Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2011, 06:53 PM   #124 (permalink)
house
Yüzbaşı
 
house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Bulunduğu yer: Evren ;)
Mesajlar: 420
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Bugün affediyorum...

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sevgili House,

Ben senin söylemlerin doğrultusunda bu işin daha kökten çözümler gerektirdiğini düşünüyorum.

Eminim durum aile bireylerinin tümünün hayatını zorlaştırıyordur. Sadece senin konuşmanla, kendine kendine yaptığın çalışmalarla değil de, öncesinde aile olarak toplanıp birlikte konunun ciddiyetini konuşmalı ve kan bağınız olan bu kişinin sürekli bu derece agresif ve yıpratıcı olmasının nedenlerini ve bu konuda yapmanız gerekenleri konuşun. Bir karara bağlayıp aile bireyinize yardımcı olun.

Ciddi bir yardım alması gerektiğini düşünüyorum. İkna etmek konusunda da yardım alabilirsiniz.

Bazen aile içinde yaşanan sorunların bir kaynağı olduğu unutuyoruz. Eminim zor geçmiş bir hayatın izleri sebebiyle böyle davranmaktadır. Bazen başka türlü davranmayı bilmedikleri gibi, bakış açılarını da değiştiremezler. Eğer dışarıdan yardım alamıyorsanız, yeni çareler geliştirmeniz gerekiyor.

Bir aile birliğine müdahele etmenin doğru olmayacağını biliyoruz ancak o bireyin de bu karanlıkla yaşamasına, tüm diğer aile bireylerine zor anlar yaşatmasına engel olunabileceği inancındayım.

Bu sorun yalnız senin sorunun değil sevgili House. Sadece affetmekle çözümlenebilecek bir sorundan öte, bir profesyonelden destek almanı önereceğim.

Bence bu etkiden kurtulurken ve kurtulduktan sonra yapacağınız affetme çalışmalarının hepinize daha fazla faydası olacaktır.

Sevgilerimle
değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim yerden ğöğe kadar haklısın, ancak bahsi geçen insan öyle tuhaf bir varlıkki asla yardım almaya ve kendini değiştirmeye gelmiyor biz çok uğraştık konuştuk yapıcı olmaya hem kendine hem bize zarar verdiğini ama olmuyor şeytanın dünyadaki vesiyonu sanki non-stop kötülük peşinde, ben artık herşeyden geçtim benim hayatımı etkliliyor evden gitmek hayallerimi kovalamak istiyorum ama ardımda bırakacağım hele onunla tek başına savaşmak zorunda olan sevdiklerim var elim kolum bağlı bütün arkadaşlarım hayatlarını kurdu ama ben bu sebebten dolayı evden ayrılamıyorum hayatımın elimin altından kaymasını istemiyorum bu kişi yüzünden hayatı zor geçtiyse bu benim değil onun suçu,akıl akıldan üstündür belki yardımınız olur diye sürekli paylaşıyorum ediyorsunuzda zaten sevgiler....
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla