Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2013, 11:50 PM   #3 (permalink)
bird of paradise
Üsteğmen
 
bird of paradise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: cennet
Mesajlar: 348
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bird of paradise will become famous soon enoughbird of paradise will become famous soon enough
Standart Cevap: Gülmeyi unutmuşum da haberim yokmuş...

Alıntı:
Thanatos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben eskiden her espiriye ve şakaya hemen gülen bir insandım. Ama alt çenemin üst çeneme ileri olmasından dolayı gülüşüm yüzümün şeklini çok bozuyor. Bu yüzden de insanlar beni gülerken görünce daha da gülüyorlardı. Buda beni çok üzdü ve bir süre hiçbir espiriye gülmedim. Şimdi kendime bakıyorumda asık yüzlü ve hiçbir şeye gülmeyen biri olmuşum ve bunun uzun zaman farkına varmamışım. Çenemden ameliyat olacağım fakat daha çok var. (Yaşımı doldurmadım) Ama çenemin ileriliği yüzümü çok bozuyor, sinir oluyorum. Bazen içimden kendimi yumruklayıp kırasım geliyor şu çeneyi..

Geçen kendini bilen bir arkadaşımla görüştüm, bana bacakların diz kapaklarından kopsaydı ve sonra yerine dikilseydi, ardından fizyoterapiyle yürümeyi
başarabilseydin bu başarı olurmuydu dedi, durdum kendi içime döndüm ve tabiki de başarıdır başarının ta kendisidir dedim. Bana bakıp sen şuanda iki ayağın üzerinde ayağa kalkıp dengeli bir şekilde yürüyebilirsin peki bu başarı değilmi ?dedi, başarıdır ama herkesin yapabileceği bir şey dedim, demek başarı herkesin yapamayacağı bir şey olmalı yani buna inanıyorsun dedi şaşırdım evet gerçekten de, başarının olması için zor bir süreçten geçip kimsenin yapamayacağı bir şeyi yapıp başkasının onayını almadan başarı olmayacağına inanmak. Bu küçüklükten beri ailemizden, toplumdan, filmlerden, dizlerden öğrendiğimiz bir şey, yani sadece var olmak bile bir başarı.

thanatos senin rol arkadaşlarınla yaşadığın bu durumların seni ne kadar farkındalığa ittiğini fark edebiliyorsan bu başarıdır. Sen sadece var olduğun için bile değerlisin, nefes aldığın için bile değerlisin, kendini değiştirmek için umut etmen bile başarıdır, değişimdir, farkındalıktır.

Nerden baktığın önemli onların gözlerinden kendini görmeyi bırakırsan, kendi içindeki gözle görürsen mutluluk senin için çok yakın.
__________________
yarimistanbul
bird of paradise isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla