Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2008, 01:01 AM   #36 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart

Alıntı:
Dali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar,
Kusura bakmayın ama ben de arkadaşlar gibi MP3'leri indiremedim. Acaba bu kadar insan damı bir gariplik var yoksa sizin niyetiniz VİRÜS vb. gibi şeyler mi bulaştırmak; Lütfen samimi cevap verin, "Yinede teşekkürler vaktimizi aldığınız için.........."
Daha önce forumdan mp3 indirmek için üye olmak gerekmekteydi.Yeni forumda ise üyelik kaldırıldı ziyaretçiler sadece konuya girip indirebiliyorlar...

Yarım saat önce aşırı bir yüklenme oldu.Aynı anda onlarca kişi dosya yükleyince güçlü bir serverimiz olmasına rağmen forum yavaşladı.
Bunun üzerine bir süreliğine linkleri kaldırdım.Şu an tekrar aktif hale gelmiştir.

Ne kadar kuvvetli bir server olursa olsun aynı anda onlarca kişi yüzlerce mb dosya indirirse dayanmayabiliyor.Ziyaretçilerden ricamız ilk etapta sadece ego ve suçluluk telkinlerini indirmeleridir.Hepsini birden indirmelerine gerek yoktur..

http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar dan indirebilirsiniz.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla