Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2017, 06:34 PM   #2 (permalink)
kozmodans
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 45
Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yüksek Titreşimli Bir İnsan Olmanın 9 Yolu

Paylaşımınız için teşekkürler. Duygularımızın, düşüncelerimizin bir frekansı olduğu gerçek. Mesela huzur duygusu, huzur içinde olduğumuzu hissetmek bize ve aynı zamanda da çevremizdekilere de rahatlık veren bir titreşim yayıyor. Aynı şekilde mutluluk da öyle.. Neşe de..

Biz kendimizde bu duyguları oluşturan düşünceleri zihnimizden geçirdikçe, gerçekten de öyle olduğumuzu hissettikçe tireşimlerimiz artıyor ve titreşimimiz artınca da yanımızda, etrafımızda bulunan kişiler değişiyor. Biz neşeliysek, çevremizde de neşeli kişiler artıyor. Bir bakıma ayna gibi etrafımızda bulunan kişiler, yaşadığımız olaylar bize aynalık yapıyor. Sevgi, huzur, güven, mutluluk, neşe duygularının frekanslarına rezone olduğumuzda, evren de etrafımızda o duyguların seviyesinde çevreyi oluşturuyor. Yani sanırım, evren içiçe geçmiş farklı boyutlardan oluşuyor. Ve düşüncelerimiz ve duygularımız değiştikçe farklı boyutlara yolculuk yapıyoruz.

Sevmek, affetmek, salıvermek, şefkat, mutluluk ve neşe dolu bir hayatın anahtarı olabilirler bence. Sizi paylaşımınız zihnimde bu düşüncelerin oluşmasını sağladı . Paylaşmak istedim. Tekrar teşekkür ederim.
kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla