Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2012, 02:55 PM   #1 (permalink)
UqUr
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 76
Tesekkür: 76
82 Mesajinıza toplam 330 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UqUr will become famous soon enoughUqUr will become famous soon enough
Wink Ücretsiz Meditasyon ve Hipnoz Mp3'leri Arşivi

Herkese Tüm Sevgimle Merhaba,

Yaklaşık 7-8 yıldır sesler ve meditasyonlar ile ilgileniyorum. Bu zamana kadar pek çok çalışmayı arşivimde topladım. Önceleri bunları kendi blogumda paylaşıyordum ama herkesin yararlanabilmesi için şimdi burada paylaşmayı uygun görüyorum. Paylaşacaklarım arşivimin çok küçük bir kısmı olacak çünkü telif hakkı olan çalışmaları sunmayacağım ve forum kurallarına aykırı olduğu için ekstra subliminal çalışmalarını da veremeyeceğim.

Ücretsiz Meditasyon ve Hipnoz Mp3'leri Arşivi

Hipnoz Mp3'leri Serisi
Bu seri içerisindeki mp3'ler duyulur, hipnotik telkinler içermektedir.

Hipnoz ve Meditasyona Giriş
Öncelikle hipnoz ve meditasyon gibi kavramlarla yeni ilgilenmeye başlayan arkadaşlarımız için bir çalışma sunayım. (İlgiliyseniz de dinlemenizde büyük fayda var.) Bu mp3'te trans halinin nasıl olduğundan, faydalarından bahsediliyor ve 10 dakikalık minik bir hipnoz seansı uygulanıyor.
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hoşgeldin Sağlık
Bu mp3, hastalığınız sürecinde kendi kendinizi iyileştirmenizi sağlayıcı telkinler içeriyor. Asıl tıbbi tedavi yöntemlerine ek olarak kullanmanızı öneriyorum.
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Özgüven ve Motivasyon Telkinli Hipnoz Mp3'leri
Arşivimizin bu kısmı, özgüven ve motivasyon telkinleri içeren mp3'leri içeriyor. Sizlere 3 adet ücretsiz harika hipnoz çalışması sunuyorum.
1. ÇALIŞMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
2. ÇALIŞMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
3. ÇALIŞMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ders Çalışma ve Başarı İçin Hipnoz
Sınav hazırlığındasınız ama canınız hiç ders çalışmak istemiyor mu? Self Hipnoz seansları ile evinizin rahatlığında kendinizi motive edebilirsiniz. OKS, LYS, KPSS, ALES vb. tüm sınavlarda ihtiyacınız olan motivasyonu hipnoz CD'leri ile sağlayabilirsiniz.
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Düşüncelerinizi Temizleyin
Temizlemek, kötü şeylerden arındırmak demektir. Biz de bu mp3 yardımı ile zihnimizi bize sıkıntı veren tüm olumsuz şeylerden, tüm sıkıntılardan arındıracağız. Geçmişin kölesi olmak zorunda değiliz. Haydi! Temizlik zamanı!
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yaşam Sevinci
Hayatın hızlı temposu içerisinde çoğu zaman kendimizi çok yorgun, yalnız ve mutsuz hissedebiliyoruz. Oysa bunların hiçbiri gerçek değil. Yaşamda "iyi" de "kötü" de bir aradadır. Önemli olan bakış açımızı değiştirmek ve hem bilinçaltımızı hem de bilinçli zihnimizi olumlu şeylere odaklamaktır. Bu mp3'ü dinledikçe, kendinizi çok daha mutlu, rahatlamış ve özgürleşmiş hissedeceksiniz. Yaşamak sizin için çok daha keyifli bir hal ve armağan anlamını alacak. Mutluluk uzaklarda değil!
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bilinçaltı Ormanı
Bilinçaltınızın engin derinliklerine doğru huzur dolu bir yolculuğa hazırlanın. Sadece sizin girebildiğiniz, size özel bu yerde, kendinizi yeniden keşfedin.
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Astral Seyahat Hipnoz Mp3'ü
Aslında "astral seyahat" değil, doğrusu "astral projeksiyon"dur; çünkü astral seyahat, bedenden ayrılmadan farklı yerlerde bulunabilme özelliğini ifade eder. Ama konumuz bu değil, mp3'ün özelliğinden bahsedeyim. Bu mp3'ü tercihen gece uyumadan önce sırüstü yatarak dinliyorsunuz. Projeksiyon için gerekli bilinçaltı düzenlemesini sağlıyor.
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Meditatif Sesler Serisi
Bu seri içerisindeki mp3'ler, meditasyonlarınız sırasında kullanabileceğiniz telkin içermeyen meditatif seslerden oluşmaktadır. Bazıları telif hakkı olmayan müzikler içerebilir. Konusuna uygun olanları ders çalışma gibi faaliyetlerde dinleyebilirsiniz. Sakin ortamlarda dinlemenizi öneriyorum. Sessizliğin olmadığı ve spor gibi fiziksel aktivelerin uygulanacağı ve araç kullanacağınız anlarda dinlemeyiniz.

Dalgalar
Meditatif bir müzik eşliğinde kendinizi dalgaların akışına bırakın. Bırakın her gelen dalga ruhunuza güç versin ve tüm olumsuzlukları alıp sizden çok uzaklara götürsün, temizlesin.
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yüksek Meditasyon
Bu meditasyonu forumda daha önce de vermiştim. Zihninizi tam anlamıyla susturmak için oldukça etkiliydi.Özellikle obsesyon durumlarında zihin frekansları ile bedensel ve ruhsal gevşeme sağlıyor. Aşırı gevşemenin tembellik ve uykusuzluk oluşturmaması için günde yarım saatten fazla dinlemeyiniz!
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Düşler Ülkesi
Hepimizin kimselere anlatamadığı, hayalinde kurduğu düşler vardır. Bu mp3, sizi düşlerinizin dünyasına doğru mistik bir yolculuğa çıkaracak.
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Matrix'e Giriş
Gerçeğin ötesine geçmeye ne dersiniz? Çok ilginç frekanslar içeren bu mp3'ü -hiç ışık gelmemesi için- gözünüzü bağlayarak yatağınızda sırtüstü yatarak dinleyiniz. Bu mp3'ü daha önce dinlettiğim arkadaşlarım, özellikle sonlarına doğru tarifsiz duygular yaşadıklarını belirttiler.
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

UqUr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla