Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2011, 12:36 AM   #9 (permalink)
kargox
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 6
Tesekkür: 1
6 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kargox is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bilinçaltı türkçe bilmez kkii ?

Alıntı:
obt1992 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bilinçaltın türkçe bilmiyorsa insanlaları nasıl anlabiliyorsun ve bu yazılanladı nasıl okuyup anlayabiliyorsun ? Alfabeyi düşünmeden sayabiliyosun. Daha fazla örnek de verebilirdim :). Bunlar bilinçaltında kayıtlı şeyler olmasa hiçbirini anlamazdın


kesinlikle katılıyorum.hatta ciddi bir kitapta şunu okumuştum.bilinçaltı sürekli çalışır vaziyette kayıt halindedir.bu sebeple uyurken tv yi açık unutulmasının,(doğal olarak sabaha kadar 1000 lerce cümle işlicek bilinçaltı).bilinçaltının uyandıktan sonra gün içerisinde bu tv den duyulan karmakaraşık cümleleri yok etmek için hipotalamusu daha fazla meşgul ettiğini bilimsel olarak yazmışlardı.bunu bilinçaltı savunma mekanizması olarak yapıyormuş.ilk olarak bilinçaltında oluşturmaya çalıştığımız inancı kabul etmiyor.bu yüzden tekrar ve süreklilik önemlidir.KABUL GÖRMESİ İÇİN.

VE SON OLARAK BİLİNÇALTININ DİLİNİ DE KİTAPTAN AKTARICAM ARKADAŞLAR.BİR İNSANIN BİLİNÇALTININ DİLİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ,BİR KERE OLSUN RÜYASINDAKİ SAYIKLAMALARINA DİKKAT EDİN.BEN TÜRKÇE SAYIKLIYORUM.İNGİLİZ İNGİLİZCE SAYIKLIYOR.İSTEMSİZ OLARAK BİLİNÇALTI YOLUYLA SAYIKLIYORUZ HEPİMİZ.PLACEBO ETKİSİ OLDUĞUNA İNANMIYORUM.

RİCA EDİYORUM DERİNLERE DALARKEN DONANIMLI DALALIM.ÇÜNKÜ KONU HAKKINDA YENİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEMEYİZ.TEŞEKKÜRLER.
kargox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla