Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2017, 11:01 AM   #7 (permalink)
mutluhayatim
Üsteğmen
 
mutluhayatim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2015
Mesajlar: 233
Tesekkür: 231
127 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluhayatim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Şansı Çek Telkini Etkiler

32. günden herkese merhaba :)
Size güzel haberlerim var. Kendimi şanslı hissediyorum hem de baya. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bu telkini dinlemeye başladıktan sonra zengin olmadım, hayatım hep mükemmel ilerlemedi, mucizeler olmadı. Peki o zaman ne işe yaradı diye sorarsanız gerçek şansı bulduğumu söyleyeceğim.

Şans nedir? Doğru zamanda doğru yerde bulunmak. İşte biz buna şans diyoruz.

Peki hayatımda neler değişti?

Buna bağlı mı bilmiyorum ama sabah çok erken uyandığım halde gün içinde çok dinç oluyorum. Kendimi şanslı hissediyorum. Otobüse veya metroya bindiğimde genelde yer bulabiliyorum ha bulamadığımda oluyor ama o zamanlar yorgun olmuyorum. Ne zaman çok yorgun olsam hep oturacak yer bulabiliyorum. Karşıma küçük olaylar çıkıyor ve şanslı olduğumu hissediyorum. Mesela bir kaç gün önce aldığım kitap ile ilgili birisi bana bir soru soruyor ve tesadüfen ben bir kaç gün önce aldığım kitapta hiç bilmediğim bir konuyu okumuş oluyorum ve o soruya o anda gayet rahat cevap veriyoum.

Daha sonra gün içinde daha az sinirli olmaya başladım. Pazartesi sendromum yok mesela. Kendimi geliştirebileceğim bir işe sahibim. Çevremde, işimde beni seven ve önemseyen insanlar var. Ben gülümsediğimde gerçekten mutlu olduğunu hissettiğim insanlar var çevremde. O yüzden gerçekten şanslı hissediyorum. Bu telkinin bana faydası şu oldu bence ben aslında zaten şanslı bir insandım ve bu telkin sayesinde şanslı olduğumun farkında olmaya başladım. Şunu asla unutmayın emeksiz ekmek olmaz. Tamam şans dediğimiz şey sizi başlangıca getirir ama onu devam ettirmek sizin elinizdedir. Yoksa emin olun bir yerde tökezlersiniz.

Evet şuanda itibaren bu telkinle ilgili sorularınızı almaya başlayabilirim. Bu arada ara ara konuda güncelleme yapacağım, gördüğüm etkileri sizinle paylaşacağım.
__________________



mutluhayatim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla