Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2012, 09:17 PM   #7 (permalink)
kinetix
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: hayatımdaki olumsuzlukları uzaklaştıramıyorum.

Merhaba, Kolaygelsin.. Hayatınızdaki zorlukları anladım Allah kolaylık versin, ne kadar zormuş ben anlıyorum.. Yaşadıklarınızın aynısını birebir yaşayan insan tanıyorum.. Kısa kısa özetleyeyim, belki bir faydası dokunabilir.

İki küçük çocuklarıyla beraberlerken bir kadın kocası tarafından kavga, dövüş, küfür ve aşırı hakeretlere maruz kaldıktan sonra baba evine tekme tokat gönderilen bu kişi namuslu iffetli bir aile kızıydı. Çocuklarıyla bir süre baba evinde kaldı ama olmadı. Geri döndü kocasının evine, aldatıldığı insan o kadar aşağılık bir kadındı ki, bunu anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Ama ne çare ki namus kavramı öyle derin bir kavramdır ki, onu taşıyan bir insan alnını dik tutmak zorunda olduğunun her an bilincindedir. Kocası göz göre göre ve ortalık yerde çok uzun yıllar onu aldattı ve hiç kimseden utanmadı arlanmadı.

Neyse... Yıllar geçti, adamın karısını aldattığı kadın çok çirkinleşti ve özü yüzüne yansıyınca adam pişman oldu bıraktı ve kendi karısının yüzüne hayran kaldı. Şimdi iyi kötü yine beraberler çünkü onların analık babalık görevleri vardır. Mecburiyetleri vardır. İnsani vasıfları vardır.

Hayatla dalga geçmeyi öğrenmek gerekiyor bazen yok yere gülümsemek gerekiyor. Dünyanın karı koca ilişkisinden çok daha fazla ilişkilere (dostluk insanlık gibi) açık olduğunu bilmek gerekiyor.

Sevgi ve saygılarımla..
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla