Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2016, 10:56 PM   #7 (permalink)
firdevsi ala
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Sevginin Gücü


Niyet

Bugün hayatımdaki insanlara ve olaylarda sevgiyle yaklaşma niyetimdeyim. Sevgi sözcüğünü tekrarlıyor yüreğimden çıkarmıyorum. Dünyaya sevgi dolu bakıyor bu duygunun gücünü yaşamım boyunca harekete geçiriyorum.


Ana Fikir

Sevgi Evren’deki en etkili güçtür. Zorlu bir durum ya da sorunlu bir insana sevgiyle yaklaşmak diğer türlü yaklaşımlardan çok daha dramatik ve hızlı sonuçlar doğurur. Sevgi her an hareket halindedir.

Sevginin enerjisine bilinçli bir şekilde odaklanmak yaşamınıza –ve diğer insanların yaşamına- sağlık uyum ve Başarılı sonuçlar katacaktır. Zorlu ve hassas bir durumla karşılaştığınızda bu seçeneği aklınıza mutlaka getirin.

Sevginizi diğer insanlara yönlendirmeniz enerji frekansınızı iyileştirmenin en iyi yollarından biridir. Sevgi minnettarlık duygunuzu uyandıran harika bir manyetik titreşim yayarak uyumlu destek verici bağlantılar oluşturur. Sevgiyi yayma niyeti sevginin çoğalmasını sağlar. Titreşiminizi çoğaltıryaşamınız boyunca kayda değer sonuçlar doğurur.


Sevginin Gücü Uygulamaları

1-Karşılaştığınız her sorunu sevgiyle ele alın. Derin bir soluk alın söz konusu durum ya da kişiyi düşünün ve huzurlu bir şekilde sevgi sözcüğünü tekrar tekrar dile getirin. Bunu sıklıkla gerçekleştirmeniz durumunda ortaya çıkacak sonuçlar karşısında şaskınlığa düşeceksiniz.

2-Yolda karşılaştığınız insanlara gülümseyin ve sevgi sözcüğünü aklınıza getirin. Şu olumlamayı gerçekleştirin: Bugün gördüğüm her insana sevgi sunuyorum. Bu duygunun enerjisinin yardımsever düşüncelerinizde yankılandığını hissedin.

3-Kendinize de sevgi sunun. Yataktayken –uyumak üzereyken ya da yeni uyandığınızda- kendi kendinize birkaç defa “Kendimi seviyorum.” Deyin. “Kendimi” yerine adınızı da kullanabilirsiniz. Evren’deki sevginin güçlü yaratıcılığıyla bağ kurmasına yardımcı olacaktır.


Sevginin Gücü Olumlamaları


Evren’in sevgisiyle bir oldum. Kendimi çevremdeki sevgi ve lütufların yaratıcı akışına açtım.

Gördüğüm herkese sevgimi sunuyorum. Gün içinde fırsat buldukça sevgi sözcüğünü içten bir niyetle düşünüyor hissediyor dile getiriyorum.

Enerjimin yayıldığını biliyorum. Sevgi dolu olmayı seçtikçe Evren’den daha fazla sevgi ve şefkat görüyorum.

Benden bana doğru bereketli bir sevgi nehri akıyor. Ben yaşamıma ve dünyaya mutluluk yayan bir kanalım.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla