Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2017, 12:00 AM   #49 (permalink)
marea476
Üsteğmen
 
marea476 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2016
Mesajlar: 170
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
marea476 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: exile'nin degisim günlüğü

Alıntı:
exilee24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ŞANS REİKİSİ
NOTLARI
Yaşadığımız güzel evrende, dünyamızda her şey, var OLan her şey, bir enerji rezonans alanına sahiptir. Canlı veya Cansız her varlık/madde, bir enerji alanı oluşturur. Mühim OLan bu enerji alanlarını bizler ne kadarını kendi lehimize çevirir ve Şans enerji alanlarını kullanabiliriz. Var OLan her şey Enerji dediğimize göre bizlerdeki düşünce yapısı itibari ile Şans, Bolluk/Bereket'te ÖZ'ünde bir enerji OLuşturur. Bizler Şans ile ilgili blokajları, deneyimleri yaşamda şansı mevcut rezonas alanlarından yararlanmak için yapmamız gereken blokajları yıkmak, tıkanıklığı açmak, arzu ettiğimiz enerjiye yönelmektir. Hangi titreşimi harekete geçireceğimiz, her zaman bize bağlıdır. Bazen hep söyleriz bazı insanlar doğuştan ŞANS'lı veya sonradan elde ettikleri sans enerjilerini, rezonans alanlarında daha iyi kullanırlar/yararlanırlar. Enerjilerin ŞANS faktörünün farkına varırlar ve istifade ederler hayatlarında daima şansa açıktır. Aslında ŞANS faktörü OLan kişilerin bizlerden farklı OLduğu sanılır, fakat işin aslı yok aslında birbirimizden farkımız ,Sadece ŞANS rezaonans ALanına AN'I Şimdiyi tam kapasite kullanırlar.
*İstedikleriyle fiziksel ve duygusal iletişime geçerler. Hayatlarına daha fazla şansı ve fırsatı çekerler. Şans enerjilerine sahiptirler, sürekli fırsatlar O kişilerin peşinden koşar, hayatlarına başarı, bolluk, bereket, refah ve sevgiyi çekebilir.
* Şans; Daima huzurlu sağlıklı refah içinde yaşamımızdaki en önemli faktördür. İnançlarımız dünyayı değiştirir....
*Şans Reikisi ile neler OLması/Yaşanması muhtemel değişiklikler...
-Şansı hayatınıza daha çok çekmek için -Bir konuda şanslı fırsatlar oluşturmak için -Para ve maddi kazanç konusunda şansı arttırmak için -İliskiler ve sevgi konusunda şansı arttırmak için -Alışverişlerde şansı arttırmak için -İş yapma konusunda şans faktöründen yaralanmak için -Hayatımızdaki seçenekleri arttırmak için -Yardım almak konusunda şansı arttırmak için -Yoğun çaba yerine yoğun şans etkisini kullanmak için -Yeni başlangıçlarda şans enerjisini kullanmak için -Şansa ihtiyaç duyduğumuz heran şansımızı daha da yükseltmek için.
Negatifi etkilemek ve uzaklaştırmak
Eğer bazı olumsuzlukları hayatınızda devamlı deneyliyorsanız bu konuda almanız gereken bir ders vardır.Siz bu desleri alana kadar bu olumsuzluklar devam edecektir.Bu nedenle devamlı sürekli devam eden bu sorunlarda hayatınızda gerekli değişiklikleri yapmak ve bu konularda almam gereken ders nedir diye sormak bu soruya yanıt aramak gerekir.
NEGATİF ENERJİLERDEN KORUNMA TEKNİĞİ
Mor renk insan gözü tarafından görülen en yüksek renktir.Mor oldukça yüksek titreşimli bir renktir.Negatif enerjiler daha düşük bir titreşimdedir,bu yüzden daha yüksek bir titreşimde kalamaz.Negatif enerjileri arındırmak için mor renk kullanılır.Her hangi bir konuda negatif enerjileri temizlemek için nu konuyu imgeleyin ve bu konuyu mor renkli bir ışıkla çevirin.Örneğin maddi konularla ilgili negatif bir sorununuzu temizlemek istiyorsanız,kendinizi elinizde bol para tutarken,ya da elinizde bol sıfırlı bir hesap defteri tutarken imgeleyin ve bu görüntüyü mor renkli bir ışıkla çevirin.Bunu yapma süresi değişken olmakla birlikte her gün aynı imge ile 5 - 10 dakika çalışmak çok etkili olacaktır.İmkan varsa saba ve akşam olarak günde iki kez çalışmanız önerilir.Aynı anda farklı sorunlarınız içinde çalışabilirsiniz.
Eğer imgeleme yeteneğiniz zayıfsa ellerinizi reiki pozisyonuna getiri.Şans Reikisine bağlanıyorum deyin ve niyetinizi yapıp şifa gönderin.Örneğim maddi durumuma refah gelmesine engel olan bütün negatif blokajları temizlemek için şans enerjisini benimle ilgili her kesin ve bütünün en yüksek hayrına maddi durumuma şans reiki enerjisi gönderiyorum deyin.
ŞANSLI OLAYLAR OLUŞTURMA TEKNİĞİ
Bu çalışma için sessiz bir yere geçin,rahatlayın gözlerinizi kapatın.Gözlerinizin önünde bir ibre canlandırın,bunu bir pusula ibresi gibi canlandırabilirsiniz.Aşağıdaki resim sizin için bir örnektir.
İlk önce ibreyi 0 veye 10 numaranın üzerinde dününe bilirsiniz.Daha sonra bu ibreye yoğunlaşın ve yavaş yavaş ilerlediğini en son 100 numaranın üzerine geldiğini görün ve bu noktada istediğiniz şeyi imgeleyin.Örneğim para,mutlu ilişki,bol arkadaş resmi gibi.Bu imgeyi istediğiniz kadar sürdürün.Çalışmayı bitirmeden önce,içinizden......isteğime şans enerjisi gönderiyorum diyin.İmgelemeyi bırakıp 10 - 15 dakika uzağa gönderir gibi enerji gönderin.
Bu çalışma hem imgeleme hem enerji çalışmasını içerdiği için çok etkilidir ve hayanızda istediğiniz alana göndermenizi sağlar.Aynı imge ile bir süre çalışmak önerilir.
TİTREŞİMİN EVRENSEL YASASI
Evren, bir şarkıdır.Her şey enerjidir ve bir titreşime sahiptir.Her duygu,her düşünce ,her insan,her yer ve her şey evrenin şarkısında bir notadır.Siz titreşiminizi yükselttikçe gelişir büyürsünüz pozitif enerji ile dolarsınız sevgi ve mutluluğu daha çok hissedersiniz.Bu titreşimli duygular ise hayatınızda daha kolay olmasını ve her konuda daha şanslı olmanızı sağlar.
TİTREŞİMİNİZİ YÜKSELTEREK,ŞANSINIZI ARTTIRMAK
* Öncelikle rahat bi,r yerde oturun veya uzanın.
* Sonra Şans Reikisine bağlanıyorum deyin.
* Ellerinizi kadınsanız solarpleksus çakranızın üzerine koyun.Erkek seniz kalp çakranızın üzerine koyun.( Solar pleksusda çakrasında bir el göbeğin altında bir el üst kısmında.Kalp çakrasında eller göğsün tam ortasında. )
* Hangi konuda şansınızı arttırmak istiyorsanız,içinizden veya sesli olarak niyetinizi tekrarlayın.( Örneğim para konusunda şansımı arttırıyorum ) bu tekrar işlemini kendinize enerji verdikçe sık sık tekrarlayın.
* 10 - 15 dakika enerji verin ve niyetinizi sık sık tekrarlayın.
* Daha sonra rahat bir nefes alın enerjiye teşekkür edin ve çalışmayı sonlandırın.
* Bu çalışmayı her konu için yapabilirsiniz,ancak sık sık tekrarlamınızı öneririm.Bitince enerjiye teşekkür edin.
Başka insanlara karşı,öfe,kızginlık,kin,nefret gibi duygular beslerseniz,sürekli bu negatif enerjiyi de evrene gönderirsiniz.Bu durumda şansı ve diğer güzel şeyleri hayatınıza çekmeniz mümkün olmaz.Bu sistemle her ne kadar temizlenme ve pozitif enerjileri tekrar kendinize çekmek mümkün olsada,siz devamlı negatif enerji üretmeye devam ederseniz bu sistemle göreceğiniz fayda çok düşecektir.Bu nedenle affetme çalışmasına ihtiyaç duyacaksınız,affetme çalışmasına ihtiyaç duydukça yapmanız önerilir.Bu aşamada yapmanız gereken çalışma.
AFFETME CALIŞMASI
* Gözlerinizi kapatın ve gevşeyin.
* Kızgın olduğunuz kişiyi düşünün ve imgeleyin.Onu bir daire içinde düşünün.
* Bu dairenin içine sevgi enerjisi yollamaya başlayın.Kalp çakranızdan çıkan pembe ışık ile bu dairenin içini doldurun.
* Daire tamamen pembe ışıkla dolunca ( Seni tamamen affediyorum.....isim ) deyip bu daireyi evrene doğru gönderin.
* Bu çalışmayı kişiyi affedene kadar bunu hissedene kadar gün içinde defalarca çalışabilirsiniz.Bitince enerjiye teşekkür edin.
ENDİŞE VE KORKULARDAN KURTULMA ÇALIŞMASI
* Gözlerinizi kapatın ve gevşeyin.
* Kendinizi bir dairenin içinde düşünün.Bu dairenin içine kalp çakranızdan çıkan pembe ışıkla dordurun.Bu esnada sevgi enerjisine odaklanın.
* Daire ışıkla tamamen ışıkla dolunca şöyle söyleyin '' Ben kendimi tamamen affediyorum ve şimdi inancımı ve kendime olan güvenimi yükseltiyorum.''
* Bu durumda parlak pembe dairenin içinde biraz daha imgeleyin cesareti,güveni,gücü ve mutluluğu hissetmeye çalışın
bunun için kalp çakrasına odaklanmak ve olumlu düşünmek yeterlidir.
* Kendinizi hazır hissettiğinizde çalışmayı sonlandira bilirsiniz...Bitince enerjiye teşekkür edin.
ŞANS ENERJİSİNİ DAVET ETMEK
Her ne zaman şans enerjisine ihtiyaç duyarsanız,şunu söyleyin.'' Şans enerjisine bağlanıyorum,şu an ihtiyacım olan şansı,bol bol kendime çekiyoum.'' Bunu üç kere tekrarlayın...Bitince enerjiye teşekkür edin.
BİR OLAYA ŞANS ENERJİSİ YOLLAMAK
* Şans Reikisine bağlanıyorum deyin.
* Ellerinizi uzağa Reiki göndermesi gibi tutun.
* Niyetinizi yapın. '' İşlerime sevgiylei şans enerjisi gönderiyorum.'' '' Maddi durumuma sevgiyle,şans enerjisi gönderiyorum.'' Eşimle ilişkime sevgiye sevgiyle şans enerjisi gönderiyorum.'' Gibi niyetlenebilirsiniz.
* Bir seferde tek niyet ile çalışın,aynı anda iki konuda şans enerjisi göndermeyin.
* 10 - 15 dakika enerjinin akmasına izin verin.
Bitince enerjiye teşekkür edin.
MADDİ KONULARDA ŞANS ENERJİMİZİ ARTTIRMAK
* Gözlerinizi kapatın ve gevşeyin.İçinizden Şans enerjisine bağlanıyorum deyin.
* Kendinizi kocaman bir ağaç olarak imgeleyin.Köklerinizin toprağın derinliklerine uzandığını imgeleyin.
* Dallarınızın gök yüzüne uzandığını görün.Yapraklarında binlerce para var,siz bir para ağacısınız.
* Şimdi ağaç olma durumundan çıkın ve geri adım atın.Şimdi ağaç değilsiniz ama ağaş bütün ihtişamı ile önünüzde duruyor.
* Paralar dallardan düşmeye başlıyor.Şimdi elinize bir sepet alın ve paraları toplamaya başlayın.Paralar üzerinize düşüyor ve adeta paralarla duş alıyorsunuz.
*Sepetinizi para ile doldurun ve ağacınıza teşekkür edin.İstediğiniz zaman gözlerinizi açabilirsiniz.
Bitince enerjiye teşekkür edin.
BAŞKASINA ŞANS ENERJİSİ GÖNDERMEK
* Şans Reikisine bağlanıyorum deyin.
* Ellerinizi uzağa Reiki göndermesi gibi tutun.
* Niyetinizi yapın.'' Annemin işlerine sevgiyle şans enerjisi gönderiyorum.'' '' Falancanın maddi durumuna sevgiyle şans enerjisi gönderiyorum.'' '' Eşime sevgiyle şans enerjisi gönderiyorum.'' Gibi niyetler edebilirsinizin.
* Bir seferde tek niyet ile çalışın,aynı anda iki konuda şans enerjisi göndermeyin.
* 10 - 15 dakika enerjinin akmasına izin verin.Bitince enerjiye teşekkür edin.
CHİ ENERJİ TOPU KULLANIMI
Şans Reikisi bu uygumalayı almış bir Master ve Eğitmeni Chi Enerji Topu kulanılarak verilir.
Uyumlama gönderilirken zamanlama düşünülmesine gerek yoktur.Chi Enerji Topunu istediğiniz zaman oluşturup gönderebilirsiniz.
UYUMLAMA
1) Chi Enerjisini harekete geçirmek için,Tai Chi,Chi King gibi bir teknik kullanabilirsiniz.Enerjiyi bedeninizde hissettiğiniz an yere oturun ve dünya ile bağlantı kurun.
2) Bir kaç dakika oturun ve göndereceğiniz kişinin ismini üç kez söyleyerek niyetinizi yapın.
3) Chi Enerji Topunu oluşturun ve farklı bir saatte gönderecekseniz bunu niyetinize ekleyin.
4) Çhi Enerji Topunu göndererek sesli olarak '' Bu Şans Reikisi uyumlamasını << Kişi adı >> na gönderiyorum.diyorsunuz.
5) Uyumlama tamamlanmıştır.
Bütünün en Yüksek Hayrına Olması dileklerimle hayırlı OLsun...Işık Sevgi ve Aşk ile...<3<3
Aysun Argün Reiki Master and Teacher
güzel alıstırmalar
marea476 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla