Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2012, 12:39 PM   #66 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Hızla Forma Sokan Fitness Egzersizleri

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok harika egzersizler aralarında pilates ezgersizlerine benzeyenler de var. Spor yapanlar insanlar için ilham verici hareketler. Ayrıca esneme hareketleri güne iyi bir başlangıç yapmak için ideal hareketler. Ben en çok esneme egzersizlerini seviyorum. Bana müthiş bir enerji ve zindelik veriyor. Yine esneme egzersizleri boy uzatmak isteyenler için de faydalı olacaktır. Sabah güne sporla başlamak insanın o gün için çalışma verimini arttırıyor ve spor bildiniz gibi mutluluk hormonu salgılamamıza da neden oluyor.

Bu arada dambıl ile olan hareketleri yapmak isteyenlere tavsiyem 2 adet 500 mL lik su şişelerinin içine kuru baklagil veya boncuk, taş, misket artık elde veya yakında ne varsa konularak çalışılabilir. Başlangıçta su da olur ama biraz daha ağırlaştırmak isteyenler için daha ağır bir şeyle doldurulmalı. Özellikle bilekleri ince ve hassas olanlar dikkatli kullanmalı ve güçlendikten sonra ağırlığı arttırmalı.

Sevgili vittoria è nostra hala devam ediyor musun spora? Emeğin için çok teşekkürler.

Herkese sağlık ve spor dolu günler dilerim.
çok teşekkür ederim güzel yorumun için.su şişelerıne boncuk vs doldurma tavsıyene bayıldım el bıleklerım ve kollarım cok gussuzdur onları bıraz kuvvetlendırmek fena olmazdı. dambıl olan kartları atlamak zorunda kalıyordum senın tavsıyenı denıyecegım.

şu an için spor yapmıyorum. ben spor olarak yuruyusu daha çok seviyorum bu kartlarıda yuruyus yapamadıgım zamanlar uyguluyordum. şu sıralar koşturmacadan en az spor yapmış kadar oluyorum. ama kısa zamanda esneme egzersızlerıne tekrar baslamak ıstıyorum. cunku pılates denemek ıstıyorum. pılatese gecıste kolaylık saglar esneme egzersızlerı dıye dusunuyorum.

sevgilerimle:)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla