Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2016, 08:20 AM   #704 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

Alıntı:
kutayhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2012 de başlamıştım bu yolculuğa, çok uzun sürdü.. bir sürü ilgili ilgisiz telkini dinledim ne yaptım ne ettim bilmiyorum..
ama kendimi sahip olduğum bilincimi seviyorum... şuan beykent üniversitesinde okutmanım istanbulda yaşıyorum.. daha önce konyada bir dershanede çalışıyordum.. vay be... anlatsam bir sürü uzun hikaye o kadar güzel acıklı garip keyifli şey yaşadım ki anlatamam... ama TELKİNLER İŞE YARIYOR.... işin özü bu.... kendinizi buluyorsunuz ilginç bir şekilde de olsa buluyorsunuz.. ben diyim... ayrıca aydınlanma bilinçlenme yolunda çok yol kat ediyorsunuz .... zaten meyliniz de varsa.. çok iyi oluyor... kilo verme telkinleri işe yaramadı bir tek çünkü aç kalınca hasta ve aksi oluyorum.... TELKİNLERİ DİNLEYİNİZ... diyeceğim bu...
inanmayanlar için facebook hesabım
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009941477573

Özel değilse ilgili ilgisiz derken neyi kast ettiğinizi öğrenebilirmiyim. Kastınız önüme gelen her telkini dinledim mi yoksa yanlış telkin seçimleri yaptım şeklinde mi?

Telkinlerin etkilerini de paylaşırsanız sevinirim.Garip , güzel ve acıklı deyince bazı telkinlerin sanki daha yavaş bazı telkinlerin ise sanki daha farklı etki ettiği gibi bir izlenim oluştu bende.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla