Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2015, 01:58 AM   #4 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Hayatımın en umutsuz dönemindeyim

Merhaba sevgili arkadaşlarım.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki biz toplum olarak kaybetme odaklı düşünüyoruz. Bu bir kültür adeta. Şikayet kültürü. Annelerimiz babalarımız, arkadaşlarımız, televizyonlar her şey şikayet üzerine kurulu. Bizlerse bu düzene baş kaldıran insanlarız. Şikayet etmek yerine çözüm arayan insanlar. Yenilmek yerine savaşan insanlarız bizler. Öyle olmasa sormazdınız emin olun. Saçma sapan konuşarak, kabullenerek yaşar giderdik herkes gibi. Ama biz buna HAYIR dedik. Hayır, hayatımı ben yaşarım.
Değişim hayatın en zor şeylerinden biridir. Zira insan, hep başkalarını değiştirmek ister. kendinde kusur bulmaz çünkü. Oysa, hayatınızda her ne yapmak istiyorsanız, ilk olarak kendinize karşı dürüst olun. Farkındalık, en büyük adımlardan biridir. Forumu bir iki hafta iyice karıştırın. Harika yazılar bulacaksınız. Cansuyu, sweeet, Bird of Paradise, maviinci, Işıldayan safir ve naçizane ben Işıklı yol sayfalar dolusu yazdık. Bazen şikayetlerimizi, umutlarımızı, kayıplarımızı, kazançlarımızı..
Çekirdek inanç konusuna gelince ben yaptırmıştım. Fakat bu senin tercihin Sana yaptır yada yaptırma demiyorum. Şu var ki neyi neden yaptığını bilmek bile baya bir yol almana fayda sağlar. Yine de bir meblağ ödeyeceğinden bu konuda ben sana her hangi bir şey söyleyemem. Sağlıcakla
Değişim kendinde başlar. Sen değiştiğinde emin ol dünya değişecek
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla