Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2016, 09:17 PM   #4 (permalink)
firdevsi ala
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

31. Artan bütünlük : Sizin için gerçeginizi arama ve konusma zamani oldugunu kavrarsiniz. Aniden daha gerçek, içten, orijinal olmak, daha kendiniz olmak sizin için önemli görünür. Geçmiste memnun etmeye çalistiginiz insanlara “hayir” demek zorunda kalabilirsiniz. Kim oldugunuzu desteklemeyen bir evlilikte, iste veya yerde durmayi çekilmez bulabilirsiniz. Ayrica, saklanacak hiçbir yer olmadigini, gizleyecek hiçbir sir olmadigini görebilirsiniz. Tüm iliskilerinizde dürüstlük önemli olur.



TAVSIYE : Kalbinizi dinleyin. Eger rehberliginiz size bir seyi yapmamanizi söylerse, eyleme geçin. Bunun gibi, sizi zorlayan seye “evet” demek zorundasiniz. Spiritüel bagimsizlik elde etmek istiyorsaniz suçluluk hissetmeden digerlerini hosnut etmeme riskini almalisiniz.

32. Mevsimlerle ve döngülerle uyum : Mevsimlerle, ayin devreleri ile ve dogal döngülerle daha uyumlu olursunuz. Dogal dünyadaki yerinizin daha çok farkindaligi. Dünya ile güçlü bir baglanti.



33. Elektriksel veya mekanik fonksiyon bozukluklari : Etrafta oldugunuzda lamba ampülü sönüp yanar/titresir, bilgisayar kilitlenir veya radyo karmakarisik olur.



TAVSIYE : Makinenin, cihazin etrafina koruyucu bir isik alani koymasi için meleklerinizi, rehberlerinizi çagirin. Arabanizi mavi isikla çevreleyin.



34. Artan eszamanliliklar ve bir çok küçük mucizeler : Bunlardan daha çogunu arayin.



TAVSIYE : Eszamanli olaylar size dogru yolda olup olmadiginizi veya dogru seçimler yapip yapmadiginizi söyler. Bu ipuçlarini onurlandirin, dogru yoldan çikmis olamazsiniz. Ruh sizinle iletisim kurmak için eszamanliligi kullanir. Bu, günlük mucizeleri deneyimlemeye basladiginizdadir.



35. Artan sezgisel yetenekler ve degisen bilinç durumlari : Birini düsünmek ve aninda ondan haber almak.Daha çok eszamanlilik. Geçmisten modeller veya olaylar ile ilgili ani içgörüler almak. Durugörürlük, beden – disi deneyimler ve diger psisik fenomenler. Yogunlasan hassaslik ve bilis. Kisinin kendi özünün ve digerlerininkinin farkinda olmasi. Meleklere ve Mesih – bilinçliligi enerjilerine kanal olmak.



36. Ruh ile iletisim : Melekler, ruhsal rehberler ve diger ilahi varliklar ile temas kurmak. Gittikçe daha çok insana bu firsatin verildigi görülüyor. Ilham hissetmek ve yazma, resim, fikirler, iletisimler, dans vs. seklinde bilgi indirmek.



37. Her Sey Ile Birlik Hissi : Bu Bütünlügün direkt deneyimi. Askin farkindalik. Tüm yasam için sevgi ve sefkat ile dolup tasma. Her sey için merhametli olma ve kosulsuz sevgi bizi bilinçliligin ve nesenin daha yüksek seviyelerine yükseltir.



38. Nese ve çok büyük mutluluk anlari : Derin sonsuz bir huzur hissi ve asla yalniz olmadiginizi bilme.



39. Entegrasyon : Duygusal, psikolojik, fiziksel ve spiritüel olarak güçlü ve berrak olursunuz. Yüksek Benliginiz ile uyum içinde oldugunuzu hissedersiniz.



40. Amacinizi yasama : Sonunda, dünyaya neden gelmis oldugunuzu bilirsiniz. Yeni ustaliklar ve armaganlar ortaya çikar, özellikle iyilestirici olanlar. Yasam/is deneyimleriniz simdi bir noktada birlesir ve anlam ifade etmeye baslar. Sonunda onlarin hepsini kullanirsiniz.



TAVSIYE : Kalbinizi dinleyin. Tutkunuz sizi gitmeniz gereken yere götürür. İçinize gidin ve Yüksek Benliginize sorun, “Benden ne yapmami bekliyorsun?”. Eszamanliliklari gözleyin. Dinleyin.



41. Hayvanlara, kayalara ve bitkilere daha yakin hissetme : Bazi insanlar için, hayvanlar simdi davranislarinda daha “insan” görünmektedir. Vahsi hayvanlardan daha az korkuluyor. Bitkiler sevginize ve dikkatinize öncekinden daha çok yanit veriyor. Bazilarinin sizin için mesaji bile olabilir. Kayalar ve taslar hissedebileceginiz enerji yayiyorlar. Bunlarin çogunun sifa verici ve temizleyici özellikleri var.



42. Diger boyutlardaki varliklari görme : Boyutlar arasindaki perde daha ince, bu sasirtici degil.



TAVSIYE : Bagimsizliginizda/hakimiyetinizde kalin. Imgeleyebileceginizden çok daha güçlüsünüz, korkuyu agirlamayin. Eger korkuya kayarsaniz rehberlerinizden yardim isteyin.



43. Kisinin gerçek formunu görmek ve sevdiklerinizi farkli bir yüzle görmek – geçmis yasam veya paralel yasam. Veya onunla karsilasmadan önce birini görme.



44. Düsüncelerin ve isteklerin daha hizli ve etkili tezahür etmesi.



TAVSIYE : Düsüncelerinizi denetleyin. Tüm düsünceleriniz duadir. Istediginiz seye dikkat edin.



45. Sol – beyinin sisli olmasi : Psisik yetenekleriniz, sezgisel bilisiniz, hisleriniz ve sefkatiniz, bedeninizi deneyimleme yetenegi, vizyon görmeniz, ifade ediciliginiz, hepsi sag beyinden çikar. Beynin bu yanini daha tam olarak gelistirmek için, sol beyin biraz isi durdurmak zorundadir. Düzen, organizasyon, yapi, lineer siralama, analiz, degerlendirme, kesinlik, odak, problem – çözme ve matematikler için normal olarak sol – yarimkürenin kapasitesi sag beynimize hükmeder. Sonuçlar hafiza kaybi, sözcükleri yanlis siraya yerlestirme, çok uzun seyleri okumada yetersizlik veya isteksizlik,

odaklanma yetersizligi ; biraz önce söylediginiz seyi unutmak ; iletisimin lineer sekillerine sabirsizlik (isitsel veya yazili formatlar) ; bir bosluk hissi, dagilmak ; arastirmaya veya kompleks bilgiye ilgi kaybi ; sözcükler, konusma ve bilgi ile bombardimana tutulma hissi ve yazmaya isteksizlik. Bazen donuk, monoton hissedersiniz ve analize, entelektüel bir tartismaya veya arastirmaya ilginiz olmaz.



Diger taraftan, kendinizi heyecan verici seylere çekilmis bulabilirsiniz : videolar, resimli dergiler, güzel sanat eserleri, filmler, müzik, heykel, resim, insanlarla olma, dans, bahçecilik, yürüyüs ve ifadenin diger devimsel formlari. Spiritüel doygunluk, hatta bilim kurgu arayabilirsiniz.



TAVSIYE : Kalbinize ve beyninizin sag tarafina sizi yönlendirmeleri için izin verirseniz, sol beynin sizi uygun sekilde desteklemek için aktive oldugunu kesfedebilirsiniz. Ve bir gün iyi – dengelenmis ve her iki yari küreyi ustalikla kullaniyor olacagiz.



46. Basdönmesi : Bu, siz topraklanmadiginiz zaman meydana gelir. Belki henüz büyük bir duygusal sorunu temizlediniz ve bedeniniz “daha hafif” duruma ayarlaniyordur.



TAVSIYE : Protein yiyerek kendinizi topraklayin. Herhangi bir yiyecegi kendiniz için dogru veya yanlis yapmayin. Belli bir anda neye ihtiyaciniz oldugunu bilmek için rehberliginizi kullanin. Ayakkabilarinizi çikarin ve ayaklarinizla birkaç dakika çimenlere basin.



