Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2012, 07:56 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Nasıl Bir Rüya Bu Yardımcı Olun Arkadaşlar :SSSS

Çok fazla imge var rüyanın içinde bir çok şey üst üste sanki. O çocuk senin içindeki çocuk ve sen ona acı çektirilmesine göz yumuyor olabilirsin. Kurban arketipinin tıpkısının aynısı. Ve sen onu gördün. Ne bir kurban olmayı seçmeliyiz ne de hep acı çeken çocuk imajına sığınmalıyız. Büyümeliyiz ve yaşadıklarımızın nedenlerini keşfedebilmeliyiz.

Şu eski sevgili mevzunda kendine neden bu kadar acı çekmek izin veriyorsun? Yerinde olsam yeni ve kararlı bir başlangıç yapmak, geçmişin üzerine sünger çekmek için bulunmaz bir fırsat gibi kabul ederdim bu rüyayı. Ben bazen saf bilinçaltındakilerden çok daha fazlasını anlattığına inanıyorum bir rüyanın. İçinde bir yerler sıkıntıdan kurtulmayı istiyor nasıl yapacağını da biliyor belki. Ama bastırmak, ama kaçmak değil tamamen kurtulman gerek. Yine de içinde iyileşme çabasının olması iyi. Seni bırakmayan şeyler var unutmanın önünde engel. Sana onu hatırlatan şeyler mi var acaba? Artık ödediğin bedel yeter bence yeni bir başlangıç ve tertemiz bir sayfa açma zamanıdır.

Rüyan çok karışık içindeki düğümleri çözersin inşallah artık. Bu satırları okuduğumda içimden geldiği gibi yorumladım. Hakkında hayırlı olan, gönlüne göre güzel olan şeyler gerçeğin olsun.

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla