Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2011, 10:15 PM   #3 (permalink)
fersul

Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
fersul is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sizin Fobiniz Hangisi?

bende boğulma korkusu var.bu sebeple yüzme öğrenemedim.şu anda yüzme kursuna kayıtlıyım ama suyun içinde ayak çırpmaktan başka birşeye cesaret edemedim. havuzun kenarını bırakamıyorum.hocanın bağırmaları ise bu konuda daha da bana geri adım attırıyor.bu hafta cumartesi-pazar tekrar kurs var bakalım.kendime sürekli telkinde bulunuyorum ama yüzme korkusu olanların yanında tutulduğumdan daha kötü oluyorum.en son sadece ayak çırpmaktan belimi incittim ve yarım saat havuzun dışında oturdum.bu kursa çok para verdim.ama hoca dahil bana benden başka yardımcı olacak kimse yok.üstelik eşim çok iyi yüzmesine rağmen,bana yüzmeyi öğretmenin en iyi yolunun beni suya zorla çekmekten geçtiğine inanıyor.bu sebeple insanların içinde çok zor anlar yaşıyoruz.çığlıklarımı herhalde sahilin diğer ucundan duyuyorlardır.eşime durumumu da bir türlü kabul ettiremedim.onun da bu yaz üstüme gelip çığırımdan çıkacağım anları tekrar yaşatmaması için bu korkumu yenip yüzmeyi öğrenmem lazım.çok çaresizim.günlerdir ağlıyorum.LÜTFEN YARDIM EDİN.
fersul isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla