Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2012, 06:25 PM   #4 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yaşayan Ölüydüm...Ta ki 2012 ye kadar ...

Daha önceleri böyle olması yine böyle olacağı anlamına gelmez. İnanın bana ben de eskiden yeni girdiğim ortamlarda çok fazla çekingen olurdum. Şimdi ise gitmeden önce nasıl olmak istediğimi hayal ediyorum ve öyle de davranıyorum. Misal dershane ortamında gayet iyiydim ve fazlasıyla kendime güvenliydim. Hatta o kadar ki bir çok sefer etrafımdakilerden öyle olduğuma dair geri dönüt aldım. Evet bazen panik olup stresi hissettiğim anlar da olmuştur. Önemli olan kafamda benim bunları aşmak için niyetli olmamdı. Değiştiğin açık sevgili milan yeni ortamlara girip daha kısa sürede uyum sağlamaya çalışmalısınız. Şimdi yapmanız gerekenin bu olduğuna yürekten inanıyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla