Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2011, 11:46 AM   #52 (permalink)
elisya
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Ben bu mucizeyi her gün yaşıyorum.. :)

Bir kez Reiki’yi aldıktan sonra varlığı, yaşamınızın her alanında daha fark edilir hale gelecek. Bunu bir iç huzur yada bütünlük duygusu; bedeninizi saran bir battaniye gibi enerjinin varlığı; sevgi yada bedeninizden akan bir enerji biçiminde hissedebilirsiniz.

Bazen kendiliğinden açılır yada daha güçlü bir hale gelir. Biz bir geçit, bir kanal oluşturarak bu şifalı enerjiyi başkalarına yardım etmekte kullanırız.

Reikinin daha güçlü geldiğini hissedince beş-on dakikalık Reiki Molası vermek iyi bir fikir olabilir. Reiki ile oturun sizi sarmalasın ve onu hissedin. Enerjinin bedeninizin bir bölmünde yoğunlaştığını hissederseniz ya da bir sorun ile ilgili özel duygu ve düşüncelere kapılıyorsanız, rahatlamaya çalışın ve Reiki’nin sizin için çalışmasına fırsat tanıyın. Bedeninizi ve zihninizi izleyin ve ortaya çıkan duygu, düşünce ve enerji her neyse kendinizi fazla kaptırmayın. Enerji bedeninizde aksın ve dengeli , açık, doğal hissettiğiniz bir biçimde çıkıp gitsin.

Kendinizi bu biçimde açabilir ve buna güvenirseniz sorunların yanıtları kendiliğinden ortaya çıkacak ve mesele sizin bilinçli olarak çözmeye çalışmanızdan ya da duygusallıkla kendinizi kaptırmadan daha kolayca çözülecek. Bu doğal bırakma ve rahatlama süreci, her stresli durum için işe yarayacaktır. Hatta çok uzun zaman önce olup bitmiş olaylar bile duygusal , zihinsel yada fiziksel olarak yeterince iyileşmemişlerse bu yolla iyileşirler.
Biraz çaba ile Reiki’nin sorunlarınızı ne kadar çabuk çözeceğine ve durumu ilgili herkesin yararına değiştireceğine şaşıracaksınız.


Reiki - Yeni başlayanlar için- David F. Vennells
__________________
Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN...
Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla