Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2012, 07:32 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart

Bence de telkin dinle. Neden heyecanlandığını keşfetmeye çalışmalısın. Bak her sınav kendini deneme fırsatıdır. Ne biliyorsak biz süre içinde en verimli bir şekilde bildiklerimizi ortaya koymaya çalışıyoruz. Kesinlikle konu eksiklerini gidermelisin. Sakın deneme sınavlarına girmemezlik etme. Heyecanın arrtıkça derin derin nefesler al. Stresle başa çıkmak için nefes egzersizleri çok iyi gelir. Bu yazıyı mutlaka okumalısın:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...engeliyor.html

Bir soru sana zor mu geldi atla o soruyu daha yapabileceğin çok soru var. Takılıp kalmak zamanı verimli kullanmana da engel olur. Sanırım bu konuda herkes benzer tavsiyeler verecektir. Ama emin ol bu sorunu aşabilirsin. Heycan makul değerde kaldığı zaman iyidir. Ama sana engel oluyorsa sen onun meydana gelmesine engel olmalısın bir şekilde.

Bir de denemeden denemeye sorular farklılık gösterebilir sen gerçekten çalıştın ama biraz daha zor bir denemeyle karşılaşmış olabilirsin bunun moralini bozmasına izin verme çalışmaya devam et. Emeklerinin karşılığını sakin kaldığın sürece alacağına eminim.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla