Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2011, 12:09 PM   #15 (permalink)
karavan
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: tırnak yemeye son

Alıntı:
spawnix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yıllardır bu illetten kurtulmak benim için kolay olmadı çok düşündüm bunu nası başarabilirim diye ve aklıma şu yöntem geldi kendimi cezalandırma yöntemi en iyi çözümün bu olduğunu düşünüyorum.
öncelikle tırnaklarınıza bakmamaya çalışın veya onların olmadığını düşünün bu size kalmış ve sakın tırnaklarınıza dokunmayın oynamamaya çalışın beyin sizden hep aksini isticektir istem dışı olsada kayııcaktır eliniz o yüzden aklınıza geldiği an çekin elinizi. eğer sizi rahatsız eden bi yer varsa tırnak makasıyla halledin sakın ağzınıza elinizi götürmeyin ve bunu kural haline getirin tamamen beyinle bitirilecek bi alışkanlık bu. son olarak istem dışıda elinizi ağzınıza götürdüğünüz takdirde bile elinize diğer elinizle çok sert şekilde vurun gerçekten acıtın elinizi beyin bunun bir suç olduğunu algılamalı kendinizi bu konuda affedici davranmayın lütfen gerçek bir disiplin altında bu yöntemleri uygulayın. inanın bu illetten kurtulursunuz ben bu sayede başardım.. acı ojede kullananlar var ama onların unuttuğu en büyük hata işin beyinde çözümlenmeden bunu çözmeyi planlamaları.. beyin ve suçluluk, hata ilişkisi bu yöntemde çok önemli bir yer tutuyor umarım faydasını görürsünüz
Merhaba,

Bana sorarsanız olaya yanlış bir yerden bakıyorsunuz.
Hiçbirşey sebepsiz değildir.Herşeyin bir oluş sebebi vardır.
Sizin tırnak yemenizin sebebi nedir? Bunu hiç düşündünüzmü.Esas yapmanız gereken bu sebebi ortadan kaldırmaktır.
Tırnak yemenin arkasında "düş kırıklıklar,Kendini yiyip durma,Genelde anna ve babanın inadına yapma" duyguları gizlidir.
Siz bu duygularınızı değiştirmedikçe istediğinizi yapın bundan vazgeçemiyeeksiniz.Geçseniz bile buna denk bir başka problemle bu duygularınızı dışa vuraaksınız.
Dilerseniz bu konularda size yardımcı olabilirim.
__________________
Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla