Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2013, 09:29 PM   #8 (permalink)
maviinci
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: değişen bir şey yok...

çok afedersin, merak ettiğim bir şey var.. WC'yi de mi kullanmıyorsun yoksa hâlâ lazımlık mı kullanıyorsun senin sorun olarak gördüğün şey, düşücnenden kaynaklanıyor. Zihnini biraz zorlamayı denemeni tavsiye ederim. Yerimden kalkacak halim olmuyor çoğu zaman, ama kalkmak istiyorum. kalkıyorum. bir yerlerden duymuştum, şöyle bir söz:

JUST DO IT (SADECE YAP). yapmak için neden birşey bekliyorsun ki :)) sadece yap. mesela, forumda konu açıp yazabiliyorsun. bu, senin aslında o kadar da umutsuz olmadığını gösterir.. Bu Bir..

İkinci olarak, aslında yatakta durup kalmak da bi yerde avantaj olabilir. Ne açıdan; şu açıdan:

1-) Rahatça gün boyu telkin dinleyebilirsin, bu senin problemlerini aşmanda büyük oranda faydalı olacaktır..

2-) Özlem Ablanın meditasyonları var, sitede meditasyon bölümünde. Onları indirip dinleyebilirsin, bilinçaltını yeniden yapılandırmanda sana yardımcı olacaktır..

3-) Melankolik - Dramatik müzik ve filmleri bilgisayarından silerek kendini komedi filmlerine (gülmelisin ki, mutluluğun nasıl birşey olduğunu anımsayasın) ve hareketli müziklere mahkûm bırakmalısın.. Bir süre sonra insan istemese de birşeyler yapası geliyor

Başarılar dilerim, güzel olacağına inanıyorum.. Ben inanıyorum, sen de inan..:))
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla