Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2016, 02:45 AM   #4 (permalink)
maviinci
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Siz olsanız ne yapardınız?

"eşimi korkularım endişelerim (kaybetme korkusu) bu düşüncelerim kaybettirdi,gerçekten çekim yasası işe yarıyor ve diyoruz ya herşeyin başı pozitif düşünmek"

Nedendir bilmem; bazı kadınlar kendilerine duygusal, sevgi dolu bir yakınlaşma sergileyen erkekleri eşinizin yaptığı gibi dışlıyor, öteliyorlar.. Sizin sürekli alttan alıyor olmanız onun psikolojikmen öne çıkma güdülerini etkiliyor ve hanımefendi insanın doğasında olan otoriterlik hissini size baskın çıkmaya çalışarak, sizi kucumseyip asagilayarak hayata geçirmeye çalışıyor.

Eğer olay şu anlattığınız gibiyse eşiniz pek de masum değil. Açık konuşmak gerekirse, ben size ona karşı olan davranışlarınızı, ondan olan beklentilerinizi açıkça belirten net ve ortalama uzunlukta, tartışmaya yol açmadan söyleyerek değiştirmenizi önereceğim... Artık alttan almayi bırakın. Sizi ezmeye hakkı yok. Dik durun. Siz o ailenin bir ferdisiniz; eşiniz de öyle. Size aşırı yüklenmeye kesinlikle hakkı yok.

Bir yemeğe ttuz koymazsak tadı olmaz ya; siz de eşinize sunduğunuz sevgi ve şefkat soslu davranışlarınızdan sevgi ve şefkati bir süreliğine çekip alın. Yanlış anlaşılmasın; kötü davranın demiyorum. Sadece nötr olun. Ona sevgi sözcükleri söylemeyin adıyla hitab edin soğuk davranın bir süre. Sizi kendinden soğuttuğunu düşündürtün ona.

Yani, madem kaçan kovalanır; siz de kaçın tabiri caizse. Umarım durumlarınız düzelir aile hayatı gerçekten çok önemli Rabbim yardımcınız olsun
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla