Konu: Diziler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2012, 11:53 PM   #13 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Diziler

Bugün tesadüfen keşfettiğim dizi "TOUCH". Soluksuz izledim ilk iki bölümünü. Olaylar arasındaki bağlantılar etkileyiciydi ve senaryonun nereye gideceğini kolay tahmin edemememiz benim için diziyi çekici kılan diğer bir özelliği. İlk sezonu yayınlanmış olan dizinin ekim ayında ikinci sezonu izleyici ile buluşacak. Diziyi anlatacak kelime bulamıyorum sanki şu an. Kaderin ne olduğunu biz her zaman göremiyoruz yaptığımız şeylerin sonuçları ne oluyor bilemiyoruz. Bu dizi de her işte olan hayrı farklı bir yolla gösteriyor. İzlenesi bir dizi.


Konu:Dul olan Martin Bohm (Kiefer Sutherland), otistik olan ve konuşamayan 11 yaşındaki oğlu Jake ile zorlu bir hayat yaşamaktadır. Kendi dünyasında yaşayan Jake, babası Martin'in dahi kendisine dokunmasına izin vermeyen, kullanılmayan telefonları ustalıkla söküp parçalarını kullanabilen özel bir çocuktur. Okulda uyum sorunları yaşayan Jake ve babasına yardımcı olabilmek için, mesleğine yeni başlamış sosyal hizmet görevlisi Clea Hopkins devreye girer ve ailenin yaşamına dahil olur. Olaylar ise Martin'in, oğlu Jack'in özel bir yeteneğe sahip olduğunu anlamasıyla başlar. Jake'in özel yeteneği; olacak olayları önceden bilebilmesidir. Ancak bunları sözlerle değil sayılarla babasına aktarmaktadır. Artık Martin için sayıların sırrını çözme vaktidir. Martin'in yardımına koşacak kişi ise özel çocuklarla ilgilenen profesör Boris Podolsky'dir (Danny Glover)

İlk sezonu buradan izleyebilirsiniz:

Touch izle
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla