Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2011, 06:39 PM   #4 (permalink)
planner
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: Sebebini biliyorum ya çözümü ;)

Alıntı:
güral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi benim 23 senelik bi iş yerim var kiralık ve mesleğim var geçerli,yaşımda 55 bazı işleri artık yapamıyorum,sermaye sıfır başka işe dönüştüremiyorum..bu durumdayken 25 gündür siftah yapamıyorum..ödemelerim dağ gibi karşımda..bunların mutlaka ödenmesi gerekiyorki hayatımı devam ettireyim..
bu durumda içime nasıl dönebilirim söylermisiniz bu kadar gerçek karşısında..hadi acilen bir yol gösterin banada acil ödemelerimi yapayım..o zaman içe dönmeye hazır hale gelebilirim..o da belki..çünkü ödemeler her ay tekrarlanıyor ve piyasa her ay geriliyor..
Bu laf sanırım bana.:)

İnanın durumum sizden iyi değil. Maddi olarak berbat durumdayım. Borçlarım (sahipleniyorum, evlenerek eşimin borçlarıyla da evlendim çünkü) sürekli artıyor. Gelir sabit gider belirsiz. İhtiyaçtan öteye tek bir lüksümüz yok.:) Senelerdir kazancımı borçların faizlerine ödemekten gınalık geldi. Daha sayayım mı? Bence saymayayım, çünkü maddi olduğu kadar bir de sağlıkla ilgili çok ciddi sıkıntılarım var. Hiç kimsenin moralini bozmak niyetinde değilim.

Şunu söylemek istiyorum. 27 yaşındayım. Hayattan öğrendiğim şu oldu. Ne olursa olsun, neyle karşılaşırsanız karşılaşın hiçbir şekilde umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor. Olaylara bakış açınız en iyi ilaçtan bile daha çok faydalı oluyor.

Gülüp geçin, yok sayın demiyorum. Böyle yaparak hiçbir şey çözülmez. İçinize dönün derken demek istediğim bambaşka bir şeydi. Bu arkadaşımız forumda uzun süredir var. Bir çok konu açılıyor. Bir çok güzel şey paylaşılıyor. Fakat bunlar içselleştirilmedikten sonra hiçbir işe yaramıyor ne yazık ki. Cama çarpan sinek misali... Daha öteye gidemezsiniz.

Bakış açınızı değiştirmeniz dileğiyle, sevgiler.
__________________
Bir garip yolcuyum hayat yolunda...
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla