Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2015, 09:58 PM   #7 (permalink)
seniha.
Üsteğmen
 
seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 406
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: Hayatımızdaki Olumsuzluklardan Nasıl Kurtuluruz?

Alıntı:
Ihlamur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günaydın arkadaşlarım,

Çok mutluydum çok güzel giden bir hayatım vardı. Hayallerim vardı hayallerimin gerçekleşeceğine dair inancım vardı. Şimdi erkek arkadaşımla aram çok kötü mesela. Biraz onun biraz benim yüzümden. Her şey öyle büyük geliyor ben de öyle küçük minicik hissediyorum ki. Yapılabilecek bi şeyler var ama nedir o? Bulamıyorum. Bir tek hayatımın o halden bu hale gelmesinden dolayı büyük bir üzüntü duyduğumun farkındayım. Bunları negatif enerjilerden dolayı mı yaşıyorum? Negatif enerjileri temizlersem eskisi gibi mutlu olabilir miyim? İlişkilerimde olan sorunları düzeltebilir miyim?

Arkadaşlar genelde mesajlar okunuyor ama cevap yazılmıyor. Benim gibi pek çok kişi vardır merak eden. Lütfen az veya çok önerilerinize ihtiyacım var.

Sizi seviyorum arkadaşlar.
Teşekkür ederim.
yaşadığımız olayları başımıza biz çekeriz. yaydığımız frekanslar, ona uygun frekansları bulur .bu frekanslar negatifse , negatif olaylar yaşarız. bundan kurtulmak için bilinçaltı temizliği yapmak gerekir. bilinçaltı temizliği için de geçmişte affedemediğimiz kişi ve olayları bulup serbest bırakmak gerekir. subliminal mesajlar da bir nebze yardım eder ama yeterli değildir. sevgiler .
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla