Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2008, 05:50 PM   #4 (permalink)
mücevher
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 416
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Aura ve Çakra Kullanma Kılavuzu ; Karla McLaren

Yön ve Yaş

Taç yapraklarınız ne yöne bakıyor? Eğer sizden öteye doğru bakıyorsa anlamı cevaplarınızı bir başkasının hayatında aradığınızdır. Şu anda ruhsal gelişiminiz için bir kitap yorumlamaktasınız, gülünüz bu kitaba dönük olmalıdır ya da yukarıya dönük olmalıdır. Daha fazla topraklanmaya ihtiyacınız varsa yere dönük olan gülünüz sizden talimat bekliyorsa size dönük olacaktır.

Gülünüz kaç yaşında? Taze bir gül mü? Eğer öyleyse, son zamanlarda ruhsal değişim ve gelişim yaşamışsınız demektir. Gülünüz yaşlı ve solgun mu? Bunun anlamı yaşam biçiminizin ve varoluşunuzun zamanını doldurduğu ve artık değişmeniz gerektiğidir. Ancak eski alışkanlıklarınız artık sizin için işe yaramamasına karşın onları hala terk edemiyorsunuz demektir. Eski ve solmuş gülünüzü kolaylıkla yeni ve taze bir gülle değiştirebilirsiniz ya da isterseniz çalışmamızı tamamlayana kadar bekleyin.

Yapraklar ve Dikenler

Yapraklar ve dikenler sizin gelişim kapasitenizi ve kendinizi koruma isteğinizin derecesini gösterir. Gülünüzün sapı çırılçıplaksa sakın şaşırmayın çünkü büyüme ve ruhsal korunma kapasitesi çok az kişinin farkındalığına varabildiği bir kavramdır. Derin bir nefes alın kendinizi topraklayın ve gülünüze sapındaki yaprakları ve dikenleri göstermesini isteyin. Gösterecektir.

Çok sayıda yaprak büyüme kapasitenizin genişliğini ve buna ne kadar büyük ihtiyaç olduğunu gösterir. Çok sayıda yaprağın anlamı büyük bir değişimin ve gelişimin içinde ya da eşiğinde olduğunuzu gösterir. Az yaprak ise değişemeyeceğiniz ya da gelişemeyeceğiniz anlamına değil, bu işlemleri çok yaptığınız için o yaprakları kullandığınız anlamına gelebilir. Hiç yapraksızlık, büyüme kapasiteniz olmadığını değil, bu kapasiteye inanmadığınızı gösterir.

Yapraksız bir sap genellikle çok açık renkli güvensiz bir gülü ya da çok koyu renkli inatçı bir gülü gösterir. Açık renkli güllerde yapraksız bir sap kendine güvensizliği gösterir. Çok koyu renkli güllerde yapraksızlık "eski köye yeni adet" tarzı bir inancı yansıtır. Yapraksızlık sonucunu oluşturan bu inançlar kolaylıkla topraklanabilir.

Dikenlerin varlığı kendinizi koruma yeteneğinizi temsil eder. Güller kendilerini insanlar ve hayvanlardan korumak için dikenler geliştirmiştir. Yeni güller üreten çiftçiler her ne kadar dikensiz güller üretmeye çalışsalar da yabani güllerin nasıl da dikenlerle kaplı olduğunu hatırlayın. Siz yabani bir gül müsünüz yoksa evcilleştirildiniz mi?

Değişik boylarda çok diken sizin çeşitli korunma tepkileri ile donandığınızın işaretidir. Tek bir boyda birden fazla diken sizin ardında güçlü enerji taşıyan tek bir korunma sisteminizin olduğunu gösterir. Az sayıda diken doğru dürüst korunmadığınızı, hiç diken olmaması ise kendinizi nasıl koruyacağınızı bilmediğinizi gösterir.

Eğer az sayıda çok büyük dikeniniz varsa kendinizi korumak için enerjinizin tükendiğini ve kurtulamadığınız olaylara ya da kişilere karşı yüksek sesle ya da öfkeyle karşılık verebileceğinizi anlayabilirsiniz. Eğer belirgin olmayan, bir görünüp bir kaybolan dikenleriniz varsa korunma sisteminiz tam olarak çalışmamaktadır. Durum buysa sakın paniğe kapılmayın. Tamir edebiliriz.

Şimdi, size durumunuzu gösteren güle baktıktan sonra, ona şimdiki durumunuzu gösterdiği için teşekkür edin. Hala kafanızın içindeki odada, sağlıklı bir auranın ardında ve topraklanmış olduğunuzdan emin olun. Gülünüze teşekkür ettikten sonra onu yollayın. Bunu onun hayalini silerek ya da üfleyerek yapabilirsiniz. Kendinizi yorumlama gülünüzü her zaman çağırabilir ve o anki durumunuzu kontrol edebilirsiniz. Yorumlama gülünüzü auranızın dışında tuttuğunuzdan; dolayısıyla onu topraklamadığınızdan ve okuduktan sonra her seferinde onu yok ettiğinizden emin olun.

Kendinize her gül yaratışınızda yukarıdaki talimatları başlangıç için kullanabilirsiniz ama sonra lütfen kendi içgüdülerinize uyun. Benim talimatlarım çok geneldir. Zaman içinde ekleyecek çok şey bulacaksınız.

İlk gülünüzü yolladıktan sonra yorumlama aracı olarak kullanmayacağınız yeni bir gül yaratacaksınız. Onu koruma aracı olarak kullanacaksınız. Benim, nöbetçi olarak adlandırdığım bu gül hayal edebileceğiniz en canlı ve en sağlıklı gül olmalıdır. Bu gülü yaratırken bilinçli olarak yorumlama gülünüzde kaçırdığınız bütün detayları ekleyin. Kendi içinde ve dışında iyileştirici olmalıdır.
__________________
Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla