Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2013, 12:49 PM   #7 (permalink)
Janer
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: sigarayı bıraktım

Alıntı:
maxhealth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sigaraya nasıl başladıklarını anlıyorumda şu pis kokusuna nasıl tahammül ettiklerini bir türlü anlamıyorum.Tadı yok tuzu yok sadece pis kokusu ve bağımlılık yapan nikotini var.Bir nikotini bırakamayacak kadar zayıf değildir insan.Yeter ki istesin.Bırakmayı gerçekten istesin.
o kadar basit değil. 5-6 yıldır ıcıyorum. yasım 19. cumartesı gunu bıraktım ayın 12sınde saat 14.30 da. ve daha ıcmedım. daha önce defalarca denedım. defalarca. artık esprısını bıle yapıyorduk aramızda. sevgılıme seni bırakırım dıyordum. sıgarayı bıraktıgın gıbıyse neden olmasın dıyordu :).

o ıstemedıgı ıcın bıraktım ve 5 gündür ıcmıyorum. doğum günü hedıyelerının arasına bunu da ekledım :). gelelim neden o kadar kolay olmadığına.

sıgara bir kacıstır. rahatlamadır :). sıgara ıcmek meslek gıbı. dun bunun hesabını yaptım ortalama bir sıgarayı 7 dakıkada ıcıyordum. gunde 20 tane ıcsem 140 dakika eder. gunde 2 saat 20 dakıka fazladan yasıyorum. bu 2 saat 20 dakıka 2 gun gıbı gelıyor. 14 saat ayakta kaldıgımı dusunursek canım sıkılıyor. sıgara ıcmedıgımde yapacak bırsey bulamıyorum. bundan dolayı da bırakamıyordum. kokusu ıcınse bırı yuzune vurana kadar anlamıyorsun kokusunu.
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla