Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2011, 09:30 PM   #7 (permalink)
cadi_bm
Yüzbaşı
 
cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 700
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: Sebebini biliyorum ya çözümü ;)

Alıntı:
planner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu laf sanırım bana.:)

İnanın durumum sizden iyi değil. Maddi olarak berbat durumdayım. Borçlarım (sahipleniyorum, evlenerek eşimin borçlarıyla da evlendim çünkü) sürekli artıyor. Gelir sabit gider belirsiz. İhtiyaçtan öteye tek bir lüksümüz yok.:) Senelerdir kazancımı borçların faizlerine ödemekten gınalık geldi. Daha sayayım mı? Bence saymayayım, çünkü maddi olduğu kadar bir de sağlıkla ilgili çok ciddi sıkıntılarım var. Hiç kimsenin moralini bozmak niyetinde değilim.

Şunu söylemek istiyorum. 27 yaşındayım. Hayattan öğrendiğim şu oldu. Ne olursa olsun, neyle karşılaşırsanız karşılaşın hiçbir şekilde umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor. Olaylara bakış açınız en iyi ilaçtan bile daha çok faydalı oluyor.

Gülüp geçin, yok sayın demiyorum. Böyle yaparak hiçbir şey çözülmez. İçinize dönün derken demek istediğim bambaşka bir şeydi. Bu arkadaşımız forumda uzun süredir var. Bir çok konu açılıyor. Bir çok güzel şey paylaşılıyor. Fakat bunlar içselleştirilmedikten sonra hiçbir işe yaramıyor ne yazık ki. Cama çarpan sinek misali... Daha öteye gidemezsiniz.

Bakış açınızı değiştirmeniz dileğiyle, sevgiler.
İçselleştirilen şeyy zaten dile getiriliyor. Bir cümleyi bin kez duyalım eğer zamanı değilse, hazır değilsekk vs.. uçup gidiyor. Bilinçaltına işlenmiş şeyleri tek tek bulup çıkarmak gerekiyor ama bunu ben nasıl yapabilirim ki?? İnandırıcı olması için başkası yapmalı
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla