Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2012, 03:58 PM   #1 (permalink)
heromaster
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: https://t.me/pump_upp
Mesajlar: 603
Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Thumbs up İçsel Spiritüel Zeka Olumlamaları

İçsel Spiritüel Zeka Olumlamaları



Alternatif şifa, parapsikolojik bulgular, spiritüel “nasıl yaparım” kitapları ve benzerleriyle meşgul bir dünya’da yaşıyoruz. Bu bilimin, rastgele sayıdaki jeneratörler gibi makinalarla ya da grup-meditasyon aktiviteleri gibi şifa modelleri ile katı fiziksel madde ve zihin arasındaki ilişkiyi, deneylerin sonucunda bilincin etkisini keşfetmeye başladığı bir zaman. İnsanların bir fark yaratmalarının gerektiği ya da dünyayı olduğu gibi bilmekten vazgeçtikleri bir zamanda yaşıyoruz. Bu, Gaia (dünya) ilkesi , morfogenetik alan teorileri ve bilinç alanındaki ilerlemeler gibi ileriyi düşünen kuramların çağı. Bu noktada ahenkli bir dünyayı anlamak ve gelişimine katkıda bulunmak için fırsatlarla dolu heyecan verici bir dönem. Bu yüzden içsel spiritüel zeka denilen şeyi araştırmaya başladım.

Bu İçsel Spiritüel Zeka Olumlamalarını çalışırken içsel spiritüel zekanızın dinamik olduğu ortaya çıkacaktır. Yani uyandırıldığı anda zeka yükselecektir. Örneğin; bilim insanlarının içsel spiritüel eğilimlerinin, onların uyanışlarının bir ürünü olduğuna inanıyorum. Genel olarak içsel spiritüel zekayı uyandırmak, artan spiritüel zeka ile sonuçlanacak ve yaratıcılık, soyut akıl yürütme, sağlık, iyilik, uzun ömürlülük ve duygusal konuların kararlarında veya çözümlemelerinde öngörü değerine sahip olacaksınız.


Bu olumlamalar tıpkı sihirli bir kurşun gibi bilinçaltınıza işleyecektir. Her bireyin kendine özgü seviyesinde açılımlar gerçekleşirken, diğer taraftan bir anın sorunu ebedi varlık çerçevesinde izlendiğinde, sadece problem azalmakla kalmayacak, aynı zamanda tamamen yok olabilirliğine de şahit olacaksınız.


İÇSEL SPİRİTÜEL ZEKA OLUMLAMALARI


* Ben canlı enerjiyim

* Hepimiz biriz
* Tek güçten hepimiz var oluruz
* Bilge, ilimli zeka içimden akıyor
* Uyandım
* Hatırlıyorum
* Aydınlandım
* Bilincim genişliyor
* Benliğim sınırsız ve ebedi
* Farkındalığım açık ve alıcı
* Yaşamla uyum içindeyim
* Mutluluk ve Sevgi benim içimde
* Ben sevgi’nin eseriyim
* Ben sevgi’nin bir armağanıyım
* Olabileceğim tek şey bir lütuf
* Her insanda ve her şeyde Tanrı’yı görüyorum
* Ben koşulsuz sevgiyim
* Herkese koşulsuz sevgi saçıyorum
* Kendimi koşulsuz seviyor ve kabul ediyorum
* Değerliyim
* Sabırlı ve anlayışlıyım
* Yüce benliğimi kabul ediyorum
* İnsanlara, bana davranmalarını istediğim gibi davranırım
* Güvendeyim ve özgürüm
* Şu anı yaşıyorum
* Geçmişi bırakıyorum
* Her gün her şekilde daha iyiye gidiyorum
* İçimdeki krallıkta yaşıyorum
* İçimdeki gücü hissediyorum
* Gerçekçiyim
* Benliğim nihai gerçekliktir
* Dürüstüm
* Mütevazi ve cesurum
* Başkalarına karşı duyarlıyım
* Herkese empati duyarım
* Hayalperestim
* Rüyalarım benimle iletişim kurar
* Rüyalarımı hatırlarım
* Kendime saygı duyarım
* Herkese saygı duyarım
* Şu anı yaşıyorum
* Her gün neşem artar
* Güçlü bir hayal gücüm var
* Kolayca gözümde canlandırabilirim
* Canlandırmayı güçlendirmek için hayal gücümü kullanırım
* Neşe, mutluluk, sağlık ve sevgi yaratırım
* Gerçekleştirdiklerim çabucak fark edilir
* Değişim gelişimdir
* Değişimi kabul ederim
* Her şeye hayranlık duyarım
* Her şey bana ilham verir
* Yaratıcılık doğaldır
* Yetenek ve becerilerim her gün artar
* Her şeyi yapabilirim
* Ben bir dahiyim
* Odak ve konsantrasyon konusunda uzmanım
* Ben bir şifacıyım
* Kendime güvenirim
* İzlenimlerime güvenirim
* Her şeyde bir kutsallık görürüm
* Sevgi her şeyi iyileştirir
* Ben neysem oyum
* Bedenim güçlü ve sağlıklı
* Zihnim keskin ve uyanık
* Bağışıklık sistemim harika bir şekilde işliyor
* Beden fonksiyonlarım uygun seviyede
* Sağlık ve iyilik benim
* Ben sağlıklı ve canlıyım
* Güvendeyim
* Rahatım
* Emniyetteyim
* Başarılıyım
* Benliğim zenginleşir
* Huzur, uyum ve dengeye sahibim
* Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler ve öyle!

Eldon Taylor

Zihin Programlama / Holografik Beyin Teknikleri


NOT

Bu çalışmanın Geleneksel olumlama çalışmalarından bir farkı yoktur. Kişi 3 hafta – 2 ay zaman aralığında, kendisine göre seçtiği 1 olumlama veya 2-3 olumlama ile isteğe göre daha fazla olumlama ile çalışabilir.

Akşam yatarken ve özellikle sabah ilk gözlerimizi açtığımızda bu olumlamalar yapılırsa, verimliliğini arttırmış oluruz. Olumlamayı hafif ve ahenkli bir tonlama ile kulağınızın duyabileceği düzeyde tekrarlayınız.


Gün içinde karşınıza çıkan olumlu-olumsuz olaylar ve/veya deneyimler karşısında bu olumlamaları hatırlayarak, tıpkı askıdaki bir elbiseyi üzerinize giydiğiniz gibi hatırlayıp içinizden tekrarlayın.


Gün içinde bu olumlamalara tutunmamızın sebebi, trans halimizden çıkmamızı hedefler. Trans halini uzun, kısa, yaygın ve devinimli olarak hayatımızda oluştururuz. Mesela, yemek yerken, televizyon seyrederken, kitap okurken, yürürken, iş yeri yaratımı, aile kurma olgusunda da trans halinde oluruz. Bu hal bilinç düzeyindeki bir sonraki uyanışa kadar geçerliliğini korur. Örneğin; “buradan kaç kere geçtiğim halde bu binayı görememişim” bu bir trans halidir, akabinde bir uyanıştır. Bu noktada çalışmayı çerçevelersek gün içinde bile aklınıza gelebilecek bu olumlamalar, deneyimlediğiniz hayatı size daha kaliteli ve farkındalık dolu geçireceği bir gerçektir.


Varsayalım ki, bu çalışmayı yapmak sizin deneyimlerinizi hızlandıracak ve yaşam kalitenizi yükseltirken bir yandan da farkındalığınızı ve trans halinizden çıkış sürelerinizi uzatacaktır, ne hissederdiniz? Bu deneyim, siz isterseniz, hayatınızı değiştirecek mi bilemiyorum. Sadece bu uygulamayı yaparken, hissettiklerinin farkına varıyor olacaksın. Büyük ihtimalle, bu çalışmayı deneyimlemeyi seçtiğinde içsel derinlikle ve daha derinlikle karşılaşacağını biliyorsundur. Sonuç olarak İçsel Spiritüel Zeka Olumları içinde gizli olan bir değer bulacaksın…

Şimdi!..

Sevinç Gürsözer

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla