Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2016, 09:17 PM   #3 (permalink)
firdevsi ala
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

11. Dua ve meditasyonda degisiklikler : Önceki gibi ayni hisleri hissetmeme. Ruh ile temasta olmanin ayni deneyimine sahip olmama. Odaklanmada zorluk. Meditasyon yapmak için gözlerimi kapattigimda, beni hafifleten, daha az yogun ve enerji ile girdap gibi dönen garip, bos bir his algiladim.



TAVSIYE : Simdi, Ruh ile daha anlik ve degismez bir iletisimde olabilirsiniz ve his bundan dolayi degismis olabilir. Bu yeni hisse uyumlanacaksiniz. Siz gerçekte simdi zamanin çogunu Ruh ile partnerlikte geçiriyorsunuz. Meditasyon periyotlarinizin daha kisa oldugunu göreceksiniz.



12. Gücün büyük dalgalari : Aniden basinizdan ayak tirnaklariniza kadar isinirsiniz. Bu anlik bir histir, ama rahatsiz edicidir. Bunun tersine, bazi insanlar açiklanamayan soguk hissetmistir. Ben her ikisini de deneyimledim. Çok yakin bir tarihte, benden akan enerji akimlari veya dalgalari deneyimledim. Bazen enerji o kadar yogun görünüyor ki, bedenime ilk geldiginde biraz midemin bulandigini hissettim. Ancak eger enerjinin ilahi oldugunu düsünürsem ve korkuyu birakirsam, mükemmel hissederim ve duygudan zevk alirim. Eger siz enerji ile çalisan biri iseniz, ellerinizden akan sicakligin çok fazla arttigini algilamis olabilirsiniz. Bu

iyidir.



TAVSIYE : Eger rahatsiz oluyorsaniz, Yüksek Benliginizden eger sizin için iyi ise ve en yüksek hayriniza ise, sicakligi biraz artirmasini veya azaltmasini isteyin.



13. Bir seri fiziksel tezahürler : Ellerde ve/veya ayaklarda yogun enerji, kemiklerde agrilar, basagrilari, boyun agrilari, grip – benzeri belirtiler (bu titresimsel grip olarak adlandiriliyor), sindirim sorunlari, sirt agrilari, kas spazmlari veya kramplar, hizli kalp atisi, gögüs agrilari ve enfeksiyonlar, artan mukus, cinsel isteklerde degisim, kol va bacaklarda uyusukluk veya agri, ve istemeden yapilan beden hareketleri ve ses çikarmalar.



TAVSIYE : Eger gereksiniminiz varsa tıbbi yardim alin. Bunun tıbbi bir durum olmadigini belirlemisseniz, bunun geçici oldugunu bilerek gevseyin.



14. Daha genç görünme : Yuppie ! Duygusal sorunlari temizlerken ve sinirlayici inançlari ve geçmisten getirdiginiz agir bagaji saliverirken hafiflersiniz. Frekansiniz yükselir. Kendinizi ve hayati daha çok seversiniz. Gerçekten oldugunuz mükemmel size benzemeye baslarsiniz. Bazi arkadaslarim saçlarinin daha koyulasmaya basladigini bildirdi. Yüzümün an be an degistigini algiliyorum.



15. Canli rüyalar : Bazen rüyalar o kadar gerçek ki, kafaniz karismis olarak uyanirsiniz. Kontrol ettiginiz net/anlasilir rüyalar da görebilirsiniz. Çogu rüyalar mistik olabilir veya sizin için mesajlar tasiyabilir. Ve bazi rüyalarda, “rüya görmediginizi” bilirsiniz – bu her nasilsa gerçek olan bir sey.



TAVSIYE : Hatirlamanizin önemli oldugu seyi hatirlayacaksiniz. Hiçbir seyi zorlamayin. Her seyin üstünde, korkunun disinda kalin.



16. Yasaminizi tamamen degistiren olaylar ; ölüm, bosanma, is durumunda degisiklik, evinizi kaybetme, hastalik ve /veya diger facialar – bazen çogu ayni anda ! Sizin yavaslamaniza, basitlesmenize, degismenize, kim oldugunuzu ve yasaminizin sizin için ne anlama geldigini yeniden incelemenize neden olan güçler. Görmemezlikten gelemeyeceginiz güçler. Tutkunluklarinizi birakmaniza neden olan güçler. Her sey için sevgi ve sefkat hissinizi uyandiran güçler.



17. Sinirlayici modellerden, hayati tüketen islerden, tüketici yasam tarzlarindan ve toksik insanlardan ve durumlardan özgürlesme arzusu : “Kendinizi bulma ve yasam amacinizi bulma zorlayici ihtiyacini hissedersiniz—simdi! Gerçekte oldugunuz yaratici ve özgür kisi olmak istersiniz. Kendinizi sanata ve dogaya çekilmis bulabilirsiniz. Kendinizi artik size hizmet etmeyen seylerden ve insanlardan uzaklastirmak istersiniz.



TAVSIYE : Onu yapin ! Korkmayin. Ruhunuz bunu yapmaniz için sizi çagiriyor.



18. Duygusal ve zihinsel karisiklik : Yasam tarzinizi düzgünlestirmek için gereksinim hissedersiniz – o bir bela/karisiklik gibi hissettiriyor. Ama ayni zamanda kaotik hissedersiniz ve odaklanamazsiniz.



TAVSIYE : Kulaginizi kalbinize koyun ve kendi ayirt etmeniz bunu izler.



19. Kendi duygu ve düsüncelerini izleme, yalnizlik ve daha disa dönük aktivitelere ilginin kaybolmasi : Bu asama, daha önce kendilerini disa dönük olarak gören çogu kisilere bir sürpriz olarak gelir. Onlar “bunun neden oldugunu bilmiyorum, ama eskisi kadar disari çikmayi sevmiyorum” derler.

20. Yaraticilik patlamalari : Çok büyük oranda imgeler, fikirler, müzik ve diger yaratici ilhamlari alma.



TAVSIYE : En azindan bu ilhamlari kaydedin, çünkü Ruh amacinizi nasil gerçeklestireceginiz ve gezegenin iyilesmesine nasil katkida bulunacaginiz ile ilgili sizinle konusuyor. Yaraticiliga yasaminizda öncelik verin !



21. Zamanin hizlandigi algisi : Yasaminiza esi görülmemis hizda giren bir çok degisiklige sahipsiniz. Degisikliklerin sayisinin arttigi görülüyor. Bazen zaman çöküyor, gününüzde büyük zaman bosluklari varmis gibi hissediyorsunuz. Zaman – uzay algilamamiz degisiyor.



TAVSIYE : Gününüzü görüsmelere bölmeniz ve zaman parçalari hizlanma hissini artirir. Simdiki ana gevseyerek ve elinizde olana dikkatinizi vererek zamani yavaslatabilirsiniz, önünüzde olacaklari umarak degil. Yavaslayin ve kendinize bir sürü zamaniniz oldugunu söyleyin. Yüksek Benliginizden size yardim etmesini isteyin. Dikkatinizi simdide tutun. Bir etkinlikten bir sonrakine akmaya çalisin. İçsel rehberliginiz ile uyumlu kalin. Ayrica, sadece onun olmasini isteyerek zamani bükebilirsiniz. Acele ettiginizi hissettiginiz zaman, söyle deyin, “Zaman, lütfen bükül. ....yapmak için biraz daha zamana ihtiyacim var.” Sonra gevseyin.





22. Olmasi yakin olani hissetme,bir seyin gerçeklesmek üzere oldugunu hissetme. Bu endise yaratabilir.



TAVSIYE : Üzülecek hiçbir sey yok. Her sey kesinlikle gerçeklesiyor, ama endise sadece sizin için daha çok problem yaratir. Pozitif veya negatif olsun tüm düsünceleriniz duadir. Korkacak hiçbir sey yoktur.



23. Sabirsizlik : Daha iyi bilirsiniz, ama bazen ona yardim edemezsiniz. Yolunuza çikar görünen seyle basa çikmak istersiniz. Belirsizlik rahatlatici degildir.



TAVSIYE : Belirsizlik ile yasamayi ögrenin, siz hazir olana dek hiçbir seyin size gelmeyecegini bilin. Sabirsizlik gerçekte güven eksikligidir, özellikle Yüksek Benliginize olan güven. Simdiye odaklandiginiz zaman, mucizeler deneyimlersiniz – evet, trafikte bile.



24. Anlam, amaç, spiritüel baglanti ve ifsa (açiga vurma) için derin istek : Belki yasaminizda ilk kez spiritüel olana ilgi. K.D. Lang’in söyledigi gibi , “Degismez arzu”. Materyal dünya bu arzuyu tatmin edemez.



TAVSIYE : Kalbinizi izleyin ve yol sizin için açilacaktir.



25. Her nasilsa farkli oldugunuz hissi : Yasaminizdaki her seyin yeni ve degisik oldugu kaygilandirici hissi, eski beni arkanizda biraktiniz. Sizsiniz. Siz imgeleyebileceginizden daha büyüksünüz.



26. Size spiritüel yolculugunuzda yardim etmek için mükemmel zamanlama ile “ögretmenler” her yerde ortaya çikar : insanlar, kitaplar, filmler, olaylar, Anne Doga vs. Kutupluluk tuzaginda düsündügünüz zaman ögretmenler negatif veya pozitif olarak ortaya çikabilir, ancak, daha yüksek bir perspektiften, onlar daima mükemmeldir. Sadece gereksiniminiz olan onlardan ögrenmek ve ilerlemek. Basa çikabilecegimizden fazlasi ile karsilasmayiz. Her meydan okuma ondan geçerken bize üstatligimizi göstermek için bir firsat sunar.



27. “Size en derin seviyelerden konusan” spiritüel bir iz bulursunuz. Aniden daha önce hiç düsünmediginiz bir perspektif kazanirsiniz. Daha fazla bilmek için açlik çekersiniz. Okursunuz, baskalari ile paylasirsiniz, sorular sorarsiniz ve kim oldugunuz ve neden burada oldugunuz ile ilgili daha fazla kesif yapmak için içinize çekilirsiniz.



28. Ögrenme ve kisisel sorunlar vasitasi ile hizli adimlarla ilerliyorsunuz : “Ona isteyerek sahip oldugunuzu” hissediyorsunuz.



TAVSIYE : Seylerin, iyilestirilmeye hazir olduklarinda size gelecegini hatirlamayi sürdürün. Daha önce degil. Gelen seyler ile cesaretle basa çikin ve bu sorunlardan hizla ilerleyeceksiniz.



29. Görünmeyen Varliklar : Bazi insanlar geceleri varliklar ile çevrelendiklerini hissettiklerini veya kendilerine dokunuldugunu hissettiklerini veya kendileri ile konusuldugunu hissettiklerini bildirdiler. Çogu zaman bir baslangiç ile uyaniyorlar. Bazilari bedenlerinin veya yatagin titrestigini hissediyor. Titresimler, duygusal temizlenme gerçeklestikten sonra enerjisel degisimlerden kaynaklanir.



TAVSIYE : Bu hassas bir konudur, ama uyumadan önce yataginizi ve onun etrafini kutsamaniz daha iyi hissettirebilir. Sadece en mükemmel spiritüel varliklar ile çevrelenmeyi garanti ederek dinlenirim ve her zaman Tanri’nin dikkatinde güvendeyim. Ancak, bazen, beni korku sarar ve Basmelek Mikail’i veya Basmelek Uriel’i çagiririm.



30. Iyi ya da kötü seylerin habercileri, vizyonlar, “illüzyonlar”, rakamlar ve semboller : bunlari görmenin sizin için spiritüel önemi vardir. Rakamlarin farkindaliginizda nasil eszamanli olarak ortaya çiktigina dikkat edin. Eger bakmak için zaman ayirirsaniz her seyin bir mesaji vardir. “Mesajlar alma” deneyiminden hoslaniyorum.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla