Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2011, 06:57 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kafam karıştı yardım lütfen..

Merhabalar,

Etki görmek için 21 gün kesintisiz dinleme önerisinde bulunanlar nedense telkinlerin iade süresini 7 günle sınırlı tutmuşlar. Madem 21 gün dinlenmek zorunda neden 7 günle sınırlı iade etme süresi diye sormak lazım öncelikle. :)

Öyle bir şey bu sitedeki telkinler için geçerli değildir. Bu konuda daha önceden açıklama yapmıştım sitede de zaman zaman böyle önerilerde bulunan üyelere rastladığım için. 21 gün kuralı genellikle bir davranışın alışkanlık haline gelmesi için düzenli yapılması gereken süredir. Olumlamalarda da kullanılır. Telkinler davranış değişikliği amacıyla hazırlanırlar.

Sitede Atakan bey tarafından da böyle bir tavsiyeye rastlamanız mümkün değildir. Dinleme ve tekrar sayısı etki görme açısından önemli elbette ancak telkinleri aralıksız 21 gün dinleyin demek telkin dinlemeyi alışkanlık haline getirin demekten farksızdır. Bu da yanlış ve şahsi olarak etik bulmadığım bir öneridir. Bizim amacımız üyelerin telkinlerden faydalanmasını sağlamaktır. Alışkanlık haline getirmeleri gibi bir amacımız yoktur. O nedenle kafanız karışmasın. Buradaki kullanım önerileri yeterlidir.

Uzun zamandan beri gördüğüm en mantıklı ve sorulması gereken sorulardan biriydi. O nedenle size teşekkür ederim.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla