Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2011, 04:05 PM   #3 (permalink)
ecot640
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 113
73 Mesajinıza toplam 174 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecot640 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kilolarımı nasıl bırakacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin

Dediklerinde cok cok haklısın ne diyecegimi bilemiyorum. o kadar mutlu oldum ki . beni tam anlamıyla tanımıyorsun mesela ama yine de yazımı okuyup , uzun ve kapsamlı bir cevap verip beni iyileştirmek icin caba sarfediyorsun. en yakın arkadaslarım, hatta annem bile bunu yapmıyor . bu o kadar iyi hissettirdi ki .
34 beden benim icin cok da yüksek bir hedef degil cünkü yapım zayıf ve zaten şu an 38 bedenim. mutlu oldugum hiç birşey yok derken de birçok şeyden keyif almadıgımı belirtmek istemiştim. neden böyleyim bilmiyorum ben 2-3 sene öncesine kadar cok mutlu , hayat dolu biriydim. eski fotograflarıma bakıyorum da yüzüm hep ışıl ışıl parlıyor. şimdiyse ölü gibiyim. bembeyaz, soluk asık bir yüz görüyorum aynada. en ufak bir ' yaşam ' belirtisi yok gibi.
telkinleri dinlemeye baslayacagım . işe yarayacaklarını bildigim halde neden geciktiriyorum anlamıyorum. kendime acı cektirmek mi hoşuma gidiyor acaba? kendimle ilgili bilmedigim o kadar şey var ki .
son 3 yılda gerçekten beni üzen bir çok olay yaşadım. büyük ihtimalle kilolarımı tutan asıl şey o sorunlar. belki de hala atlatamadım onları. belki de kilolar bana kendimi güvende hissettiriyor . belki de bilinçaltım zayıf insanları güçsüz, küçük insanlar olarak görüyor. nasıl atlatırım bilmiyorum
ecot640 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla