Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2008, 11:41 AM   #4817 (permalink)
noxonline
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 15
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
noxonline is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Herkese Merhaba,

Öncelikle Shamanic'e kucak dolusu sevgiler, ve tekrar ;; kendisini ifade etme şekline, kullandığı özenli kelimelere ve her ne olursa olsun güzel tutumuna ayrıca hayranım, bu bağlamda iyiki karşılaşmışım diyorum onunla.

Siteyi uzun zamandan beri tanımama rağmen pek yazmıyorum/yazamıyorum, katkım da olduğu söylenemez (öhhö, hemen olumlama yapayım yeri gelmişken :) - BEN, yapmak istediklerimi ve benden beklenenleri gereken zamanda yapmayı seciyorum) , fakat sessizce yazılanları keyifle izliyorum, gün geldiğinde gülümseyerek, gün oluyor içimi burkan bir öykü/yaşam okuduğumda dua ederek buluyorum kendimi, bu anlamda aslında tanışmamış olsakta, bir çok kişi beynime kazınmış durumda.

Atakan Bey'in o güzel ve anlamlı yazısını okuduktan sonra bir-2 cümle yazma gereğini duydum, yeri gelmişken ona da tekrar; dünya'yı güzel hale çevirme isteğinden, insanlara yardım etme çabası ve bu yoldan hiç ayrılmamasından ötürü kutluyor ve kendisine teşekkür ediyorum:-) !!

2087 senesinde anlaşalım, 2100 de olmayabilirim


Hayal Hocam'a da buradan sevgilerimi iletiyorum.
Bilgilerinden çok yararlandığım değerli bir insanın ayrılmasına üzüldüm. Diğer taraftan hayatta herşeyin bir vesilesi olduğunu inanan bir insan olarak, sevgiyle uğurluyorum kendisini.

Kendisini tekrar hazır hissettiğinde, bilin ki tekrar gelecektir.

15 sen önceki ben ile şimdiki ben arasında dağlar kadar fark var, o nedenle son günlerde yazılan ve polemiğe acık sözleri okuyunca aslında gülümsedim arkadaşlar.

Dedim ki, gün gelecek "kendisini anlayacak, farklı pencerelerden bakarak, empati kurarak içindeki özü bulacak, önce kendisini dinleyecek, kulak verecek, sonra dile vuracak" Kolay mı bu, hiç değil, halen öğrenciyim.

Burkulduğum tek nokta, hasta düşenler veya başka arkadaşların buradan ayrılması.

Örneğin Mustang, çok keyifle dinliyorum onu, gelişmesini, gelişirken öğretmesini, bilgilerini paylaşmasını, isteğine saygı duyuyorum elbette, çünkü negatif bir ortamda kimse durmak istemez, sadece şunu beklerdim ben kendisinden, zamana bırakmak, biraz nadasa yatmak, hemen kesip atmamak. Çünkü bu site gerçek anlamda bir hazine ve tutunalım isterim buna.

Akın Berk, çok değerli bir arkadaşımız, burukluğunu hissediyorum onun, ama nadasa yat Sevgili Akın, sen ışık işcilerinden biri olma yolundasın, hem halen bekliyoruz senin 2.ci kitabını :-) yakında demiştin çoook uzun zaman önce; merakla bekliyorum kendi şahsıma.


Redflowers; enteresan bir insan, anlamak lazım onu, zorlandım biraz başlarda, sert bir taraf bazen cümlelerinin veya yaydığı enerji bunu gösteriyordu, ama onu tanıdıkca diğer tarafını da gördüm; yardım severliliğini, öğrenme/öğretme çabasını, neşeli olmasını vs...

Anlamakta zorluk çektiğim veya içimdeki ben "bu ne ya, ne diyor bu" diye sert çıkışınca önce "dur bakalım hele" der beklerim ve eyleme geçmeden önce, bir insanı/bir olayı tanımak/ anlamak için geçmiş mesajlarını okurum çünkü burada sadece sözlerimizle varız, ve onlarca mesajı okuduğumda, yavaş yavaş değişir içimdeki ses tonu, daha bir yumuşar ve eğer yinede kırılkanlığım geçmemişse, özenle sözcükleri kullanmaya çalışırım.

Şu bir gerçek Arkadaşlar, Evrende sadece ve sadece tek bir canlı zarar verendir, o da insanoğlunun ta kendisidir, gerek etrafına (doğaya, dünya'ya) gerek karşı insana gerek kendisine. Birbirimizi o kadar yanlış anlaşılmaya müsait bir mekanizmamız var ki, tek bir kelime, yeterli bunun için. Bazende istediğimiz şekilde algılamayı seciyoruz, bakın dikkat edin "seciyoruz", yani bizim elimizde secmek, değiştirebilme özgürlüğümüz sadece bizim elimizde.

Hepiniz çok renkli insanlarsanız ve iyikide varsınız, şükür, gelişimimizi tamamlamak için birbirimizden öğrenebileceğimiz çok şey var çünkü.

ışıkla
__________________
Nox
noxonline isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla