Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2015, 09:55 PM   #5 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bir İnsan Neden Bu Kadar Çok Rüya Görür

"ya gerçekleşirse"
işte düğüm noktası burası...
Bu bir tohumdur ve bu düşünceyi kısa bir süre sonra unutursunuz, "acaba olacak mı?" diye düşünmezsiniz. Ve evren/kuantum alan(adına ne derseniz deyin), bunun gerçekleşmesi için hemen çalışmaya başlar, serbest bırakma kısmı burasıdır.

"İptal" demek bir alternatif, başka bir alternatif ise kendinize durumun tersi bir telkinde bulunur ve bunu arada yineler, kendinize hatırlatırsanız, inancınızın değiştiğini görebilirsiniz.
Mesela; ben bu yazıları rahatlamak için yazıyorum, aklımdaki kelimeler, elimden kalem ile kağıda düştüğünde sadece rahatlıyorum.

Sağlıcakla...
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla