Konu: Twitter
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2011, 02:32 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Twitter

Kaç kişi var ki burada twitter kullanan? Twitter aktif paylaşım yönünden iyi olsa bile geriye dönük pek faydalı olmaz düşüncesindeyim. Facebook da aynı şekilde öyle. Face ve twitter'ın en büyük avantajı herkesin, her yerde telefonları aracılığı ile girebilmesi olsa da paylaşımlar forumda olduğu sürece daha kalıcı oluyor. Oradalarda günlük paylaşımlar yapılabilir.

Mesela her yeni güne 1 başlığı, bugün ne için şükrettiniz, olumlama kutumuz, kendini takdir etmek gibi paylaşımlar.

Sevegili YESHAPPY senin twitter sayfası istemen için en büyük nedenin nedir? Aslında ben de facebook sayfasının biraz daha aktif olsa daha çok insana ulaşılacağı kanısındayım ama zaten forumda bir sürü üye var ve hergün yenileri ekleniyor. Tv programları aracılığı ile de seslerini duyurabiliyorlar. Sanırım o nedenle fazla üye kaygısı olunmadığı için face ve twitter gib sayfaların üzerine düşülmüyor.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla