Konu: Ho'oponopono
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2012, 10:12 PM   #14 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Ho'oponopono

Kitabı henüz okumadım ama bir iki haftadır ciddi düşündüğüm ve ufak ufak uygulamaya çalıştığım bir yöntem. Benim bu yöntemle ilgili okuduklarımdan ve izlediğim bir kaç video dan yola çıkarak kullandığım kalıplar şöyle:

Seni seviyorum.
Özür dilerim.
Beni affet.
Teşekkür ederim.

Bu 4 kalıbın başında olumsuzlukla ilgili şeyi düşünürüm genelde o konu ile ilgili söylediğim bellidir zihnimde bazen sesli olarak da dile getiriyorum. Şu konu ya da şu durum için bu 4 kalıp cümleyi kullanıyorum. Bence öncelikle kendimizi olumsuz duygulardan uzaklaştırıyor sonra da olumsuz durumu ya da etkileri bizden uzaklaştırıyor. Ben öyle olmasını seçiyorum. İşe yaradığını hissediyorum. Daha söylediğim anda bile kendimi daha iyi hissediyorum. Bir hafiflemişlik hissi oluyor. :))

Zero Limit kitabını da en kısa zamanda okuyacağım.

Aslında daha önce forumda bu yöntemle ilgili bir grup çalışması da yapılmış. Belli bir saatte bir sorun belirlenerek o konuyla ilgili bu yöntem uygulanmış. Aşağı yukarı 2 ay kadar sürmüş bu çalışmalar. İstersen bir de o başlığa göz at. Belki biz de yeniden böyle bir çalışma yapabiliriz. İşte burada epey de uzun. :))

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nma-hatti.html

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla