Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2011, 12:40 AM   #166 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Elindeki Kitap

Şuan okumakta olduğum kitap Kibarca İkna Sanatı Sözlü Dövüş. Kitabın yarısını filan okudum şuanda. Ama şimdilik izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Önce hoşuma gitmeyen noktaları söyleyeyim.

Ben bir kitapta çok fazla "Bu kitapta şunu öğreneceksiniz.", "bu kitapta anlatılanlarla artık bundan kurtulacaksınız" gibi ifadeler görmekten hoşlanmam. Hadi bir kere iki kere yazdın diyelim okuyan da okuduğunu anlıyordur heralde 40 kere aynı şeylerin yazılması hoşuma gitmez. Adam lafı dolandırmış dolandırmış hep aynı yere gelmiş. Bu kitapta aklınıza gelenleri dilinizin ucunda tutmayı öğreneceksiniz diye çok fazla cümle var. Bu cümlelerden konuya giremiyor bir türlü.

İlk başta kitap bundan ibaret diye düşünmeye başlamıştım artık. Hiçbir şey anlatmıyordu. Neyse şimdi arada az da olsa detaylar vermeye başlıyor. Hatta bazı yerler gerçekten çok hoşuma gitti ve değişik bilgiler öğrendim. İşe yararlılığını denemeden bilemem. Ama arada gerçekten hoş bilgiler paylaşıyor. Bazı cümleler gerçekten çok etkiledi beni. Bir de özellikle insanların öğrenme biçimleriyle ilgili çok hoş bir noktaya değinmişti. İçinden beğendiğim kısımları belki bir ara eklerim siteye.

Bir de önceki okuduğum kitap Sevgi Bağı gerçekten çok güzel bir kitaptı. Belki de konu olarak okuduklarımdan çok farklıydı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim Sevgi Bağı'nı. "Gözleri olmayan bir kediden hayata dair ne öğrenebiliriz?"in yaşanmış örneği...
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla