Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2008, 09:32 PM   #32 (permalink)
suzzy
Moderator
Sultan Oğuz
 
suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 523
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart

26 nci Gün -- Bagislama veya Kizginlik

Her birimizin bir kurban hikayesi, birilerinin aci veya travmaya neden oldugu yasamimizda bir zaman vardir. Bazen bu kurban hikayeleri geçmis yasamin olaylarindan bakiyelerdir ve bu yasamimizin hedefi bagislamayi ve kurban enerjimizi ruhsal bütünlüge ve güce dönüstürmeyi ögrenmektir.. Kizgin veya incinmis oldugumuz için kendimizi bagislamaktan alikoyarken, bu sadece onu düsündügümüz her seferinde kurban enerjisini tekrarlamaya hizmet eder. En büyük meydan okumalarimizdan biri herkesi kosulsuz bagislamaktir ve kendimizi onlarla paylastigimiz enerjiden kurtarmaktir. Eger bagislamazsak, o zaman bu enerjinin düsük titresiminde oluruz, bu da kizginliktir. Kizgin olmak bizi güçlü hissettirebilmesine ve bize adalet hissi verebilmesine ragmen, bunu yapmak o kisiyle veya durumla baglantilari yerinde tutar ve bunu düsündügümüz her seferinde güçsüzlügümüzü ve kurban hikayemizi onaylar.

Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, geçmisi hatirliyor musunuz ve birilerinin size ‘bagislanamaz’ bir sey yaptigini hatirliyor musunuz? Onlari bagislayabilir misiniz, onlari bagislamak onlari hakli çikarmaz, bu enerjiden ebediyen özgürlesmenizi saglar. Eger bagislamazsaniz, kizginlik içindesinizdir ve bu mucizelerinizin tezahürünü bloke eder.
Jennifer Hoffman
__________________
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla