Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2012, 11:19 PM   #8 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Bıktım Bu Ailemden ..!!!

Baban aynı babam gibi. Ben bu durumu aşmak için senin yaşlarındayken izin almadan gitmeye başladım. Ama şöyle sadece haber veriyordum. Gelmişim kaç yaşına izin almak da zoruma gidiyordu ayrıca. Diyelim konser var. Arkadaşlarla konsere gidiyoruz. Şu şu saatte dönecek veya şurada kalacağız. Eğer onun isteklerini dinleseydim çok mutsuz olurdum.

Kendime ve arkadaşlarıma güvendim. Çok şükür hiç bir zarar görmedim. Ama daha iki gün tanıdığım insanlarla da öyle planlar yapmadım evlerinde kalmadım. Dikkat etmek gerekir şekercim. Malum iyiler kadar kötüler de var.

Ama özgürlüğü kazanmak değerli. İçimdeki asiyi hiç bir zaman öldürmedim. İstediğim özgürlüğe çok çok yakınım.

Şimdi üzülme. Üzülmek sana kâr getirmez. Ama ısrarcı ve kararlı ol.

Yazık ki işi abartıp aile içi şiddete bile götürebilecek babalar var. Ona da dikkat et.

Evde abla veya anne gibi bir müttefik iyi olur. Bir de yakın yerlerden uzaklara doğru haber vermeye başla. Eşref saatlerini kolla. Asla bağırıp çağırma. Kararlı ve sakin bir dille düşünce ve duygularını ifade et.

Aklıma bu konuda olumlama gelmiyor ama düşünerek yazılabilir. Olumlama yaz bu konuda olumlu kalıp kullanmaya dikkat et bizimle de bir başlık açıp paylaş en doğrusunu bulmaya çalışırız tatlım. :) Hem diğerlerine de faydan olur.

İçimizdeki büyümeyen çocuktan kaynaklanabilir. Büyümeyi reddeden çocuk ve iyi çocuk. Büyümeyi reddediyorsan sorumluluk almıyorsun ve içindeki iyi çocuk da sevilmek için her söylenene itaat ediyor. Sonuç malesef mutusuzluk. Bunların farkında ol ve değiştirmeye çalış.

Her şey gönlünce olsun.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla