eğitimleri aldım..bu uygulamalarla hayatımı ya da kendimi çok fazla değiştirebildiğimi söyleyemeyeceğim..sanırım bilinçaltı temizlenmeden tam bir değişim yaşanmıyor..kişisel gelişim yolculuğu zor ve meşakatli bir yol mu dur? ya da bu kadar yöntemle biz mi karmaşık hale sokuyoruz.. çünkü en iyi yol en basit yoldur diye bir söz var...şimdi de DEEP PEAT a merak sardım...kitabım ismi PEAT sanırım... kitabı okuyarak başlayayım diyorum ....öğrenmeye değer mi?...bu yöntem kendi başımıza yapabileceğimiz bir şey mi? ..yani bu yöntemle kendi kendimize kalıcı sonuç alabilirmiyiz ? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. SEVGİLER ..

engilizce 11-11-2008 08:43 PM

Sevgili 01nisan, bahsettiğin yöntemle ben de ilk kez burada karşılaştım o nedenle fikrim yok ama kişisel gelişimle ilgili düşüncelerim şöyle; evet bu yol zor ve meşakkatli bir yoldur. Çoğumuzun zannettiği gibi sadece pozitif düşünmekle ya da kitaplar okumakla aşılmaz. Üyelerin makale ve yazıları bölümünde "tinsel öğretileri doğru kullanıyor muyuz" konulu yazımda da bu konuya değinmiştim. İstersen bir göz at. Bilinçaltımızı temizlemek hipnoz, terapi vb.nin yardımı olmadan zor bence. Kendi kendimize başarabileceğimiz şey ise farkındalığımızı geliştirmektir. Kendimize ve başkalarına karşı nesnel bakış açımızı ne kadar geliştirirsek farkındalığımız o derece artar. Ama nesnel olabilmek de çok kolay değildir. "En kötü özelliğim çok iyi niyetli olmam" diyen pek çok kişinin olduğu bir toplumun çocuklarıyız biz ve bilirsin toplumların da bir hafızaları vardır. Hiç kimse " en kötü özelliğim yalan söylemek" demez bizim ülkemizde onayi

Bir de belirttiğin gibi, bir kişisel gelişim yöntemini veya öğretiyi tam olarak özümsemeden pek çok alanla uğraşmak da bölünme ve başarızsızlığa yol açabilir. Bu fikirlerimden olumsuz bir yargıya varmanı istemem sadece biraz gerçekçi bakıyorum. Kendini tanımak, kabul etmek ve sevmek işin zor kısmı ve başarının ilk adımı. Zoru başardıktan sonraki kısım ise yine meşakkatli ama bir o kadar zevkli ve kolay olacaktır. Sevgiler...

jaunty 11-11-2008 09:54 PM

Alıntı:

01nisan Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar..
Medusa' nın deep peat konusunda yazdıklarını etkileyici buldum...o kadar çok yöntem, uygulama var ki hangisinden başlayacağımı bilmiyorum..iki noktayı denemeye çalışıyordum... henüz başaramadım... biraz yöntem karmaşası yaşıyorum....ben 2-3 yıl önce Reiki1-2 ve NLP eğitimleri aldım..bu uygulamalarla hayatımı ya da kendimi çok fazla değiştirebildiğimi söyleyemeyeceğim..sanırım bilinçaltı temizlenmeden tam bir değişim yaşanmıyor..kişisel gelişim yolculuğu zor ve meşakatli bir yol mu dur? ya da bu kadar yöntemle biz mi karmaşık hale sokuyoruz.. çünkü en iyi yol en basit yoldur diye bir söz var...şimdi de DEEP PEAT a merak sardım...kitabım ismi PEAT sanırım... kitabı okuyarak başlayayım diyorum ....öğrenmeye değer mi?...bu yöntem kendi başımıza yapabileceğimiz bir şey mi? ..yani bu yöntemle kendi kendimize kalıcı sonuç alabilirmiyiz ? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. SEVGİLER ..

Zor ve meşakkatli olduğunu düşünmek yada eğlenceli ve keşif dolu olduğunu düşünmek sizin seçiminizdir.
Aslında her sorunun basit bir cevabı olduğuna inanırım.Ve bu cevabın da bir zamanı olduğuna..Zaman derken bekle de bir gün çıksın gelsin o zaman değil tabi.Sizde boş durmayacaksınız.
01nisan'cığım kendinizden çok fazla şey bekliyor olabilirsiniz..Mükemmeliyetçilik yaygın bir bakıştır.

dusun Ben kişisel gelişiminiz için zaman ayırdığınızı ve hala da ayırıyor olduğunuzu varsayıyorum..
Bence en önemli ayrıntı,.. gerek aldığınız eğitimler için, gerek bu konularda veya normal hayatta kendinizi gerçek anlamda takdir ediyormusunuz?

Kendinize güvenmenin yanında yeterince inanıyormusunuz?Bunun üzerinde de durabilirsiniz..
Ben son zamanlarda bunu keşfettim güvenin ve sevginin yanında inanmak da ince fakat önemli bir ayrıntıdır.

engilizce arkadaşımız da çok güzel bahsetmiş zaten.Ben sadece onun bahsettiklerine biraz tuz baharat katıyorum.

Kişisel gelişim yöntemlerini benimsemek ve sindirmenin bir hayat tarzı olduğunu düşünüyorum.
Çok yemek yerken ve şişman yaşarken, az yemek yemeyi ve o şekilde yaşamayı öğrenmek ve bundan zevk almak gibi.Bunu başarmak ilk başlarda doğal olarak her insana göre farklı sıkıntılar doğurabilir.
ama bu hep boyle süreceği anlamına gelmez,tabiki kazandıklarımıza ve attığımız adımlara yoğunlaşırsak işin haz veren kısmının daha fazla farkıda olmak adına kendimize kapılar açarız.

Neleri başarabildiğinize odaklanın.Bu eğitimlerden neler kazandığınıza mesela.Belki bu şekilde daha rahat adımlar atarsınız.
Sevgiler

eylülzen 11-11-2008 10:46 PM

sevgili 01 nisana katılıyorum bende işe bilinç altını temizlemek olduğunu düşünerek bir takım teknikleri denemeye karar vererek başladım sedonayla ilgili kitabı aldım ama bende ters tepti mesela vazgeçtim eft yapmaya karar verdim videolarını izledim bazı yazıları okudum kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum sevgili hayal ablaya danıştım bu konuda onun sözlerinin faydası oldu fakaat iş yapmaya gelince insan nerden başlıycağını şaşırıyor örneğin kendime bir liste yaptım herbirini deniyorum 10 dan sıfıra inene kadar fakat ben yoğunlaşamıyorum sorun bu ama yinede devam etmeye niyetliyim birde liste biraz kabarık sanırım herbirini hergün yaparsam sabahtan akşama kadar eft yapmak zorunda kalıcam burada yani izmirde semineri yok pek çok şeyde olduğu gibi yani kitaplarla bişey yapmak durmundayım hipnoz ilgimi çekiyor ama onuda piskiyatırlar uyguluyor bilinç altına yerleşmiş otomatik işleyen kalıplar var bunlar çekirdek inancımızı oluşturuyor işte bunları değiştirmeden yola devam zor hatta imkansız ben bu sorunların farkındayım ama işin kötü yanı değiştiremiyorum inşallah bunun yolunu bulmak istiyorum fikri olan varsa yazarsa sevinirim ayrıca deep peat e gelince ben onun eğitimini almayaı çok istedim mesela ama oda istanbulda bakalım arayışlarımız bir çözüm yolu getiricektir inşallah smiliyface

01nisan 12-11-2008 12:36 AM

Sevgili Englizce, Jounty ve Eylülzen

Öncelikle mesajlarınız için teşekkür ederim. Kişisel gelişim konusunda gerçekten de konuşmaya ihtiyacım varmış. Bu konuda içimi tamamen dökmek istiyorum.
Engilizce Makaleni okuyacağım, konuya bakış açının gerçekçi olmasına sevindim. Çünkü bende artık gerçekçi olmak istiyorum.

Arkadaşlar ben günde 2-3 saatimi psikoloji, kişisel gelişim vb. konularında kitap okuyarak geçiriyorum.Telkinleri dinlemeye başlamadan önce olumlamalar yapmaya çalışıyordum..Bazan de yazarak kök duygularıma, korkularıma ulaşmaya çalışıyorum. Başarılı oluyorum da, fakat bu tespit ettiğim korkuları
bilinçaltımdan silmek ve yerine olumlu duygu ve düşünceleri koymak konusunda ne yapacağımı bilemiyorum. Kendi başıma birşeyler yapıyorum ancak çok küçük değişimler yaşayabiliyorum. Bazan ya da en azından şuan boşa kürek çektiğimi düşünüyorum. Artık birşeyler yapıyor olmayı bırakmak istiyorum, oluruna bırakmak belkide en iyisi. Gerçekten de bir sürü şey vadeden uygulamalar var. Hala korku ve sınırlardan kurtulmanın bu kadar karmaşık olmadığına inanıyorum. Sadece bakış açısını değiştirmek, sadece anlık bir şeymiş gibi geliyor bazan.

Arkadaşlar kızmasınlar ama Reiki' yi sadece uykum kaçtığında uyumak için kullanıyorum. NLP yi hiç kullanmıyorum. Çekim yasanını da. Bu gibi yöntem ve uygulamaların korku ve yanlış inanç kalıplarını temizlemiş insanlar için, geliştirici veya fayda sağlayıcı yöntemler olduğunu düşünüyorum.

Bugüne kadar emin olduğum, denediğim ve başardığım tek bir şey var oda SEVGİ yöntemi. Buna yöntem diyorum çünkü sevgiyi kullandığımda, duyumsadığımda, karşımdaki insana koşulsuz verdiğimde çok güzel sonuçlar aldım. Onun dışındaki hiç bir şeyden emin değilim. Bir de sağlık konusunda faydalı olduğuna yüzde yüz inandığım Tibetin Gençlik Pınarındaki beş ayin diyebilirim. Bununla ilgili sitedeki kitaplar bölümüne yazmayı düşünüyorum. Eğer yazılmamışsa.

Tabi ahkam kesmek istemem, bu konuları kıyısından köşesinden biliyor olabilirim. Sitedeki Üstatlar çok daha iyi bilirler, şu andaki bilgi ve deneyimlerimle böyle düşünüyorum. Ya da karamsar bir günümdeyim ondan. Ciddi bir sorunum yok aslında, yani debresif, mutsuz değilim. Sadece keyifsizim ve bir takım hedeflerime ulaşmakta zorluk çekiyorum. Sitede arkadaşların yazdığı mesajları okuyorum. Herkes birşeyler yapmaya çalışıyor, çabalıyor, değişmek, çözümlemek istiyor.

Allahım biz ne yapmaya çalışıyoruz diyorum. Sonuç olarak elimde ne var, elimizde ne var, neyi başardım, ne kadar gelişebildim. Bu bir kişisel gelişim çılgınlığı mı? İki nokta uygulamasını yapmaya çalışırken, kendimi bir büyüden medet umar gibi hissediyorum. Bu kadar mı düştüm diyorum. Bu kadar çabalamaya değer mi, bugün çırpındıkça boğulduğumu hissettim.Çırpındıkça yerimde sayıyorum. Daha kolay, daha sade, daha basit bir yol olmalı.

Artık yazımı bitirsem iyi olacak. Gerçekten de çok dolmuşum. Bu konu hakkında duygularımı sizinle paylaşmak istedim. Yapmadığım ne var, ya da eksik yaptığım, ya da bunun yolu ne ?
Umarım kimseyi kızdırmamışımdır. Herkese sevgiler.

Belgin ∞ 12-11-2008 01:20 AM

Yok canım benim neden birileri bu fikirlerin için sana kızsın ki?Hepimiz gelişirken bu ve daha ilginç soruları sorduk kendimize.Bazen motivasyonumuz sıfırlara hatta daha da altına kadar düştü :) Hiç birimiz birden bire gelmedik kendimizi iyi hissettiğimiz bu noktaya.Hepimizin çalışmaları hala devam ediyor,gelişim bitmiyor bitmesinde zaten :)

Şunu içtenlikle ve inanarak söyleyebilirim ki yardımcı tekniklerle birlikte benim kendimi temizlemeye başladığım uç nokta Reiki oldu.Dediğin gibi korku ve yanlış inanç kalıplarımı ben Reiki ile temizliyorum,bitti mi hayır,bitecek mi evet herşeyin bir sonu varsa eğer bu kalıpların da bir sonu vardır.Yanılmıyorsam 2. derecedeydin Reiki'de keşke ona hak ettiği değeri vererek kullansan derim.NLP ve çekim yasasıyla bir çok problemini aşmış,yazılarıyla bunları kanıt haline getirmiş o kadar çok arkadaşımız var ki sitede.Hayatlarını planlı ve programlı çalışarak,bazen kendine yöntemler üretip bazen mevcut olan yöntemleri kullanarak değişimeye çalışan ve güzel adımlarla hedeflerine ulaşmaya başlayan çok değerli dostlarımız var gerçekten.

Sevgi kuşkusuz en güzel enerjidir.Değişim ilk baş sevgiyle başlar.Kendimizi severek bazı şeylerin üstesinden gelebiliyorsak ne ala,aksi takdirde farklı fikirlere açılıp,yeni şeyler deneyimleyerek çıtayı bir kademe daha yükseltmemiz ve bize doğru gelecek en iyi şeyi hayatımıza dahil etmemiz,kullanma yolları arayıp gelişimimizi bu yönde desteklememiz gerekebilir.Bunun için en iyisini yine biz biliriz.

Her zaman daha basit ve daha sade bir yol vardır.Bu benim onun için Reiki dir bir başkası için PEAT dir,diğeri için Sedona dır,bir başkası için iki nokta.Herkeste yöntem farklı ama bilinç ortaktır:DEĞİŞİM ya da yeni tabirle GELİŞİM.

Sana çok ufak bir önerim var lütfen beni yanlış anlama öncelikle.Öğrendiğin hangi teknik olursa olsun farketmez onu bir müddet kullanmadan,denemeden nadasa bırakma.Belki o senin için biçilmiş kaftandır ve senin tarafından kabul edilmeyi bekliyordur sana faydalı olabilmek için.Lütfen öğrendiğin hiç bir şeyi uygulamadan bu bana uygun gelmedi diyerek yabana atma.Emin ol ondan mutlaka bir alacağın vardır ki sen onu öğrenmiş--o sana kendisini öğretmiştir.

Kendin için en doğru yolu bulacağına inanıyorum.

Sevgiler.

aysegul_tirtil 12-11-2008 10:35 AM

aslında hepimizin yaptıgı hataları yapmıssınız beklentiye girmek zihnin en büyük tuzaklarından biridir.evet basit bir yolu var beklentisiz farkındalıgı geliştirmek ve akısta yani şimdide olmayı basabilmek.sadece farkındalıgı gelıstırmek en büyük gelişimlerden biridir.beklentileri özgür bırakın ve anda kalmayı deneyin

01nisan 12-11-2008 01:07 PM

Redflowers merhaba,

Bu sabah uyandım ve karamsarlığın bana bir faydası yok dedim. Hayat sen çok güzelsin, yaşamaya değersin diyerek güne başladım. Dün gece duygularımı tüm çıplaklığı ile yazmışım. 2 noktayı falan yerden yere vurmuşum. Hatamın yaptığım şeye, hangi yöntemse çok fazla anlam yüklemekten kaynaklandığını şimdi daha iyi anlıyorum. Hatalı olan benim bakış açım yani. Ayşegül'ün dediği gibi beklentiye girmek..Yazdıklarınıza katılıyorum. Bununla birlikte kafamda sorular var tabi ki. Şimdilik kalsın diyorum. Daha olumlu bir günümde, taşlar yerine oturunca ele alsan daha iyi olacak, SEVGİLER

Belgin ∞ 12-11-2008 01:11 PM

Alıntı:

01nisan Nickli Üyeden Alıntı
Redflowers merhaba,

Bu sabah uyandım ve karamsarlığın bana bir faydası yok dedim. Hayat sen çok güzelsin, yaşamaya değersin diyerek güne başladım. Dün gece duygularımı tüm çıplaklığı ile yazmışım. 2 noktayı falan yerden yere vurmuşum. Hatamın yaptığım şeye, hangi yöntemse çok fazla anlam yüklemekten kaynaklandığını şimdi daha iyi anlıyorum. Hatalı olan benim bakış açım yani. Ayşegül'ün dediği gibi beklentiye girmek..Yazdıklarınıza katılıyorum. Bununla birlikte kafamda sorular var tabi ki. Şimdilik kalsın diyorum. Daha olumlu bir günümde, taşlar yerine oturunca ele alsan daha iyi olacak, SEVGİLER

Her zaman buradayız canım.Ne zaman istersen. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 AM.