Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2011, 10:37 PM   #10 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Ney Üfleme Teknikleri

Alıntı:
gülücan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben de ney öğrenmek isteyenlerdenim.eşimden hediye ney istedim..bizim hediyeler böle sipariş üzerine:)ama yapabilirmiyim dersiniz çok uğraş istiyor mu? ya da belli bir yaştan sonra zormu?kemanıda çok severim ama ney daha özel benim için.olumlu bişiler yazın lütfen tabi yapabilirsin falan gaza geliyim biraz:):)
Yapan nasıl yapıyor? Ney kullanmayı bilmiyorum ancak eminim çok güzel bir şekilde çalabilirsiniz. Uğraş gerektiriyorsa da uğraşırsınız. İstediğiniz, sevdiğiniz bir şey için çaba göstermeye değecektir. Yaş olayı tamamen hikaye... Ben 23 yaşımda Klasik Bale'ye başladım ve kimseye yapabilir miyim diye sormadım. Herkes negatifti çünkü. Yetişkin biriyim ve insanlar çocuklarını 4 yaşında göndermeye başlıyor. Ancak ben çok memnunum. Hayatımdaki en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla her konuda insanların düşüncelerine çok bağımlı olmamak lazım. Yapamazsın, aman çok zor diyen olursa dinlemeyin. Öğrenmeye başladığınızı duyunca bir anda değişir o cümleler.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla