Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2012, 11:27 AM   #64 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaşam Stratejileri Kartları

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence çok anlamlı.Ne kadar dürüst olursak o kadar biz kazanırız.Bence dürüstlük bir yatırımdır.Arkadan vurmak ve dedikoduculuk hiç hoş bir davranış değil.Değiştirilmesi gereken bir davranış biçimi.
Seçtiğim karttan ders çıkarabilmek bir deneyimdir.Gerçekten oynanan her rolde soru sormak gerekiyor.Çünkü rolü bizler oynuyoruz bir başkası değil.
Güzel bir kart seçmişsin. Bu soruları kendime sorduğumda aldığım cevap oldukça iç açıcı. İnsanların yüzüne söylemeye cesaret edilemeyecek şeyleri arkasından konuşmamak lazım. Hatta düşünmemek lazım ama zaman zaman hepimizin aklına gelebiliyor. Bu durumda bir sorun varsa önce o kişiye söylemek lazım. Söyleyemeyenler kendilerine saklamalılar. Başkalarından duymak pek iyi olmuyor. Samimiyetsiz olmadığım ve hislerimi açıkça ifade edebildiğim için bu özelliğimle gurur duyuyorum.

Birçok kişi sevgi sözcüklerinin arkasına sığınsa da kendilerini ele veriyorlar. Ben sevgimi de kırgınlığımı ve kızgınlığımı da açıkça ifade edebiliyorum. Hepsini yüzüne gözüne bulaştıranlar var. İçtenlikle olmadığı sürece başka bir şey de beklenemez zaten.

Bizzat yaşamın içinde deneyimlemiş biri olarak ben bunun bir yetenek olduğuna inanıyorum artık. Herkesin koruyamayacağı bir meziyet. Bazen aklımdan geçmiyor değil. Öyle olmak daha çok tutuyor diye ama o yol benim yolum değil. Erdemli yaşamak her şeyden daha kıymetli.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla