Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2012, 03:34 PM   #122 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Küçük Şeyler'den Alıntılar

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sonuna yetişmişim ama olsun beş dakika bile yetti. Benim yetiştiğim yerde sevgi üzerine yine çok güzel şeyler anlattı. Zerynthia kedicikleri anlattı evet . :)) Kedilere nankör diyor insanlar. Biz öyle dediğimiz için mi öyleler? Yok mu nankör olmayan kediler? Her canlı değerlidir. Sevgiyle yaklaşmasını bildikten sonra.
Benim korkum biraz daha farklıydı. Küçükken kedi kovaladığı için korkuyordum kedilerden. Yurtta da zor zamanlar yaşamıştım bu nedenle. Ama nankör olduklarını hiç düşünmedim kedilerin ya da başka hayvanların. Mesela kara kedilere de uğursuz derler ama ben bayılıyorum onlara. Belki dokunanıyorum, kucağıma alıp sevemiyorum ama aslında hayranlık besliyorum ve çok seviyorum uzaktan da olsa. Hepsi bir baladır, candır.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla