Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2016, 10:46 AM   #4 (permalink)
firdevsi ala
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun

Nurten , arkadaşları tarafından, "You are not allowed to view links. Register or Login kişiliğin en iyi örneğidir. Olayların kötü yanını görmekte üstüne yoktur, fakat deneyimlerinin olumlu yönlerini bir keşf edebilse..." diye tanımlanıyordu. Arkadaşlarından biri onu "eksik akıllı" olarak gördüğünü söylüyor ve onun bir gün dengeli bir görünüş elde edip edemeyeceğini merak ediyordu.

Biraz aşırı sadeleştirme olsa da, beyin, oluşumu bakımından vücudumuzdaki bir kasaya benzetilebilir. Kaslar nasıl büyür ve You are not allowed to view links. Register or Loginsayesinde nasıl güçlenirlerse, beyin de kullanma ve You are not allowed to view links. Register or Login alıştırmalarla değişir. Bir haltercinin sağ koluyla daha çok ve daha uzun çalıştığını ve sol kolunu oldukça ihmal ettiğini düşünürsek ne olacaktır? Bir süre sonra daha iyi çalıştırılmış olan sağ kolun, zayıf olan sol kola göre daha kaslı, daha geniş ve daha güçlü olduğu görülecektir. İlk olarak, dengesiz ve asimetrik bir kas gelişir. Bedeni bir dengeye sokmak isterse, sol koluyla daha çok çalışması gerekir, yoksa aksaklık hiçbir zaman giderilemez. Bu yüzden, sağ kolun sürekli yaptığı her bir harekete karşılık sol kol diğerini yakalayana kadar aynı hareketi iki, üç ya da daha fazla kereler tekrarlamalıdır.

Beyninizin "olumsuzluk kasları"nı daha çok kullandığını düşünüyorsanız,

• Olumlu You are not allowed to view links. Register or Login bölgeleri güçlendirerek daha iyi bir akılsal balans elde etmiş olursunuz. Sanki bir kasınızı tekrarlar yaparak ve kullanarak güçlendirmeniz gibi

• Sahip olduğu her bir You are not allowed to view links. Register or Login, resim ya da duyguya karşılık bir sürü olumlu ve tarafsız alternatifler yaratamaya çalışın.

You are not allowed to view links. Register or Login bir duruma düştüğünüzde ya da kötümser düşüncelerde ısrar ettiğinizde, kendinize gelmek istiyorsanız, hemen eğlenceli ve neşeli şeyler düşünmeye çalışın. Zaman geçtikçe, bu You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Loginoyun alanının seviyesini yükseltmeye çalışın ve ayarı yapılmış daha fazla düşünceden keyif almanın yollarını bulun.

Alıntı
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla