Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ağlama Hissi & İsteği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/aglama-hissi-amp-istegi/)
-   -   Ay ışığı ve denize girme isteği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/aglama-hissi-amp-istegi/626092-ay-isigi-ve-denize-girme-istegi.html)

Moonlight08 06-04-2017 05:33 PM

Ay ışığı ve denize girme isteği
 
Arkadaşlar ben telkinleri 2-2.5 aydır dinliyorum gerçekten çok faydası oldu Allah razı olsun ama bir şey fark ettim.Bu telkinlerden sonra içimde sürekli bir denize girme,denizi izleme kokusunu çekme isteği oluyor.Sanki bir ihtiyaç gibi deniz görünce huzur buluyorum.Aynı şey ay ışığı içinde geçerli sanki kurt adamlar gibi ay ışığı görmek istiyorum.Gündüzleri ay ışığı resimlerine falan bakıyorum,geceleri bakarken huzur buluyorum.Önceden hiç olmazdı hatta sevdiğim söylenemezdi ama şimdi yemek su gibi ihtiyaç oldu neden acaba?9

kozmodans 08-04-2017 09:58 PM

Cevap: Ay ışığı ve denize girme isteği
 
Arkadaşım denizi seyretme, kokusunu içime çekme ihtiyacını ben de hissediyorum. Ancak bu telkinlerden önce de vardı. Telkinler özlemini duyduğumuz bu huzur duygusunu yeniden canlandırmış olabilir. Ya da aynı frekansların birbirini çekmesi prensibine göre, telkinlerin içimizde oluşturduğu o huzur, sakinlik duygusu, geçmişte bize aynı şekilde sakinlik ve huzur duyguları veren anları tekrar hatırlatıyor olabilir. Bu nedenle o duyguları, o frekansı yeniden deneyimlememize sebep olmuş olabilir. Anlayabildiğim kadarıyla hangi frekansta isek, geçmişte o frekansta hangi deneyimleri yaşamışsak o deneyimleri hatırlıyoruz veya belki de o frekansa uygun hayaller kuruyoruz. Çocukken hissettiğimiz o harika duyguları yeniden hissedebilsek bile yeter. En azından şimdilik... :)

Daha önce eşi benzerini yaşamadığımız daha yüksek frekansta duygular yaşamak umuduyla.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.