47. Düsme, kaza geçirme, kemik kirilmasi : Bedeniniz topraklanmamis veya belki yasaminiz dengede degil. Veya bedeniniz size yavaslamanizi söylüyor, yasaminizin belli yönlerini inceleyin veya belli sorunlari iyilestirin. Her zaman bir mesaj vardir. Ayak bilegimi kirdigimda (iki kere), anladim ki, ayak bilegim basa çikmayi reddettigim seyi kendi üzerine aliyor.



TAVSIYE : Ayakkabilarinizi çikarin ve çimlere basin ; daha iyisi altinizda bir örtü olmadan çimlerin üzerinde yatin. Altinizdaki dünyayi hissedin. Dogaya çikin. Yavaslayin ve dikkatinizi verin. Yaptiginiz seye dikkat edin. Hisleriniz yüzeye çiktiginda onlari hissedin. Simdide kalin. Kendinizi sallantida hissettiginizde kendinizi mavi isik ile çevreleyin.



48. Kalp çarpintilari : Hizli kalp atisi genellikle kalbin açilmasina eslik eder. O sadece kisa bir süre devam eder ve duygusal bir salivermeden sonra kalbin kendini yeniden – ayarladigi anlamina gelir.



TAVSIYE : Gerektigi zaman tıbbi bakim almanizi söyledigimi hatirlayin. Rahatsiz oldugunuz herhangi bir durum için doktorunuza danisin.


49. Hizli saç ve tirnak büyümesi : Bedende daha çok protein kullaniliyor. Bedenimize, saçimizin ne zaman büyüyecegini ve ne zaman büyümeyecegini söyleyemememiz çok kötü degil mi? (Belki yapabiliriz?)



50. Ruh esinizi veya ikiz alevinizi bulma arzusu : Öncekinden daha fazla, en arzu edilir göründügümüze uyan bir iliskiye sahip olabilme fikri.



TAVSIYE : Gerçek su ki, çekmek istedigimiz kisiye benzemeliyiz. Daha “mükemmel” bir esi çekebilmeden önce kendimizi ve tam simdi bulundugumuz yeri sevmek zorundayiz. Is evde baslar. Bunun nasil çalistigi ile ilgili düsüncem : Bu kisi için arzuyu kalbinizde tutun, ama tutkunluk, düskünlük olmadan. Bir gün size daha uygun olan biri ile karsilasacaginizi umun, ancak bunun kim olacagi ve ne zaman olacagi beklentilerini birakin. Kendi yasaminizi temizlemeye ve olmak istediginiz kisi olmaya odaklanin. Simdi mutlu olun. Yasaminizdan zevk alin. O zaman görebilirsiniz....



51. Anilarin yüzeye çikmasi : Bedenin anilari, bastirilmis anilar, geçmis yasamlarin ve/veya paralel yasamlarin imgeleri. Biz iyilesiyoruz ve “benlerimizi” bütünlestiriyoruz, bu nedenle bu deneyimlerin bazilarina sahip olmayi bekleyin.



TAVSIYE : Sadece zihninize geleni yeniden çagirmanin en iyisi oldugunu hatirlayin, kalanini birakin, her seyi ölümüne analiz etmeyin ve hisleriniz yüzeye çikarken onlari hissedin. Rehberlerinizden yardim isteyin.



52. Diger çakra açilmalari :

a. Üçüncü – göz veya alin çakrasi : Alindaki kaslar veya sinirler segirir, sanki üçüncü göz açilmaya çalisiyor gibi. Karincalanma hisleri. Üçüncü gözden, bir isin gibi enerji firlamasini hissetme.

b. Timüs çakrasi : Timüsümde keskin bir agri vardi. Bu agri kalbin açilmasi ve bedene giren yeni enerjilerin islenmesi ile ilgiliydi. Bu noktaya parmagimla hafifçe vurmak çogu zaman yardimci oluyor.

c. El çakralari : Avuçlarin merkezinde artan titresim, sicaklik, enerji dalgalari .


SPIRITUEL UYANIS Ellen L.Montgomery

ALINTIDIR...
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla